reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Muszę wkleić tą fotke............zrobiłam ja wczoraj jak mała zasnęła......

MIś I MISIA

2qtk183.jpg

reklama
U nas rzeźnia w domu, najgorzej jest w nocy, mały cały czas płacze, juz antybiotyk jest bleeeee, zarzygany on, zarzygana mama........ech! jest taki biedny bidulek, najgorsze że nie może jeść z cycucha, bo ma tak zawalony głęboko nos i zatoki, że nie daje rady ciągnąć (czyt. ssać)- odciągam fridą ale prawie nic nie wyłazi.:-:)sick: Nam marchewka ląduje nawet na mamusi, więc muszę się zaopatrzyć także w śliniak dla siebie:-D. karmimy go w kuchni, bo wokół też podłoga czasem pomarańczowa:)
Ale jak Kubuś robi "mnam-mniam" mymlając w buzi to co tam, niech wyświechta co chce:) Ale nam schodzi w praniu- jelp (i to ten do kolorów) pranie na 60 stopni. Martka poucz głupią Asiuk jak wklejać zdjęcia na forum, chciałabym się pochwalić Kubulą.

Komarkowa-dzieki za info o fridzie :-) nie bylam pewna,wolalam zapytac,niz dac ciala :-p
Asiuk,on maly jeszcze,a wyobraz sobie taka m.w. 5letnia dziewczynke na hustawce w ogrodku :-) dziewczynka je obiadek-mamusia wychodzi z siebie i staje obok: "Beatko,o!ptaszek leci!", "Beatko,ale jeszcze tylkoraz-za tatusia/mamusie/babcie/ciocie..." i co chwila podaje miesko z kurczaczka-pychota :-D a czasem naiwna kobieta probuje podsunac kartofelki albo surowke.nieeeeee!!! mowy nie ma :-D nene,no to "ne".ale mija kilka minut tego upojnego obiadu,mila atmosfera,lato,cieplutko,i nagle Beatka mowi przez zacisniete zeby: "yyyyyy" wskazujac na talerz.matka poslusznie podsuwa corce talerz naiwnie myslac,ze moze jakas chrzastka czy cos,a Beatka wypluwa otrzymanego dotychczas kurczaka,ktorego dokladnie wyssala i zachomikowala w policzkach.oczywiscie-to mieso juz sie nie nadaje do jedzenia,Beatka nie jest taka glupia!Beatka chce nowe miesko,a to przezute juz jej nie interesuje.Beatka do 6 roku zycia wygladala,jakby ja glodzonom-cieniutkie raczki,zebra na wierzchu,potem Beatce sie poprawi wyglad :-D chyba nie musze rozszyfrowac,kim jest teraz mala Beatka? :-D

tu tez napisze moze jeszcze sie komus przyda....

wejdz na stronke

TinyPic Video and Photo Sharing

pojawi ci sie mini rameczka i napis przeglądaj kliknij i znajdz fotkę w swoim kompiei kliknij otwórz.... a potem Upload image

pomieli, pomieli i pokarze sie ramka z trzema różnymi kodami a pod nia miniaturka twojego zdjęcia......

skopiuj cały kod zaczynający się od http://i9.tinypi

[/B]koniecznie cały, on jest dłuższy niż ramka........

wklej cały kod w miejsce w ktrórym piszesz posta.....po zatwierdzeniu odpowiedzi pojawi się fotka.....

Można rez kożystac ze stronki http ://imageshack.us/
tam postepujesz podobnie tyle ze wybierasz najpierw rozmiar fotki najlepiej 320x240.....i kodów jest więcej..nad fotką i pod...wybierasz [U]ten pod zdjęciem [/U]zaczynający się także na [iMG]

powodzenia

3ypfzop.jpg

Och! Super, dzięki- a ja wklejałam do tej pory ten kod w okno pod postem "trackback"-:nerd::-D I dziwię się że nie działa:laugh2:. Durnota!

asiuk to teraz czekamy na galerie Kubuli!!!!!

Martka jak zrobie jakieś sensowne zdjęcie z bliska to napewno wstawie. Ostatnimi dniami moja głowa nie nadaje się do fotografowania.. Ot, co.

Dzisiaj tata z wujkiem zabiera Zuze na spacer. A ja co? zamiast blogie, slodkie lenistwo, bede sprzatać syf w kuchni.. :wściekła/y:

cześć dziewczyny :-):-) napiszę historię pózniej mojego kozuszka [jeszcze mojego ale tylko do ponoiedziałku ,bo wtedy oddajemy spowrotem ]

Ale Kubus ślicznie wcina.........uroczy babelek.......

a ja was jeszcze Michalina pomęcze troszkę i czekam na fotki innych maluszków...dużo fotek....:-):-):-)

Dzisiejszy spacer po włościach.........

a taka oto sliczna czapke zrobiła mi mama.....golfik co wystaje to dzieło babci....

4bgxca9.jpg

może kiedyś dorosne do pedałów??????????????????

2el6mmd.jpg

chodzenie trawie.........????..beeeeeeeeeeee....

2w6yrti.jpg

A oto Miś na włościach............

2sanvcz.jpg

suszę zęby na słoneczku....hihi

4700ktz.jpg

te wójek..(brat blizniak mojej mamy)..ty pokaz lepiej palcem to błoto za nami......i takie jest dookoła domu....to nasza ulica....

2yplpph.jpg

ale nudyyyyyy........mamooooooooo jakies dzikie zwierze za mna stoi......!!!!

33bcmdv.jpg

reklama
Do góry