reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
hej dziewczyny, meldujemy sie z Zuzą ze Śląska. Zuzanna podrózniczka przejechała juz w sumie 1200 km :-) podróze znosi dobrze, wiejskie powietrze słuzy jej spaniu i przy akompaniamencie kur, kogutów i gołebi moze spac na dworze nawet 3-4 godziny cięgiem :szok: gorzej, że powietrze śląskie spowodowało i u mnie i u małej potworny katar. Ale zaopatrzone we fridę walczymy ze wszystkimi kozuchami o każdej możliwej porze :laugh2:
a dzis miaysmy mini spotkanko z dziewczynami ze styczniowek 2007 mieszkajacymi na slasku. Moja panienka miała 3 potencjalnych kawalerów. Z jednym nawet leżała w łozeczku... mamy foto jak niemalże trzymaja sie za ręce o:

Komarkowa
mała pszetrwała rozłąkę ok...cały dzień nie spała i jak wyszlicmu po 18 to pomachała nam chlipneła 3 sekundy, pobawła zjadła kolację i o 19 juz spała...ja za to do pierwszego piwa czyli do 20 dzwoniłam co 15 minut

mała przebudziła sie ok 21 na wode i spała dalej........ja o tej porze juz po piwku przestalam sie o nia tak zamartwiać

bawilismy sie super... nie xzarwałam żednego pirata, za to czułam sie tak dowartosciowana jakbym zarwała 10, ale to juz inna historia...

wrócilismy przed 2 w nocy ( bo szukałam taksówka najpierw darka a potem kumpa po sopocie , mała sie przebudziła kak weszliśmy, zeszła z łóżka i padła w obiecia...reszte nocy przespała mi na brzuszku....

Abeja
mała z tym chłopaczkiem jak modele z żurnala......super wygladaja takie maluszki razem

Komarkowa, ja teraz korzystam i jak Zuza zasypia w okolicach 20 to czesto gdzies z mezem wychodzimy poodwiedzac starych znajomych. Zuza jak zaśnie to już sie raczej nie obudzi, a jak sie obudzi to jest zawsze mleczko... wierze ze babcie dadzą sobie rade :)

do tej poty nie było problemu... :-)

martka ,no to super że impreza się udała .:-)ja po fryzjerze jestem strzeliłam sobie jasne pasemka i seans w solarium [juz widać;-)]i ja w taki oto sposób poczułam sie dowartosciowana.Z samego rańca wyszorowałam dywan i w ten oto sposób padam na nos...:-p

Anulka czekamy na fotki.......tak sie chwalisz, to sie pokaz, to i my Cie pochawalimy..

a oto my dzisiaj..

2jfb1ug.jpg

2eatpax.jpg

Co to jest????? dziwne???

2d99vn7.jpg

moze da sie przez to przejść????

2vjqzo1.jpg

oj..nie udało sie, ale miałam miękkie lądowanie pszynajmiej!!! a mamusia kupe prania:-(

ciocia zrobiła mi czpkę......

4de59pi.jpg

zimno..wiatr wieje, ale do domku juz tylko trzy kroczki, juz go widac za plecami, bo jak zwykle ide w pszeciwna stonę niz mamusia

4i5cscl.jpg

teraz juz w dobra , prosto do domku....

2mwb72c.jpg

szybciej dojedziemy jednak wózkiem, bo ziab straszny.....

2vuio84.jpg

reklama
Komarkowa, ja teraz korzystam i jak Zuza zasypia w okolicach 20 to czesto gdzies z mezem wychodzimy poodwiedzac starych znajomych. Zuza jak zaśnie to już sie raczej nie obudzi, a jak sie obudzi to jest zawsze mleczko... wierze ze babcie dadzą sobie rade :)

do tej poty nie było problemu... :-)

Abeja korzystajcie póki możecie:tak: no i tylko pozazdrościć takiej możliwości wolnych wieczorów:tak: bo moja kundzia na razie butli niet :no: a i budzi się co 2h...a czasem nawet częściej:-( nie raz mnie wyrwała spod prysznica:wściekła/y: :laugh2:
Martka_79 nie wiem, czym sobie zasłużyłam, że wysyłasz mi fotki Michaliny na @:confused: :-p ale dziękuję:tak:
Anulka33 od czasu do czasu trzeba też coś zrobić dla siebie i od razu człowiek inaczej się czuje, prawda:confused:
Zimno dzisiaj jak diabli:wściekła/y: , chyba w zimę tak nie zmarzłam jak dzisiaj podczas spaceru, bo miałam wiosenną kurtkę:-( Dłonie zesztywniały, ale pocieszam się, że to tylko przejsciowe i święta mają być cieplutkie:-)

POZDR.

Do góry