reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

wklejenie tych suwaczków zawdziecxzam niestety nie sobie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:tylko szwagra syn był u nas i wkleiłmi ,ale też miał problemy chociaż uczy się na informatyce ;-)a ten cholerny kozuszek nawet w pralni nie chciala mi baba przyjać bo twierdzi że tego rodzaju kożuszkow nie czysci się chemicznie ,można ręcznie spróbować ale moga powstać zacieki wiec kategorycznie mi odmówiła bo nie bierze odpowiedzialnosci A głupia baba co sprzedała ten kozuszek powiedziała że chciała sie wycofac z aukcji bo według niej sprzedała go jak za darmo bo kupila go za ponad 200 zł.a sprzedała za 60 .i była zbulwersowana jak maż jej powiedzial ;dlaczego sprzedaje pani ludziom brudne rzeczy ?twierdzi że to jest jedno wielkie nieporozumienie bo futerko jest w BARDZO DOBRYM STANIE Z PLUSEM :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tak było w opisie na allegro ale dziwi mnie ze miała mn óstwo pozytywów a negatywa ANI JEDNEGO :szok::szok::szok:no najważniejsze że w poniedziałek mąz wyśle zpowrotem a szkoda bo naprawd mi się podoba nie wiem czy ma jednak sens kupować ubran z allegro ,boję sie że znowu mi przyślą jakieś ***** .

reklama
Ale fajna jest ta moja siostra
2zf1shu.jpg

CHYBA UMIEM WKLEJAć FOTKI ,CO PRAWDA TRWA TO U MNIE Z GODZINę ALE POMALUTKU JARZę O CO CHODZI :-):-):-):-)mój mąż mnie nauczył i mam nadzieje że nie zapomnę jakie czynności trzeba wykonać po kolei chcąc wkleić zdjecie .Martka ,nie podziekowałam ci za wczorajsze lekcje ,dziękuję za cierpliwośc .:-):-):-)

Nie ma za co anulka...a cierpliwosci sie przy malej nauczyłam, bo kiedys straszna choleryczka za mnie była........

Sliczne masz dzieciaczki Anulka...mała tak slicznie spi, a braciszeka widac ze ja mocno kocha i bardzo nia zainteresowany co?

Sebastian ju ż się przyzwycził że ma mlodszą siostrę ale na początku to było z nim cięzko ,teraz też czasami ma te oznaki zazdrości ale jest lepiej w porównaniu jak było na początku gdy wrociłam z mała ze szpitala .Ksenia śpi już drugą godzinę bna balkoniku to chyba pobyt na dzisiejszej mszy świętej tak błogo na nią podziałał .Pozdrawiam w przepiękne niedzielne popołudnie :-):-):-):-)

anulka,ta pipa (znaczy ta od kozucha) mogla ustawic cene minimalna,skoro wg niej za tanio sprzedala,to by nie miala obowiazku sprzedac do konca.a swoja droga,to jakas niechlujna fleja :baffled: dobrze,ze udalo sie zwrocic towar.

Dziewczyny u nas masakra, z małym nic nie lepiej a nawet nie wiem czy nie gorzej. Krzyczy (chyba boli go brzuszek) po każdym podaniu antybiotyku (ceclor doustnie) tak ok 2 godziny jak kiedyś przy kolce:-(. Odchodzę od zmysłów nie wiem co robić. Szukam prywatnego pediatry. Błagam jeśli macie jakieś namiary, polećcie mi kogoś. Musze mieć pediatrę do któego mogę zadzwonic w każdej chwili i zapytać co robić, a nie z łaski w przychodni.
Martka zdaje się że Ty kogoś polecałaś z Redy jakąś panią dok?, albo to Ty Betka? Komarkowa a Ty gdzie chodzisz? Zadowolona? Jutro mamy iść z Kubusiem do przychodni na "kontrolę"- ciekawe jak ja z nim tam wysiedzę i pewnie zapisze jakiś drugi w związku z brakiem poprawy:sick::-(

reklama
moje dzieci nalea do doktor Konkol z przychodni z Redy ale prywatnie to nie wiem czy przyjmuje Duzo dobrego słyszałam o doktor Milewskiej ,[albo Milewczuk nie pamiętam dokładnie ],ale według mnie to niezbyt dobra lekarka bo u niej wszystko ,ale to dosłownie wsztstko sprowadza się do alergii .,ona jest neonatologiem w szpitalu w Pucku ,ale duzo sugeruje się opinia innych lekarzy ,po prostu nie ma własnego zdania :no::no:mogę ci podać numer telefonu na ośrodek zdrowia w Redzie tam są baaardzo miłe pielegniarki w rejestracji to może dadzą ci namiary na jakjąs pediatrę z ich ośrodka .oto telefon na osrodek ;678-79-89 powodzenia zycze :-)

Do góry