reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

CZESć dziewczyny :-)a ja się wczoraj wk......m:wściekła/y:kupiłam na allegro kozuszek taki jasny superowy ,używany i niedrogi .Po rozpakowaniu go ucieszyłam się jak gwizdek że jest taki śliczny ,ale za wcześnie się cieszyłam ,bo na obu rękawach jest taki brudny ąe wręcz syfiasty :no:i nie wiem jak mam go wyprać ,bo w ręku boję się prać ten kozuszek bo mogą powstac zacieki .Nie rozumiem jak mozna puścić do sprzedania taki poplamiony ciuch ?zeby to była zwykła rzecz to bym wyprała i bez problemu a z tym kozuszkiem to nie wiem co mam zrobić ?oddam go do pralni ale nie wiem ile kosztuje czyszczenie .Już ja postaram sie o negatywną opinię dla tej baby :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:że jej nie jest po prostu wstyd ze sprzedaje zasyfiała rzecz?poradzcie dziewczyny ,bo ucieszylam się że go założę na niedzielę a tu dupa...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie wiem co mam zrobić...wiec pomuszcie...:D

reklama
nie pierz sama,zdecydowanie oddaj od pralni.a z komentarzem poczekaj,jak wyczyscisz,to opiszesz,ile musialas dolozyc.a moze najpierw napisz do baby i spytaj,co masz w tej sytuacji zrobic,bo nie oczekiwalas takiej "bomby" w paczce?czy w tej sytuacji ona odda Ci kase,bo chcialabys zwrocic.zobaczymy,co odpisze.

aNULKA PISZ ZE CHESZ ODDAC, BABA SIE WYSTRASZY NEGATZWA I ZWRCI KASE, ALE ZA PRZESYłKę NIE WIEC I TAK BEDZIESZ STRATNA...CZYSZCZENIE TO DROGI INTERES, JA ZA ZAMSZOWA MARYNARKO-KURTKE ZAPACIAM 80Zł

Cześć mamuski z Trójmiasta.
Kupę czasu mnie niebyło na bb:eek:
Mam do was prośbę, czy możecie mi polecić jakiegos dobrego prywatnego, sprawdzonego pediatrę z Gdańska?Mam problem z moja córą a państwowego leczenia mam po dziurki w nosie:wściekła/y:

Mi się udało trafić na fajna panią doktor. Zuzka ją bardzo lubi. nawe dzis u niej bylyśmy. Raz byłysmy prywatnie, a zaraz potem przesnioslam Zuzie do niej do przychodni dzis już bylysmy w przychodni), bo po co płacic, za to co mozna za darmo :-) (sama pani doktor to zaproponowała - mowiąc, ze to co mam jej płacić prywatnie mogę zaoszczędzic na szczepienia)
Pani doktor nazywa się Joanna Kania i przyjmuje w przychodni Spólka Lekarska Gdansk - Poludnie na ul. Jeleniogórskiej 5. (To zdaje się już Szadółki, tudzież jeszcze Ujeścisko:-D ) tel. do przychodni: 324-51-85 lub 324-86-10.

nie znam cen,ale w centrach handlowych sa czasem promocje,ze plaszcz czy kozuch czy cos tam czyszcza za 12 zl.znaczy jak czesciej chodzilam po centrach handlowych,to niektore ceny byly smieszne,bo pisalo,ze za dlugi plasz/kozuch np.wlasnie tam 11,99 czy 19,99,co chyba nie jest kosmiczna cena.ale-jak zwykle jest ale-chyba jest czyszczenie chemiczne i jakies bardziej naturalne i pewnie to naturalne jest drozsze.
a teraz ja mam pytanie-wprawdzie pracuje w aptece (teraz akurat nie,ale przed chorobowym),ale frida jest nowoscia i nie zdazylam sie z nia tak dobrze zapoznac-"aspirator frida" to wlasnie TA frida?i tam jest rurka i sie przez nia "zasysa" gilony?a te filtry-jak czesto trzeba wymieniac?bo ja zielona jestem w dzieciach,poki co....

Joanna Kania... hm... mialam kolege-Bartka Kanie,on mila strasza siostre-moze to ta siostra? :-D a moze jego matka?zdaje sie,ze tez byla lekarka.

martka ,ratunku nie mogę odczytać twojej wiadomosci b o okienko nie chce mi się oy\tworzyć spróbuj jeszcze raz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:kużwa kużwa kużwa :wściekła/y::wściekła/y:

ale ja jestem w gorącej wodzie kąpana i chciałabym go już nosić ,jutro jade do Redy to podjadę do pralni na łakowej i zapytam się ile kosztuje wyczyszczenie tego syfu .jak drogo to niech se baba w d...ę wsadzi i odda mi kasiorę pierdzielę to pewnie z czyszczeniem wyjdzie tyle samo co bym kupiła nowiutki w sklepie .cp za syfiara z tej baby powinna się wstydzić normalnie :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
betka, czy dr Kania ma syna to nie wiem, ale chyba tak ;-) a córke ma napewno, bo ja z nią pracuje (tudziez pracowałam przed ciążą). Mieszka na Kowalach. Kan jak Kań, pewnie sporo, ale czy Kań - lekarzy? nie wiem :-) w każdym razie - ja jestem zadowolona :tak:

Do góry