Abeja myśl pozytywnie!!!!!!!! Ja też się zastanawiałam od urodzenia, czy z małą jest wszystko ok, bo wydawało mi się, że jakoś krzywo się układa...Dobrze, że trafiłaś na fachowego pediatrę, im wcześniej się zrobi badania, tym więcej można zrobić przy ewentualnym stwierdzeniu czegokolwiek. Bedzie dobrze
reklama
Abeja ból głowy tez nie zawsze oznacza raka mózgu -prawda? Wiec mysl pozytywnie, bo to przyciaga pozytywne rzeczy, i odwrotnie. Drgawki u tak małych dzieci sa czestym objawem niekoniecznie powaznej choroby, np. przy podwyzszonej goraczce tez moga sie pojawic, choc napewno sie przestraszyliscie-ale macie dobrego lekarza i wszystko sprawdzi-to wazne!
Anulka33
Fanka BB :)
będzie dobrze Abeja u tak maleńkiego dziecka trzeba porobić konieczne badania ,ale jak widać masz kompetentną i bardzo fachową panią pediatre to na pewno wszystko będzie dobrze Ja z moja Roksanką też jadę w tym miesiącu do kardiologa na echo serduszka bo wybadali szmery w 2 dobie życia ,ale widzę że z małą jest ok ,nie robi się sina wogole a to glowny objaw ,ale pojadę na to echo dla wewnętrznego spokoju .Atobie mówię uszy do góry-Będzie dobrze ;-);-);-);-);-);-)
Marzenka75
Początkująca w BB
Witam!:-)
Cóż mam powiedziec o swoich dzieciach.... Nikola ma 11 lat i chodzi do piątej klasy, Krzysiu chodzi do zerówki, no a Krystian jest jeszcze mały i jest w domku. Pochodze z Dolnego Miasta, czyli z nieciekawej dzielnicy. Aktualnie mieszkam niedaleko Westerek czyli Westerplatte. Pozatym Krzysiu i Krystian choruja na asme oskrzelową. Krzysiu z powodu tej astmy jest zaliczony do dzieci niepełnosprawnych. obydwoje z moją druga połowa jestesmy elektronikami. To tak ode mnie , ogólnie o nas.
Pozdrawiam...
Cóż mam powiedziec o swoich dzieciach.... Nikola ma 11 lat i chodzi do piątej klasy, Krzysiu chodzi do zerówki, no a Krystian jest jeszcze mały i jest w domku. Pochodze z Dolnego Miasta, czyli z nieciekawej dzielnicy. Aktualnie mieszkam niedaleko Westerek czyli Westerplatte. Pozatym Krzysiu i Krystian choruja na asme oskrzelową. Krzysiu z powodu tej astmy jest zaliczony do dzieci niepełnosprawnych. obydwoje z moją druga połowa jestesmy elektronikami. To tak ode mnie , ogólnie o nas.
Pozdrawiam...
Abeja, strasznie Ci wspólczuję. mam nadzieję, że się skończy na nerwach.bądź dobrej myśli- lekarze często dmuchają na zimne, może to nic poważnego. a do jakiego neurologa się wybierasz?jeżeli na Kołobrzeską to się nie przestrasz, bo babka lubi 'poszukać chorób'
Komarkowa, tak, ten suwaczek odlicza wagę DO ZRZUCENIA.trudno uwierzyć, że aż tyle,co?mam nadzieję że ten ślimaczek dotrze do lata do prawej strony
Komarkowa, tak, ten suwaczek odlicza wagę DO ZRZUCENIA.trudno uwierzyć, że aż tyle,co?mam nadzieję że ten ślimaczek dotrze do lata do prawej strony
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
Dzwonilam do mojej pedatry jeszcze tego samego dnia. Powiedziala, ze gdyby podejrzewala u malej porazenie dziecice to by mi powiedziala. A niczego takiego mam sie nie obawiac. Wizyta u neurologa i usg jest kontrolnie, zeby zbadac skad sie biorą te drżenia. Ale ona wogole nie bierze pod uwage porazenia mózgowego.
