reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

martka tak sie zastanawialam jak wy na tym spacerze :) widze ze nie bylo zle :) my dzisiaj bylysmy tylko po michala w przedszkolu ... ciekawe jak bedzie jutro - wczoraj zapowiadali jeszcze kilka takich wietrznych dni ... i jak tu isc na dwor ? zobaczymy

reklama
Idzia powiem Ci że w Pucku jest mikroklimat...w trójmiescie pada a u nas rzadko...jak nadchodzą ciemne chmury, to zawsze zatoka je zciaga i nie pada......zaczeło dopiero godzinke temu i lekko pokropiło.............tylko wiatru u nas za duzo!!!

Ja chce isc z mała na basen i nie wiem gdzie, ale nie do szkółki tylko tak normalnie........wiem ze juz był poruszany ten temat i sama proponowałam hotel Faltom....i co był ktoś, a może inne pomysły???

Ja nie mam pojecia o zadnym basenie ,nawet tym we Faltomie chociaż mieszkam niedaleko w zasadzie:-)Martka ty na zakupy do Pucka jezdzisz a tam u was nie ma krumu [czyt.sklepu??]:szok:a jak tam sie dostajesz ,musisz sie tłuc autobusem ?no to masz cięzko w sumie to caLA WYPRAWA z dzieckiem wiem to z własnego doswiadczenia .Ja na zakupy sprzedaje dzieci mojej mamie i myk w samochód i takiev wieksze zakupki to robie w Biedronce i godzinka czasu i jestem doma :tak:Komarkowa ,ja dzis nie szłam na spacerek za to ubrałam Roksankę i werandowałam ja we wózeczku przy szeroko otwartym oknie prawie 2 godziny ,a spała w tej karocy jak suseł.;-)Natomiast Sebastian mój synek w takie brzydkie dni to tylko głowe ma w tel;ewizorze na kanale Disney CHannel:-)

Oj u mnie to dziś ciężki dzień...Znowu spędziłyśmy go ze względu na pogodę w domu... mała nie chciała spać...z trudem przespała 3 x 30 min, no i dopiero niedawno zasnęła...nie wiem już jak się nazywam :> chciałam się Was spytać, jak Wasze dzieci reagują na 'obcych' tj. tych, których rzadko widzą? do nas wczoraj przyjechał brat męża i mała na jego widok strasznie się rozpłakała, nie mogłam jej uspokoić, sama byłam zszokowana jej reakcją...Dodam, że jeszcze w Nowy Rok siedziała u niego na kolanach :-) Ciekawe, jak to będzie, jak pojedziemy do moich rodziców, ich też rzadko widuje...spokojnej nocy wszystkim mamusiom życzę :-)

maja maleńka jest jeszcze mala i jak ktoś przychodzi obcy do nas to najczęściej się przyglada z zaciekawieniem .MARTKA,żyjesz ty czy cie na tym pustkowiu wywialo bo takie wiatrzysko że szok :szok:Dziewczyny,poradzcie mi czy mata edukacyjna to dobry pomysl czy raczej gówienko do dupci i wiecie może ile takie cudo kosztuje ,bo moja Ksenia weszła już w 2 miesiąc i nie wiem czy kupic jej teraz czy na pozniej bo moze jest za mała ?:confused:wszystko zalezy od ceny bo ja teraz cienko pierdze ;becikowego ;na razie nie mam bo mała nie ma peselu i dupcia zimna .:wściekła/y::wściekła/y:[a a 2 tygodnie chrzciny i k...a skad tu brac a macierzyńskiego też jeszcze ścierwa [czyt.ZUS]nie przysłał.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:idę lulkac i jestem ciekawa co do tej maty chyba że ktoras z was ma do odsprzedania po dziecku [ale tutejsze mamcie to raczej mają małe dzieciaczki ].No to dobranoc mamuśki [ciekawe czy Abeja dalej zaciska nogi]?;-);-)

Idzia,podpatrzyłam że twój Michałek jest we wieku mojego syncia ,Sebko w lutym skonczy też 6 latek .:-)Caluski i już spadam.:rolleyes2::rolleyes2:

reklama
Anulka, jak dzwoniłam do MOPSU to mowili ze mozna zlozyc wniosek o becikowe bez peselu(mimo ze jest taka rubryka).z tym ze sama jeszcze sie tam nie wybralam,wiec nie powiem Ci na pewno..

Do góry