reklama
kulka ja tez jak byłam chora chpdziłam przy małej w maseczce kilka dni, i dodatkowo kupiłam w aptece olejek(taki do podgrzewacza) sosnowy..on zabija zarazki i "inchalowałam" dom.....i m ała sie nie pochorowała ))..polecam olejek, ale z umiarem:-)
Komarkowa ja juz nie karmie małej od połowy stycznia....przestawiłam ja na butle jednoczesnie podajac cycka tylko rano i wieczorwm i po cycku butla....potem coraz krucej cycka...5 minut 4,3,2,1..i konoec....wszystko bezproblemowo...jeszcze jak karmiłam cyckiem dawałam w nocy wode a nie pierś...i teraz mała zasypia po butli kaszki manny ok 20..w nicy koła 24 budzi sie na butle wody (albo i nie) i spi do 8-9rano:-)........odstawianie trwało mozolnie i przebiegało wg mojego planu.,..ale ani mała ani moje piersi ani ksty nie ucierpiały na tym:-):-):-)
Dla Julki....wszystkiego naj naj z okazji trzech mc..........ale zleciało:-)
Komarkowa ja juz nie karmie małej od połowy stycznia....przestawiłam ja na butle jednoczesnie podajac cycka tylko rano i wieczorwm i po cycku butla....potem coraz krucej cycka...5 minut 4,3,2,1..i konoec....wszystko bezproblemowo...jeszcze jak karmiłam cyckiem dawałam w nocy wode a nie pierś...i teraz mała zasypia po butli kaszki manny ok 20..w nicy koła 24 budzi sie na butle wody (albo i nie) i spi do 8-9rano:-)........odstawianie trwało mozolnie i przebiegało wg mojego planu.,..ale ani mała ani moje piersi ani ksty nie ucierpiały na tym:-):-):-)
Dla Julki....wszystkiego naj naj z okazji trzech mc..........ale zleciało:-)
Anulka33
Fanka BB :)
czesć laski i dzieki za życzonka szybkiego powrotu do zdrowia.:-)Byłam u lekarza na osrodku zdrowia .[eureka byłam już 3 w kolejce i lekarka mnie przyjeła ].Byłam u niej pierwszy raz i była bardzo skrupulatna i wszystko bardzo dokładnie i opowiedziałaa o moim zapaleniu oskrzeli,i teraz wiem dlaczego są takie kolosalne kolejki i tak trudno się dostać bo jest baaardzo ,ale to baaardzo dokładna i trzyma pacjenta nawet do 20 minut .Dostałam nowt antybiotyk Klabax i prawdopodobnie jest silniejszy od poprzedniego ,[brałam Augmentin].Na razie nie widze żadnej poprawy a bior leki od wczoraj rana więc nie wiem czy poprawa powinna być minimalna czy też żadna bo to za wczesnie ?:-(zobaczymy mam brac przez 7 dni te lekarstwa .Staram się nie całować dzieci swoich ,zwłaszcza Kseni ażeby ich nie pozarazac .ale to jest bardo trudne bo jak tu nie przytulać swoich dzieci
?a na leki wdałam 70 złotych bo i antybiotyk i wyksztuśne leki i krople do nosa i nawet m,i zapisała Diphergan co wydaje mi sie jest dosć silnym lekiem przeciwalergicznym .Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję dziewczyny za pamięc ,od razu tak cieplej na sercu się robi ...:-):-):-)
?a na leki wdałam 70 złotych bo i antybiotyk i wyksztuśne leki i krople do nosa i nawet m,i zapisała Diphergan co wydaje mi sie jest dosć silnym lekiem przeciwalergicznym .Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję dziewczyny za pamięc ,od razu tak cieplej na sercu się robi ...:-):-):-)
reklama
Podziel się: