reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

MI PEDIATRA mICHALINY POWIEDZIAłA żE ONA RADZI SZCZEPIC PO 3 ROKU, ALE TO SIE ZAPEWNE TYCZY TYLKO mICHASKI BO ONA DO żłOBKA NIE CHODZI........Są RóZNE ZDANIA NA TEN TEMAAT, JA UWAżAM TE TO SPECJALNIE WYWOłANA PANIKA ABY NABIC KASE WIELKIM KORPORACJą , NA STYCZNIóWKACH ZNAJOMA DZIS PISAłA ZE JEJ SIOSTRZENICA PO SZCZEPIENIU ZACHOROWAłA.....NIC MIłEGO, ALE CZYTAM I STARAM SOBIE SAMA OPINIE WYROBIC...
...ODSYłAM DO FAJNEJ STRONKI NA TEN TEMAT
Pneumokoki

reklama
zjadłam obiadzik [klopsiki mielone z indyczka w sosie koperkowym z niewielkim dodatkiem kaszy ,]mmmm było nawt pyszne az się sama zdziwilam i nawet mój sześcioletni niejadek wtramolil .;-)No macie rację z tym moim żarelkiem muszę zbastowac .Amoja malutka zasypia ostatnio koło 12 lub 1 w nocy.:szok:dzai skapitulowałam i musiałam ją wziac do nas do wyra bo bym chyba cala noc z nia siedziala az sie boje zeby się nie przyzwyczaiła zawszec starałam się aby spala we wlasnym lożeczku.obudzila sie juz a moje cycki plywają więc spadam .:-):-)

hehe Betka! chwile mnie tu nie było a widzę że wasza córcia ma już imię i to w dodatku takie ładne...ja miałam być Nadia albo Marianna, nie wiem z kąd sie w końcu marta wzięło???:confused:

ja najpierw mialam byc Monika,ale cioteczna siostra mojej matki tez tak chciala nazwac swoje dziecko,jesli bedzie dziewczynka.ja sie urodzilam w lipcu i zostalam Beataka,a tamto dziecko urodzilo sie w pazdzierniku,a ze tez cipencja,to tez dali jej Beata...nie rozumiem,po co takie papugowanie,jakby sami nie mogli wymyslic imienia :wściekła/y: bezmozgowe ludzie!!! :wściekła/y:
a Marianna-bedzie po mojej babci.super babka,konie z nia mozna bylo krasc :-D

AbEjA gratuluje Zuzanki!!!
jest urocza!!!!!!!!!!!!!!!! Ma takie fajne włoski!!!!!!!!
:-):-):-):-):-):-):-):-)

jak dojdziesz do siebie napisz jak poszło, i czemu cesarka????????????????

spacerek bardzo milo, ku mojemu wielkiemu zdziwieniu moj maly mezczyzna spal! a nie byla to ani jego pora na spanie... a tak sie balam ze mi sie rozwyje :-)

Abeja gratulacje!
Zuzanka sliczna!!!

ABEJA gratuluje ślicznej córeczki !!!!!!!!!!!! Wreszcie łóżeczko nie będzie stało puste :-) Oczywiście wszystkie jesteśmy ciekawe szczegółów, więc cierpliwie na nie czekamy :-) pozdr.

reklama
Roni21 zobaczysz jak Twój maluszek będzie spał jak susełek w wóziolku na powietrzu :-) to dopiero początek, byle tylko pogoda dopisywała...Ja jutro idę z Paulinką na szczepienie. USG bioderek jeszcze nie załatwiłam, bo się okazało, że mam złe skierowanie :/ ale gdybym zapłaciła 40 zł to oczywiście bez dyskusji by je zrobili małej. Dziady! ech... spokojnej nocy!

Do góry