reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Ja już mam okna pomyte:-) a firanki właśnie się piorą:-) jutro mąż powiesi, bo ja nie dysponuję zbyt wieloma centymetrami:-p
Anulka ano widzisz jak to jest...Ksenia śpi Ci ładnie w nocy, za to w dzień sobie odbija, a moja kundzia mała śpi w nocy jak zając, co godz. muszę ostatnio do niej wstawać:wściekła/y: za to w dzień, np. dzisiaj pospała 2,5h na balkonie:-D i rano ok. 40 min, więc sumując wszystko wynik niezły:tak:

Magialenna współczuję utraty wózka, a to chamy bezczelne z tych złodziei:wściekła/y:

reklama
Ja okna mam pomyte, firanki w sobotę, a reszta ja codzień!!!tylko jakies swiateczne wstawki musze wyciagnac z poddasza......i bedzie ok...

Musze wam pokazać mała Haidi, bo padne jak nie wkleje tych fotek...takie dzis po kompieli Darko jej zrobił.....

33bpmk4.jpg

:-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

33uuclv.jpg

A ja poza świętami "znowu" mam te chrzciny na głowie. mam nadzieję że tym razem się uda;-). Ale teraz to ten termin srednio mi pasuje- Kubula wchodzi w okres strachu przed obcymi i żadko widzianymi osobami, będzie wrzask w kościele:laugh2:. Ostatnio zawrzeszczał mi ucho i spłakał się rzewnymi łzami jak zobaczył swoją babcię, której nie widział miesiąc.

Ale gnoje z tym wózkiem, że gorsze słowa się cisną...W krajach arabskich obcinają za to ręce, u nas też powinni to byłby spokój. Podobno jak ja byłam malutka to mój wózek nówkę tez ukradli- no wtedy to jeszcze można zrozumieć, bo za komuny nie było w sklepach ale teraz...Ech. Będziemy lukać jak przyuważę to się zainteresuję.:unibrow:
Komarkowa a Paulinka bała się obcych? Długo?

Komarkowa a Paulinka bała się obcych? Długo?
Tak bała się i nadal troszkę boi, czasem na ich widok płacze, a czasem nieruchmieje:-D ogólnie trzyma dystansik, ale im więcej obcych tym lepiej:tak: Nie martw się Asiuk nie będzie źle, a Kubulek przecież lubi się kąpać (chyba;-) ).
Martka_79 musisz mi podać namiary na tego fryzjera, który czesze Twoją córę;-) :-p
pozdr.

a ja juz po myciu okien i praniu firanek ,takze wszystko juz jest czysciutkie i pachnace a ja padam na pysk .:dry:mała jak na zająca przystało drzemie na balkonie ale napewno zaraz się obudzi ,[nie ma tak dobrze....].zapomniałam przywitać nową forumowiczką KASIę,na pewno fajnie nam sie bedzie pisać .Amój Sebastian chyba jest chory bo ma ciepłą głowę i położył się w ciągu dnia co u niego jest zadko spotykane.Echhh,jak nie urok to sraczka...:wściekła/y:

maartka zdjecia super :) fajnego macie fryzjera :)

asiun kazde dziecko przechodzi faze strachu przed obcymi lub dawno niewidzianymi - kamila tak miala jakies 1,5 miesiaca temu - jak zobaczyla babcie po 2 miesiacach niewidzenia to sie nie mogla przez caly wieczor uspokoic a i nastepnego dnia nie chciala podejsc do babci blizej niz na 5 metrow; teraz juz jej przeszlo :)

Cześć Trójmiastki:-D

Dziś naszła mnie taka refleksja i chciałam zapytać nasze Panie farmaceutki.
Chyba Asiuk albo Abeja albo Betka17:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:? jesteście po farmacji tak?
Czy strzeliłam?
Zastanawiam się czy na studiach są jakieś specjalne zajęcia z odczytywania hieroglifów?? Jak aptekarki to robią, że potrafią odczytać recepty?
One są jakimś specjalnym kodem pisane czy co?
Z góry dzięki za odpowiedź:-D;-);-);-).

Pozdrawiam:-p:tak::tak::-D:-D:-D

niestety,nie ma na studiach grafologii :no: to wyczucie,praktyka i rozmowa z pacjentem.ale-jesli pacjent dostaje lek po raz pierwszy,a ja nijak nie jestem w stanie rozszyfrowac,to mam prawo odmowic realizacji niechlujnie wypisanej recepty.i tak sie robi,bo jak wydam byle co,a to byle co zaszkodzi,to ja ide do pierdla,a nie lekarz.uwazam,ze takie bledy z powodu byle jak napisanej recepty powinny obciazac lekazry,ale zeby tak bylo,to trzeba ustawy pozminiac...

Oj dziewczyny, ale mam dzisiaj nerwa :-( albo raczej jestem tak zmęczona, że mam wszystkiego dość :-( Dochodzę do wniosku, że nie mam co wychodzić z małą na spacer, bo śpi mi tylko 30 min, a zasypia po wielkich bólach. Przeszkadza jej chyba hałas z ulicy, szczekające psy, śmieciary, itp. zaś na balkonie śpi jak suseł, więc po co mam się męczyć :confused: tyle że mi też potrzeba od czasu do czasu powietrza...Poza tym mam czasem dość i chciałabym, żeby mnie ktoś zastąpił przy małej...to chyba normalne co:confused: ech...

reklama
asiun kazde dziecko przechodzi faze strachu przed obcymi lub dawno niewidzianymi

Michalina jeszcze nie przechodziła tego etapu..ona do ludzi obcych sie usmiecha, zaczepia ich itp...

Jeśli chodzik o fryca to zaprasa do mnie...hehehe.....

A ja jutro na koncercik GFS na plaze piratów, jeszcze nie wiem gdzie to, ale cieszę sie jak głupia, to moje pierwsze wyjscie od maja 2005...czuje sie jakbym skończyła dzis 18 lat i jutro z dowodem w reku biegła do knajpy po pierwsze legalne piwa..:laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry