reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

dzieki dziewczyny. Ja sie w sumie na powrót przyzwyczajam do krotkich wlosów. Zwyklam miec krókie do momentu przeprowadzki do Trójmiasta :-) tu zaczełam zapuszczac i z takich od skóry mi sie zrobiły do ramion.
Teraz po obcieciu ogólnie czuje sie dobrze, tylko jak wstaje to wyglądam jakby piorun strzelil w rabarbar..

reklama
Asiuk poszukaj ubranka w komisie. Tam naprawdę można dostać coś, co wygląda bardzo przyzwoicie, bo przecież zakłada się te chrzcinowe ubranko tylko na 1 raz. No i nie będziesz miała problemu, co z tym potem zrobić... Mi udalo sie wypozyczyc wdzianko dla Paulinki za 20zł!!! a koszt takiego ubranka w sklepie to 120 zł!!! Też na początku miałam plan, żeby kupić coś małej, co potem założy, bo szkoda mi było płacić minimum 60zł za zestaw na 1x. Byłam nawet skłonna zrezygnować z tradycyjnego białego kompletu, ale się nie dało, poza tym cieszę się, że mała wyglądała w tym dniu tak jak należy ;-) Powiem szczerze, że my tortu nie mieliśmy :zawstydzona/y: Może to głupio zabrzmi, ale nawet nie przyszło mi do głowy, że na chrzcinach musi być tort:zawstydzona/y: Ciasta piekła moja mamusia (bo ja nie mam piekarnika :-) ) i wszystkim smakowało :tak:

asiuk pare dni temu widzialam w Smyku sliczne wdzianka do chrztu z wyprzedazy za 29 zl..

moja Roksanka dostała od chrzestnej na chrzciny sukieneczkę ze spodenkami ,czapulką butkami i rękawiczkami .Spodnie zamierzam sobie zostawić bo są białe zwykłe ,natomiast sukienusię [bo jest ze zlotą nitką ]chyba ;puszczę 'na allegro .wczoraj przyszła w końcu z allegro mata edukacyjna Fischer Price [ale droga jak diabli] ,i mała leżała w niej zachwycona całą godzinę ,fajna taka mata ,tylko jakby nie patrzeć to kawałek szmatki ,4 pałąki ,parę zabawek i fajna muzyczka [,w sumie to gówienko ],ale jak dziecko jest choć przez chwilę zainteresowane to warto kupić takie ;cudeńko; .Pozdrawiam ,ciekawe jak tam nasza Martka ?jej nie ma to tak jakoś smętnie się zrobiło i nawet nie ma o czym pisać .Martko,napraw ten laptop predziutko i wracaj do nas bo forum spadnie z internetu bez ciebie ;-),Abeja dopiero teraz zobaczyłam na blogu twoją fryzurkę :-),podobna do mojej ale moje to naprawde stercza jak by piorun w nie walnął,i nie potrafię ich okiełznać takie diabelstwa są niesforne ,a twoje mają przynajmniej ladną linię i fajnie wyglądasz.;-)pozdrawiam i idę robić sałatkę bo mój synek ma jutro urodzinki [6 lat],takze troszku szykowania jest .:-):-):-):-):-)Pa,paśku :-D:-D:-D

O kuźwa! że tak powiem, Dziewczyny,przeczytałam Was dopiero dzisiaj, a wczoraj jak wpadłam do AKPOLU tak mąż mnie za fraki wyciągał. A miałam tylko popatrzeć w co można ubrać w taki ziomb małego na chrzciny......i oczywiście dałam się skusić i kupiłam takie cudeńko za ..o matko 53 zł. jak teraz czytam że mogłam spokojnie taniej to .ech! chyba wpadam w ten szał chrzcinowy, a tak się zarzekałam:baffled:. oczywista pokarzę się na zdjęciach za dwa tygodnie:)A buty do chrztu.............myslałąm że się rozpłaczę takie cuda maleńkie (choć z drugiej strony rozm, 11 to chyba spore kopytko ma nasz Jakub jak na 4 m-ce?) Pod te spodenki z polaru kupiłam Kubuli rajty (czyt. rajstopy) białe-mąż mnie wyklął, ale trudno ma być dziecku ciepło. No masz rację Komarkowa "nie dało się" kupić czegoś coby mógł portem nosić;-).Ech!Komercja nas zalewa! Chociaż może i spodnie ponosi, a kurteczkę sprzedam na allegro;-).
Anulka mata to fakt droga rzecz, choć wydawałoby się że nie warta swej ceny, ale naprawdę zobaczysz jak mała robi na niej postępy!!

DZIĘKI!!! Oj Abeja żebyś wiedziała! Tydzień temu to jeszcze było zakręcone niemowlę, a dzisiaj (właściwie od przed wczoraj) to istny diabełek (czas na chrzest;-)), ja cię kręce, wyrywa się zęby już gdzieś iść, zaczął piszczeć i świetnie się tym bawi:szok:- ogólnie zrobił się jakiś taki "doroślejszy"-hm?:confused:

ja w przerwie przygotowań do urodzin zajrzę do was na chwilkę .Manm już praktycznie wszystko przygotowane a teraz synek ściera kurze ,tata myje podłogę [he,he ],córcia spi we wozeczku ,a mama siedzi przed kompem:-)grunt to dobra organizacja pracy .:-D:-D:-D

reklama
Do góry