Anulka jesli byłas na umowie o prace to nie moga cie przeniesc w inne miejsce bez twojej zgody az do ukonczenia 4 roku zycia przez twoje dziecko!. I musza cie przyjac na to samo stanowisko na którym byłas przed porodem-takie prawo!
reklama
Martka_79 Michalina w trakcie tej wyprawy spała Ci w ciągu dnia
ona zasypia w wózku na godzinke...wprzedwczoraj p[rzespała droge z Sopotu na Wiomino, a wczoraj od Gdyni gł do końca bulwaru...cały czas pod słońce i se buzke opaliła:-)
Anulka...jak dziecko nie chce abys pracowała to nie ma rady...
Jedziemy do Pucka na spacer i na zakupki, mam nadzieje że naciagne Darka na wiosenna kurtałke .....
katarzynab1983
Początkująca w BB
No a ja muszę jeszcze raz jechać do tego ortopedy 10 kwietnia
No a ja muszę jeszcze raz jechać do tego ortopedy 10 kwietnia
A co małej jest, że musisz tak często z nia jeżdzić???
Jeszcze was pomecze chwilke zdjeciami małej
ż wczorajszego i dzisiejszego spaceru....................i czekamy na wasze fotki ze spacerków!!!!
Slizgawka na końcu bulwaru w Gdyni,
Labędzie nie były zadowaolone i zaraz po zrobieniu fotki zaczęły nas przepedac???
Z mamą......słońce nam w oczy swieci.....zmarchy sie robia!!!
A to opalona buzia po wczorajszym spacerze
wieczorem z babcia na hustawce...(tragiczna ta hustawka..Darek sie na niej bawiła jak był mały)...
Dzisiaj w Pucku
ż wczorajszego i dzisiejszego spaceru....................i czekamy na wasze fotki ze spacerków!!!!
Slizgawka na końcu bulwaru w Gdyni,
Labędzie nie były zadowaolone i zaraz po zrobieniu fotki zaczęły nas przepedac???
Z mamą......słońce nam w oczy swieci.....zmarchy sie robia!!!
A to opalona buzia po wczorajszym spacerze
wieczorem z babcia na hustawce...(tragiczna ta hustawka..Darek sie na niej bawiła jak był mały)...
Dzisiaj w Pucku
katarzynab1983
Początkująca w BB
Ma szpotawe ustawienie lewej i prawej stopy. A co do twoich zdjęć małej to są naprawdę super. Jak to dobrze, że z małymi dziećmi nie ma problemu jeśli chodzi o robienie im zdjęć chętnie pozują. Mój mały też chętnie chciałby aby robić mu co chwile zdjęcia jak tylko widzi aparat.
magialenna
Styczniowe mamy'06
Cześć kochane!
Mam nietypową prośbę, otóż w nocy z 27 na 28 marca ukradziono nam wózek typu parasolka firmy CONECO traffic
to link do aukcji na której są takie wózki Wózek PARASOLKA CONECO TRAFFIC+9Ex.Gratisów W-wa (178803701) - Aukcje internetowe Allegro
kolor : granat + jaskrawo zielony
może któraś z Was napotka się na taki wózek, jest ich mało w trójmieście...może ktoś będzie chciał wam go sprzedać...
proszę bardzo o kontakt,czeka nagroda
Pozdrawia
Magda
Mam nietypową prośbę, otóż w nocy z 27 na 28 marca ukradziono nam wózek typu parasolka firmy CONECO traffic
to link do aukcji na której są takie wózki Wózek PARASOLKA CONECO TRAFFIC+9Ex.Gratisów W-wa (178803701) - Aukcje internetowe Allegro
kolor : granat + jaskrawo zielony
może któraś z Was napotka się na taki wózek, jest ich mało w trójmieście...może ktoś będzie chciał wam go sprzedać...
proszę bardzo o kontakt,czeka nagroda
Pozdrawia
Magda
katarzynab1983
nie znam sie na tym...bidulka mała, ale pewnie bedzie ok.......
magialenna kurcze ale macie pecha....nie zazdroszcze, ale marne szanse sa na to że odzyskacie wózek...pewnie buchneli go z balkonu co?. albo z wózkarni, które kusza tylko złodziei.....
.................a poza tym, to może wpadniesz na styczniówki, bo juz zapomniałysmy jak Kalinka wyglada!!!
nie znam sie na tym...bidulka mała, ale pewnie bedzie ok.......
magialenna kurcze ale macie pecha....nie zazdroszcze, ale marne szanse sa na to że odzyskacie wózek...pewnie buchneli go z balkonu co?. albo z wózkarni, które kusza tylko złodziei.....
.................a poza tym, to może wpadniesz na styczniówki, bo juz zapomniałysmy jak Kalinka wyglada!!!
reklama
Anulka33
Fanka BB :)
czesc ,a ja dziś prawie cały dzien byłam z małą na spacerze ,kużwa a chciałam myc okna i udało mi sie umyć tylko jedno .Ksenia poszła ostatnio na łatwizne i zasypia tylko we wózku jak ją bujam ,a przy tym ryczy jak diabli ,może ktos ją zauroczył mi ?bo ciągle jakaś koleżanka wkładała mi łeb do wózka ,także w ciagu dnia to koszmar ze spanie a ja nie mogę z nią rajzowac cały dzień bo porządki swiąteczne czekaja .Ajak u was z przygotowaniami do świąt ??bo ja umyłam tylko 2 okna ,a gdzie reszta?.
Podziel się: