reklama
wiem jak to jest jak malenstwo usypia na rekach badz w asyscie rodzicow ... tak bylo z michalem do 4 roku zycia trzeba bylo lezec z nim w lozku i czekac az zasnie - nie musze dodawac ze czasmi to trwalo nawet godzine ... a czasami rodzic usypial i budzil sie o polnocy ... i caly wieczor z glowy
Skąd ja to znam...tylko u mnie to zazwyczaj ja leżę i czekam aż mała zaśnie, bo ja mam cycusia, który potrafi dziecko w razie czego uspokoić...a czasami chciałabym, żeby ktoś mnie wyręczył...2 sprawa to Paulinka też świetnie zasypiała w łożeczku przed chorobą, ale od czasu choroby znowu jej się poprzestawiało i teraz marudzi, gdy ją włożę do łożeczka zasypianie małej to moja największa zmora
Anulka33
Fanka BB :)
A moja Roksanka już trzecia noc z rzędu spiprawie 8 godzin bez przerwy ,to znaczy zasypia tak koło 21 i budzi się okolo 5 nad ranem ,także mam luzik i możemy sobie spokojnie z mężem....hmmm... porozmawiać także nie chwalac jej nazbyt muszę przyznac że śpi ostatnio ładnie i oby tak dalej .Byłam dzis z dziećmi w kosciele i mala całą msze smacznie drzemała tylko czasami musiałasm pobujać wozeczkiem ,ale tak to ok .Amy też używamy smoczka Awentu bo na przykład z Nuka to nie chce a też silikonowy [spryciara wybiera tylko markowe smoczki],butelkę też mam Awentu ;do cherbatek mała a do mleczka dużą ale Saturna bo Awentu nie było dużych ,ale jak załapala tą butelkę Saturna to już tej droższej dużej kupować nie bede bo troszku szkoda kaski ...dobra ide dokończyc odiadek [dziś serwuje rosołek dla rodzinki ].Przyjemnej niedzieli życzę :-):-)
Dzisiaj mam święto lasu, bo Paulina zasnęła sama w łożeczku była już wieczorem padnięta, bo śpi teraz mniej w ciągu dnia. Rano budzi się przed 7, po 2h zasypia na ok. 1,5 h i potem na spacerze śpi 30-40min, a do wieczora już nic, także odlatuje zaraz po kąpieli i karmieniu W nocy nadal budzi mi się co 2,5h-3h :-( może ze 3 razy spała najdłużej 5h bez budzenia się, także zazdroszczę Wam mamuśki, że Wasze dzieci śpią do rana miłego wieczoru!
cześc kochane mamuski i dzieciaczki!!!
u nas katastrofa straszna, Michalina wylała moja kawe na laptopa i jest kicha......starasznie mi bez was smutno i nudno...
za moment ide z mała do okuisty.........wpadłam do kafejki sprawdzic poczte i napisac że u nas wszystko ok...mała biega jak szaliona i nabija sobie guzy...jednego ma pięknego na pół czoła..........
......nie wiem kiedy bede miała kompa bo Darko jak go rozkręcił to załamał ręcę, mam nadzieje ze juz niedługo, bo nudno mi bez was:-( :-( :-( !!
nie czytałam co u was bo nie mam czasu, ale kiedyś to nadrobie w długie nudne wieczory (mam nadzieje)...
u nas katastrofa straszna, Michalina wylała moja kawe na laptopa i jest kicha......starasznie mi bez was smutno i nudno...
za moment ide z mała do okuisty.........wpadłam do kafejki sprawdzic poczte i napisac że u nas wszystko ok...mała biega jak szaliona i nabija sobie guzy...jednego ma pięknego na pół czoła..........
......nie wiem kiedy bede miała kompa bo Darko jak go rozkręcił to załamał ręcę, mam nadzieje ze juz niedługo, bo nudno mi bez was:-( :-( :-( !!
nie czytałam co u was bo nie mam czasu, ale kiedyś to nadrobie w długie nudne wieczory (mam nadzieje)...
Marzenka75
Początkująca w BB
Witam!
Mam nadzieje że mnie przyjmiecie do swego grona.:-)
U mnie w danej chwili chłopaki chore. Wiec jestem uziemniona w domku. Mam na imie Marzena, prawie całe zycie mieszkam w Gdańsku. Obecnie na dzielnicy która mieści sie bardzo blisko Westerplatte.
Pozdrawiam... :-)
Mam nadzieje że mnie przyjmiecie do swego grona.:-)
U mnie w danej chwili chłopaki chore. Wiec jestem uziemniona w domku. Mam na imie Marzena, prawie całe zycie mieszkam w Gdańsku. Obecnie na dzielnicy która mieści sie bardzo blisko Westerplatte.
Pozdrawiam... :-)
Anulka33
Fanka BB :)
cześc Marzenko pewnie że cię przyjmiemy czemu nie ?ja mam 2 dzieci synek -Sebastian ma 6 lat ,a córcia Roksanka ma 2 miesiące .Pozdrawiam [acha i mieszkam koło Pucka ];-)napisz nam co porabiasz w domciu ?no o wogóle coś o swoich pociechach :-)
reklama
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
my bylismy wczoraj u pediatry, innego niż dotychczas.
Jestem z wizyty bardzo zadowolona..
Doktor dala nam skierowanie do neurologa dzieciecego i na usg glowy i jamy brzusznej, bo Zuza ma drgawki. Na skierowaniu napisane jest drzenie grubofaliste.
Wrzucilam to w google i...
wyskoczyl mi artykul nt. dzieciecego porażenia mózgowego :sick:
to moga byc pierwsze objawy, to i np. to ze dziecko nie kontroluje ułożenia głowy, leży asymetrycznie, A Zuzia często lezy z głowa odchyloną do tylu..
wizyte mam 5 marca.. i do 5 bede sie zastanawiac i martwic czy wszytsko jest ok..
Jestem z wizyty bardzo zadowolona..
Doktor dala nam skierowanie do neurologa dzieciecego i na usg glowy i jamy brzusznej, bo Zuza ma drgawki. Na skierowaniu napisane jest drzenie grubofaliste.
Wrzucilam to w google i...
wyskoczyl mi artykul nt. dzieciecego porażenia mózgowego :sick:
to moga byc pierwsze objawy, to i np. to ze dziecko nie kontroluje ułożenia głowy, leży asymetrycznie, A Zuzia często lezy z głowa odchyloną do tylu..
wizyte mam 5 marca.. i do 5 bede sie zastanawiac i martwic czy wszytsko jest ok..
Podziel się: