Asiuk witam w klubie
Paulinka robi to samo niestety:-( zamiast o 7 to budzi mnie dalej o 6
czyli o 5 starego czasu...
też już mnie męczy to wstawanie do niej w nocy (min. 4 x). Nie da się funkcjonować w ciągu dnia na 100% po nieprzespanej nocy, ale jakoś muszę się przemęczyć te kilka miesięcy, zanim odstawię małą od piersi.
Witam nową koleżankę na forum
Katarzynab1983 słowa uznania za haftowanie
, musisz być nieźle zorganizowana:-) Mojej koleżanki mama też haftuje. Super sprawa. Ona wyhaftowała sobie motywy roślinne i powiesiła w kuchni, no i ikony, poza tym haftuje też obrazy np. Van Gogha, zwykle spędza na haftowaniu długie zimowe wieczory i ma kobieta zajęcie
. Kasiu a w związku z czym ta kontrola w poradni ortopedycznej, jeśli można spytać
Paulince pomaga krem specjalny emolium
, tzn. dalej ma te plamki, ale już nie takie czerwone i suche:-) same mleczko mimo iż aplikowane codziennie przeze mnie nie pomagało
Pisałyście ostatnio coś na temat czapek. Paulince po urodzeniu (wrzesień) zakładałam 2 bawełniane, potem już przeszłam na jedną grubą zimową i zakładam jej ją jeszcze teraz, bo wydaje mi się, że mimo iż słonko świeci to jednak jest zimno, ale mam już zakupioną jedną welurkową na wiosnę. Na lato kupię jakąś bawełnianą z daszkiem:-) Ogolnie ubieram jeszcze małej 2 warstwy pod kurtkę czy kombinezon (tzn. body + bluza/sweterek).
Miłego dzionka życzę:-)