reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

witam z placu boju :-)u nas jeszcze dalej robia te wykopy pod kanalizacje i musze sie ewakuować z dzieciakami na spacer a tu przed swietami tyle roboty jeszcze :wściekła/y:MARTKA,tak sie zastanawiałam czy tam u was w Połczynie macie juz kanalizę czy musicie tak jak my wzywać 'szambonurka'?

reklama
Dodaję parę najświeższych fotek:-)

Ostatnio odkrywam huśtawkę, supeeeer zabawa:tak:
2d1l846.jpg

Z mamą:-)
33caulf.jpg

Taka duuuuuuuuża już jestem:-D
2pp0wzl.jpg

Ostatnio nawet polubiłam kaszkę:-p :tak:
2cwo3tf.jpg

Mam już dość tego leżaczka:wściekła/y:
2ikwdaa.jpg

komarkowa Paulinka juz spora dziewczynka :) mamy taka sama bujawke tylko niebieska a nie czerona - mala bardzo lubi sie w niej bujac :) tylko pasow na ramiona nie mamy i caly czas musze jej pilnowac :)

a jezeli chodzi o moja prace to chamy wyslali mnie jeszcze na zalegly urlop z zeszlego roku - cale 26 dni - czyli jeszcze siedze w domu do 11 maja ... tak mnie zalatwic ... bylam strasznie zla jak sie dowiedzialam ale na szczescie juz mi przeszlo :)

anulka bardzo wczesnie podajesz malej nowosci ...

Hej dziewczynki. Ciekawe czy mnie jeszcze pamiętacie. :eek:

Będę niedługo w Gdańsku i chciałabym kupić Ingusi butki ortopedyczne. Tu u mnie na wsi nie ma, tzn. są tylko granatowe. Gdzie można kupić takie butki w Gdańsku (najlepiej Gd. Gł. i nie Bartka). Będę wdzięczna za odpowiedź.

Idzia my wzięliśmy pasy od wózka, bo są odpinane i póki co służą w huśtawce:-D mała dzięki nim nie leci do przodu :-p w ogóle niby ta huśtawka jest fajna, ale trzeba uważać, żeby za mocno nie bujać w niej dziecka, bo może się przechylić... na początek może być:tak: Nie rozumiem, Idzia, czemu się zdenerwowałaś, że dali Ci zaległy urlop, masz już dość siedzenia w domu:confused: chyba, że nie zrozumiałam ironii:laugh2:
pozdr.

main1.gif

Pisanych jajeczek,
Wierzbowych bazieczek,
Kiełbasy święconej,
Dużo chrzanu do niej,
Baby polukrzonej,
Kukiełki pleconej,
Zmartwychwstania w duszy
I Wiosny... po uszy!

Wesołych, szczesliwych i rodzinnych
świąt Wielkiej Nocy

wielkanoc.gif

komarkowa ten zalegly urlop ktory musze wykorzystac akurat teraz popsul wszystkie moje plany ... chcialam go wykorzystac na wakacje a tym czasem nie da rady tak duzo ... poza tym faktycznie nastawilam sie juz psychicznie ze wracam do pracy umyslowej ... nianie znalazlam ... i co ja mam teraz robic przez 1,5 miesiaca ? siedziec w domu z dzieckiem i niania ? nie chce odwolywac niani zeby potem od nowa zaczynac ...

reklama
Idzia no to rzeczywiście nieciekawie:-( ale przynajmniej niania odciąży Cię troszkę od codziennych obowiązków przy Kamili;-) trzeba teraz szukać jakiś plusów:tak: Mi zdecydowanie brakuje czasu dla siebie:-( nawet, kiedy teście wezmą małą na spacer i teoretycznie mam jakieś 1,5-2h dla siebie to zawsze jest full do zrobienia:wściekła/y: a marzy mi się posadzić dupsko na kanapie:-D , wziąć gazetę, wypić spokojnie kawę, nigdzie się nie spieszyć...ech...kiedy to będzie możliwe:confused:

Do góry