reklama
Martka czy taki wózek piekny jak macie nadaje sie dla Kubusia (wiekowo:-)?)
Michalina zaczęła w nim jezdzic jak miała troche ponad 7mc...ale jak Kuba siedzi to pewnie ze tak.........polecam.........Coneco Solar sie nazywa
Gratulujemy slicznej Paulince zabka...my mamy 12
a ja wczoraj z mała i darkiem wracałam z Gdyni do Pucka pociagiem, na tej trasie jeżdzi teraz tzw. autobus na szynach a wczoraj przyjechała zwykła ciuchcia...kurde i jedziemy sobie pieknie do Rekowa a od Rekowa do nastepnej stacji...zwykle 5 minut jedziemy 20.....ledwo sie bana doczołgała do mrzezina..i tam juz dupa blada...nie ruszyła...to była godzina 21...a my z marudząca spiaca Michalina......kurcze musielismy po taxi dzwonic, bo pani konduktor powiedziała że to ok 40 minut minimum bo sie zepsuła ciuchcia:-(......bylismy w domu po 22 i lzejsi o 35zł za taxi:-(..
Ale dzis jedziemy do Wejherowa po buty dla małej ....dostała kasę od babci:-)
a ja wczoraj z mała i darkiem wracałam z Gdyni do Pucka pociagiem, na tej trasie jeżdzi teraz tzw. autobus na szynach a wczoraj przyjechała zwykła ciuchcia...kurde i jedziemy sobie pieknie do Rekowa a od Rekowa do nastepnej stacji...zwykle 5 minut jedziemy 20.....ledwo sie bana doczołgała do mrzezina..i tam juz dupa blada...nie ruszyła...to była godzina 21...a my z marudząca spiaca Michalina......kurcze musielismy po taxi dzwonic, bo pani konduktor powiedziała że to ok 40 minut minimum bo sie zepsuła ciuchcia:-(......bylismy w domu po 22 i lzejsi o 35zł za taxi:-(..
reklama
Anulka33
Fanka BB :)
kurcze Marta,trzeba było przyjsc do mnie na kawe a ja wczoraj tam koło dworca spacerowałam i jakbym was zczapiła to przyszlibyście do mnie ,ja bardzo serdecznie zapraszam ,a swoją droga ja się dziwię że ta nasza śmieszna stacja kolejowa jeszcze istnieje ,ostatnio jeczałam tą naszą baną jak Sebcio miał pół roczku .komarkowa,Paulinka jaka duża dziołcha a różnica między moją Ksenia a twoją Paulinką to 2 miesiące.śliczna dziewczyneczka i taka radosna aż miło popatrzeć na takie dziecko .:-)
Gratulujemy slicznej Paulince zabka...my mamy 12
Podziel się: