reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

anulka trzymajcie sie cieplo i zdrowo :)

martka taka przejsciowa pogoda jest najgorsza bo nawet nie wiesz kiedy cos cie zawieje, niby cieplo ale ... i dlatego duzo ludzi choruje, niby zima ale juz wiosna ... a tak na prawde to zadna z tych por ...

reklama
tak tez zrobie- mam dosc słuchania lekarzy w państwówce, nie mam kasy,ale trudno, martwic sie bede na koniec miesiaca, dzisiaj idziemy prywatnie do lekarki która jest pediatra, alergologiem i pulmologiem w jednym:tak:- mam nadzieje ze wreszcie cos konkretnego sie dowiem za 60 zł;-).
ja tez nienawidze takiej pory roku, przedwiosnia Żeromskiego też nienawidziłam w szkole:laugh2:- depresja i choroby z tym mi sie kojarzy:laugh2:.
Komarkowa opowiedz co z tym solarium w filmie, bo ja pewnie nie obejrze- pewnie ktos babe pociachał siekiera i nie miała jak uciekac z kapsuły:laugh2::laugh2:. bleeeee

Martka czy taki wózek piekny jak macie nadaje sie dla Kubusia (wiekowo:-)?)

cholercia - wcielo mi posta ....

komarkowa gratulacje dla malutkiej ... czy przeszlo to bezproblemowo ???

u nas czwarty zabek juz widac ... moze nawet sie przebil dzisiaj ... nie wiem bo mala ni daje sie sprawdzic ...

asiuk czekamy na relacje :)

.........albo zrobiło się zwarcie i nie mogła wyjść.....................sfajczyła się na węgiel:-D...............nie daje mi spokoju ten film;-)

komarkowa,wielkie brawa dla Paulinki ;-)a ja biorę antybiotyk i nadal zdycham bez zadnych efektów :wściekła/y:łeb mam jak ceber taki wielgachny .:-)moze napisze pózniej bo teraz umieram...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

komarkowa gratulacje dla malutkiej ... czy przeszlo to bezproblemowo ???

u nas czwarty zabek juz widac ... moze nawet sie przebil dzisiaj ... nie wiem bo mala ni daje sie sprawdzic ...

Mniej więcej przez tydzień Paulinka niespokojnie spała w nocy, a ja myślałam, że jest niedojedzona:-( bo nie miała nawet spuchniętych dziąsełek. Zaglądałam jej dość często w buźkę, bo szukałam przyczyny tego budzenia się (wstawałam od tygodnia do niej z 10x w ciągu nocy:wściekła/y: ), a tu dzisiaj ku mojemu wielkiemu zdziwieniu natrafiłam na ząbek:-) taka byłam zaaferowana tym wydarzeniem, że obudziłam o 7 rano wszystkich domowników;-) kolejny etap w życiu mojej córci:-D i moim przy okazji też, ech...

.........albo zrobiło się zwarcie i nie mogła wyjść.....................sfajczyła się na węgiel:-D...............nie daje mi spokoju ten film;-)

Ano...w takim razie zdradzę tajemnicę:-p 2 laski wybrały się do solarium, podwyższyły sobie o kilka stopni temperaturę, jedna postawiła napój na stoliczku i od wysokiej temp. na kubeczku od napoju pojawiły się kropelki, które spływały na instalację...nastąpiło zwarcie, do tego przewrócił się wieszak na ubrania, który uniemożliwił otwarcie łóżek i laski się sfajczyły na węgiel:no: pokazali jak próbowały się wydostać i jak paliła się ich skóra, okropieństwo...wiem, że ten film trzeba oglądać z przymrużeniem oka, ale mimo wszystko wystraszyłam się nie na żarty...także Anulka33 już nie masz co oglądać filmu, bo wszystko już streściłam:-p

reklama
komarkowa teraz pozostaje czekac na kolejne zabki ktore moga wyjsc blyskawicznie albo po kilku miesiacach :) kamilka chodzila z 2 zebami przez 3 miesiace i dopiero teraz zaczely wychodzic kolejne :)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry