reklama
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
hej dziewczyny, meldujemy sie z Zuzą ze Śląska. Zuzanna podrózniczka przejechała juz w sumie 1200 km :-) podróze znosi dobrze, wiejskie powietrze słuzy jej spaniu i przy akompaniamencie kur, kogutów i gołebi moze spac na dworze nawet 3-4 godziny cięgiem gorzej, że powietrze śląskie spowodowało i u mnie i u małej potworny katar. Ale zaopatrzone we fridę walczymy ze wszystkimi kozuchami o każdej możliwej porze
a dzis miaysmy mini spotkanko z dziewczynami ze styczniowek 2007 mieszkajacymi na slasku. Moja panienka miała 3 potencjalnych kawalerów. Z jednym nawet leżała w łozeczku... mamy foto jak niemalże trzymaja sie za ręce o:
a dzis miaysmy mini spotkanko z dziewczynami ze styczniowek 2007 mieszkajacymi na slasku. Moja panienka miała 3 potencjalnych kawalerów. Z jednym nawet leżała w łozeczku... mamy foto jak niemalże trzymaja sie za ręce o:
Komarkowa
mała pszetrwała rozłąkę ok...cały dzień nie spała i jak wyszlicmu po 18 to pomachała nam chlipneła 3 sekundy, pobawła zjadła kolację i o 19 juz spała...ja za to do pierwszego piwa czyli do 20 dzwoniłam co 15 minut
mała przebudziła sie ok 21 na wode i spała dalej........ja o tej porze juz po piwku przestalam sie o nia tak zamartwiać
bawilismy sie super... nie xzarwałam żednego pirata, za to czułam sie tak dowartosciowana jakbym zarwała 10, ale to juz inna historia...
wrócilismy przed 2 w nocy ( bo szukałam taksówka najpierw darka a potem kumpa po sopocie , mała sie przebudziła kak weszliśmy, zeszła z łóżka i padła w obiecia...reszte nocy przespała mi na brzuszku....
Abeja
mała z tym chłopaczkiem jak modele z żurnala......super wygladaja takie maluszki razem
mała pszetrwała rozłąkę ok...cały dzień nie spała i jak wyszlicmu po 18 to pomachała nam chlipneła 3 sekundy, pobawła zjadła kolację i o 19 juz spała...ja za to do pierwszego piwa czyli do 20 dzwoniłam co 15 minut
mała przebudziła sie ok 21 na wode i spała dalej........ja o tej porze juz po piwku przestalam sie o nia tak zamartwiać
bawilismy sie super... nie xzarwałam żednego pirata, za to czułam sie tak dowartosciowana jakbym zarwała 10, ale to juz inna historia...
wrócilismy przed 2 w nocy ( bo szukałam taksówka najpierw darka a potem kumpa po sopocie , mała sie przebudziła kak weszliśmy, zeszła z łóżka i padła w obiecia...reszte nocy przespała mi na brzuszku....
Abeja
mała z tym chłopaczkiem jak modele z żurnala......super wygladaja takie maluszki razem
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
Komarkowa, ja teraz korzystam i jak Zuza zasypia w okolicach 20 to czesto gdzies z mezem wychodzimy poodwiedzac starych znajomych. Zuza jak zaśnie to już sie raczej nie obudzi, a jak sie obudzi to jest zawsze mleczko... wierze ze babcie dadzą sobie rade
do tej poty nie było problemu... :-)
Anulka33
Fanka BB :)
martka ,no to super że impreza się udała .:-)ja po fryzjerze jestem strzeliłam sobie jasne pasemka i seans w solarium [juz widać;-)]i ja w taki oto sposób poczułam sie dowartosciowana.Z samego rańca wyszorowałam dywan i w ten oto sposób padam na nos...
ciocia zrobiła mi czpkę......
zimno..wiatr wieje, ale do domku juz tylko trzy kroczki, juz go widac za plecami, bo jak zwykle ide w pszeciwna stonę niz mamusia
teraz juz w dobra , prosto do domku....
szybciej dojedziemy jednak wózkiem, bo ziab straszny.....
zimno..wiatr wieje, ale do domku juz tylko trzy kroczki, juz go widac za plecami, bo jak zwykle ide w pszeciwna stonę niz mamusia
teraz juz w dobra , prosto do domku....
szybciej dojedziemy jednak wózkiem, bo ziab straszny.....
reklama
Komarkowa, ja teraz korzystam i jak Zuza zasypia w okolicach 20 to czesto gdzies z mezem wychodzimy poodwiedzac starych znajomych. Zuza jak zaśnie to już sie raczej nie obudzi, a jak sie obudzi to jest zawsze mleczko... wierze ze babcie dadzą sobie rade
Abeja korzystajcie póki możecie no i tylko pozazdrościć takiej możliwości wolnych wieczorów bo moja kundzia na razie butli niet a i budzi się co 2h...a czasem nawet częściej:-( nie raz mnie wyrwała spod prysznica
Martka_79 nie wiem, czym sobie zasłużyłam, że wysyłasz mi fotki Michaliny na @ ale dziękuję
Anulka33 od czasu do czasu trzeba też coś zrobić dla siebie i od razu człowiek inaczej się czuje, prawda
Zimno dzisiaj jak diabli , chyba w zimę tak nie zmarzłam jak dzisiaj podczas spaceru, bo miałam wiosenną kurtkę:-( Dłonie zesztywniały, ale pocieszam się, że to tylko przejsciowe i święta mają być cieplutkie:-)
POZDR.
Podziel się: