reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

ja chcialm miec synka,cholernie bardzo mocno chcialm miec synka.w mojej rodzinie jest za duzo dziewczyn,chcial synka.raczej niestety ta informacja jest nie do podwazenia,tzn poniewaz nie jestem chudzinka,wiec tluszczyk przeszkodzil w dostrzezeniu innych rzeczy,ale jesli chodzi o plec,to lekarz stwierdzil,ze ta informacja jest 100% pewna.

reklama
betka nastepny bedzie synek:laugh2::laugh2::laugh2:..........ja strasznie chciałam chłopca tak jak ty!!! U mnie tez są same baby, ale teraz nie zamieniła bym Michalinki na zadnego chłopaka i ciesze sie ze mam córcie i to bardzo.......nie marudzic tylko sie cieszyc trzeba ze zdrowe........Usmiechnij sie......:-):-):-)

ale Michalina zasuwa :szok:suuuper.Abeja no co ty dalej chodzisz ,nie przeginaj bo my tu już z niecierpliwością nogami przebieramy że to już a tu nici .Idę przewertować wcześniejsze posty w poszukiwaniu listu BETKI odnośnie tego ;chrumkania ;w nochalku bo moje maleństwo dak głośno chrumka jak prosiaczek że zaczynam się niepokoić.Acha,maż noj kupił ten Sorimar ale Roksanka marudzi jak jej ;psikam ;,bo rzeczywiscie 'rozrzut ma fatalny'.:no:

Asiuk,moja ROKSANKA TEZ WAżYłA PRZY PORODZIE 4,220 I MIERZYłA 62 cm.Achodziło mi o twój wcześniejszy post z tym noskiem a nie jak napisałam Betki.Ech,skleroza i tyle...

tak to juz w zyciu jest. ja chciałam dziewczynke i smutno mi sie zrobiło jak doc. powiedział ze to chłopak jak nic!!! Ale szybko mi przeszło, gorzej ze drugie to bym chciała juz dziewczynke, ale nie wolno sie nastawiac tylko kochac, kochac, kochac i ufac ze bedzie zdrowe. idziemy na drugie szczepienie-siup!!!

Asiuk urodziłam naturalnie moj poród trwal niespełna 3 godziny ,a na samej porodówce 'bawiłam 'tylko 20 minut no i póżniejsze 2 godziny po porodzie .Ja już sama nie wiem od czego to chrumkanie,dziś rano spotkalam koleżankę w sklepie i ona mi radzi kupić tą Fridę i odciągnać tą wtdzielinę z noska ,ale w nosku ma czysto czasami kichnie tylko ze dwa razy i tyle ,także możliwe że tak jak pisałas to jest 'wina'tych chrząstek.:confused:Będę z nią na szczepieniu pierwszym za okolo 10 dni to zapytam się lekarki .dzis wieje znowu ale malutką wystawię na balkonik budką od wiatru to myślą że wystarczy bo na otwartą przestrzeń nie chce z nią wychodzić bo p...zi jak na Uralu.Aco tak zamilkłe nasza MARTKA nie słychować jej od wczoraj .Martko ,a jak u ciebie też wieje bo u mnie trochę ten las zasłania a u ciebie otwarta przestrzeń?;-)

jak Ty Anulka to zrbiłaś na tej porodówce -daj receptę, ja męczyłam się 10 godzin i skończyło się cesarką. Za to dziś Kubulek ciupinka waży tylko 5530g i mierzy 61 cm (choć wierzyć mi się nie chce, bo wyrusł dawno z ciuszków 56 i 62 rozm.). Już po szczapieniu- było naprawde super- zero płączu tak się zagapił na wielki plakat z bobasem, że nie zdążył zareagować na wkłucie. Dałabym i więcej niż te 125 zł żeby tak zawsze było! Zobaczymy czy będą jakieś reakcje poszczepienne, poprzednio nic nie było złego:)Anulka ja tez odciągałam Fridą (jest świetna i itak powinnaś ją mieć w domu, droższa jednorazowo, ok 25 zł, ale lepsza od gruszeczek). Jakubek zaczął chrumkać po 1-ym tygodniu życia i tak ma do teraz, ale słabnie mu ten odgłos, więc chyba faktycznie pani laryngolog miała rację, chrząstki muszą się uwapnić, żeby były sztywniejsze i nie "latały" przy oddychaniu:) A kazała też nawilżać nosek (ale nie Sterimarem- Aha! to już pisałam:)))

reklama
witam ja tu jestem jako przylepek...odnalazlam ten watek bo tez jestem z trojmiasta i na koniec marca poczatek kwietnia mam termin...ja z takim zapytankiem poniewaz teraz zaczelam sie zastanawiac nad szpitalem w gdansku i mam pytanie do was czy macie jakies zaufane polozne na zaspie albo klinicznej...i moze pomozecie mi sie zdecydowac na jakis szpital...pewnei gdzies byl poruszany jzu ten watek ale niemam sily (przyznaje sie bez bicia) czytac od poczatku...pozdrawiamy buziory

Do góry