Anulka33
Fanka BB :)
wklejenie tych suwaczków zawdziecxzam niestety nie sobie tylko szwagra syn był u nas i wkleiłmi ,ale też miał problemy chociaż uczy się na informatyce ;-)a ten cholerny kozuszek nawet w pralni nie chciala mi baba przyjać bo twierdzi że tego rodzaju kożuszkow nie czysci się chemicznie ,można ręcznie spróbować ale moga powstać zacieki wiec kategorycznie mi odmówiła bo nie bierze odpowiedzialnosci A głupia baba co sprzedała ten kozuszek powiedziała że chciała sie wycofac z aukcji bo według niej sprzedała go jak za darmo bo kupila go za ponad 200 zł.a sprzedała za 60 .i była zbulwersowana jak maż jej powiedzial ;dlaczego sprzedaje pani ludziom brudne rzeczy ?twierdzi że to jest jedno wielkie nieporozumienie bo futerko jest w BARDZO DOBRYM STANIE Z PLUSEM tak było w opisie na allegro ale dziwi mnie ze miała mn óstwo pozytywów a negatywa ANI JEDNEGO no najważniejsze że w poniedziałek mąz wyśle zpowrotem a szkoda bo naprawd mi się podoba nie wiem czy ma jednak sens kupować ubran z allegro ,boję sie że znowu mi przyślą jakieś ***** .