Ulżylo mi, nie powiem.
Kulka nie jade na Kołobrzeska tylko na Jeleniogorska. Tam dostalam skierowanie od pediatry, u ktorej bylam prywatnie. Zreszta, ta pediatra 9to mama mojej koleżanki z pracy) też tam przyjmuje i chyba przeniesiemy tam małą, bo bylam bardzo zadowolna z wizyty.
USG glowy i jamy brzusznej będziemy robić u dr Wyszomirskiej w centrum Gdanska.
Jestem już spokojna :-) Dzieki za wsparcie dziewczyny
Ulżylo mi, nie powiem.
Kulka nie jade na Kołobrzeska tylko na Jeleniogorska. Tam dostalam skierowanie od pediatry, u ktorej bylam prywatnie. Zreszta, ta pediatra 9to mama mojej koleżanki z pracy) też tam przyjmuje i chyba przeniesiemy tam małą, bo bylam bardzo zadowolna z wizyty.
USG glowy i jamy brzusznej będziemy robić u dr Wyszomirskiej w centrum Gdanska.
Jestem już spokojna :-) Dzieki za wsparcie dziewczyny
Abeja dobrze, że jesteś taka dociekliwa i że rzeczywiście z małą jest wszystko ok i niech tak zostanie Fajną masz tą fryzurkę szkoda, że na zdjęciu na blogu nie widać Cię dokładniej, z bliska, ale na pewno jest to pozytywna zmiana
Marzenka75 podziwiam Cię, pewnie przy 3 dzieciaczków masz ręce pełne roboty...ale na pewno jest wesoło
Ja z zasypianiem mojej córci nie wyrabiam, raz łatwo jej przychodzi zasypianie w łóżeczku, innym razem stawia straszny opór, a dziś to w ogóle spała tylko 2h w sumie w 3 podejściach w ciągu całego dnia...Dodam jeszcze, że ostatnio budzi się o 6 :-(
W sobotę jadę z malutką do moich rodziców i zostajemy tam na tydzień :-) nareszcie nadrobię zaległości, odwiedzę siostry i znajomych
Marzenka75 podziwiam Cię, pewnie przy 3 dzieciaczków masz ręce pełne roboty...ale na pewno jest wesoło
Ja z zasypianiem mojej córci nie wyrabiam, raz łatwo jej przychodzi zasypianie w łóżeczku, innym razem stawia straszny opór, a dziś to w ogóle spała tylko 2h w sumie w 3 podejściach w ciągu całego dnia...Dodam jeszcze, że ostatnio budzi się o 6 :-(
W sobotę jadę z malutką do moich rodziców i zostajemy tam na tydzień :-) nareszcie nadrobię zaległości, odwiedzę siostry i znajomych
reklama
Super Abeja że wszystko OK, SUPER! Fryzurka naprawdę na korzyść, bardzo sympatyczna. Widzę że "wór" przydatny, cieszę się, bo Kubuś strasznie wrzeszczał że nie będzie tak leżał Widzę że macie tą samą huśtawkę co Jakubek. Przyjrzyj się uważniej- to są osiołki
Marzenka75 skąd ta astma się u Was wzięła?
Zaczynam żyć chrzcinami. Nie wiem w co małego ubrać. chciałabym kupić coś co przyda się nie tylko na jeden raz do chrztu, ale żeby w tym "pochodził". Torty w Delicjach straszliwie drogie!
Marzenka75 skąd ta astma się u Was wzięła?
Zaczynam żyć chrzcinami. Nie wiem w co małego ubrać. chciałabym kupić coś co przyda się nie tylko na jeden raz do chrztu, ale żeby w tym "pochodził". Torty w Delicjach straszliwie drogie!
Podziel się: