reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Anulka jesli byłas na umowie o prace to nie moga cie przeniesc w inne miejsce bez twojej zgody az do ukonczenia 4 roku zycia przez twoje dziecko!. I musza cie przyjac na to samo stanowisko na którym byłas przed porodem-takie prawo!

reklama
Martka_79 Michalina w trakcie tej wyprawy spała Ci w ciągu dnia:confused:

ona zasypia w wózku na godzinke...wprzedwczoraj p[rzespała droge z Sopotu na Wiomino, a wczoraj od Gdyni gł do końca bulwaru...cały czas pod słońce i se buzke opaliła:-)

Anulka...jak dziecko nie chce abys pracowała to nie ma rady...

Jedziemy do Pucka na spacer i na zakupki, mam nadzieje że naciagne Darka na wiosenna kurtałke .....:laugh2::laugh2::laugh2:

Jeszcze was pomecze chwilke zdjeciami małej

ż wczorajszego i dzisiejszego spaceru....................i czekamy na wasze fotki ze spacerków!!!!

Slizgawka na końcu bulwaru w Gdyni,

4dma1jr.jpg

Labędzie nie były zadowaolone i zaraz po zrobieniu fotki zaczęły nas przepedac???

35iyvbc.jpg

Z mamą......słońce nam w oczy swieci.....zmarchy sie robia!!!

2e3y0ba.jpg

A to opalona buzia po wczorajszym spacerze

2iqily0.jpg

wieczorem z babcia na hustawce...(tragiczna ta hustawka..Darek sie na niej bawiła jak był mały)...

43z8swi.jpg

Dzisiaj w Pucku

2jg9lic.jpg

2dr9udk.jpg

Ma szpotawe ustawienie lewej i prawej stopy. A co do twoich zdjęć małej to są naprawdę super. Jak to dobrze, że z małymi dziećmi nie ma problemu jeśli chodzi o robienie im zdjęć chętnie pozują. Mój mały też chętnie chciałby aby robić mu co chwile zdjęcia jak tylko widzi aparat.

Cześć kochane!
Mam nietypową prośbę, otóż w nocy z 27 na 28 marca ukradziono nam wózek typu parasolka firmy CONECO traffic
to link do aukcji na której są takie wózki Wózek PARASOLKA CONECO TRAFFIC+9Ex.Gratisów W-wa (178803701) - Aukcje internetowe Allegro
kolor : granat + jaskrawo zielony
może któraś z Was napotka się na taki wózek, jest ich mało w trójmieście...może ktoś będzie chciał wam go sprzedać...
proszę bardzo o kontakt,czeka nagroda
Pozdrawia
Magda
img8977th5.jpg

katarzynab1983
nie znam sie na tym...bidulka mała, ale pewnie bedzie ok.......

magialenna
kurcze ale macie pecha....nie zazdroszcze, ale marne szanse sa na to że odzyskacie wózek...pewnie buchneli go z balkonu co?. albo z wózkarni, które kusza tylko złodziei.....

.................a poza tym, to może wpadniesz na styczniówki, bo juz zapomniałysmy jak Kalinka wyglada!!!

reklama
czesc ,a ja dziś prawie cały dzien byłam z małą na spacerze ,kużwa a chciałam myc okna i udało mi sie umyć tylko jedno .:wściekła/y:Ksenia poszła ostatnio na łatwizne i zasypia tylko we wózku jak ją bujam ,a przy tym ryczy jak diabli ,może ktos ją zauroczył mi ?bo ciągle jakaś koleżanka wkładała mi łeb do wózka ,także w ciagu dnia to koszmar ze spanie a ja nie mogę z nią rajzowac cały dzień bo porządki swiąteczne czekaja .Ajak u was z przygotowaniami do świąt ??bo ja umyłam tylko 2 okna ,a gdzie reszta?.

Do góry