reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Anulka Sole morskie do noska sa super......bardzo dobrze nawilżaja szczególnie teraz w sezonie grzewczym.....rodzaj mało istotny,jakie kto lubi my przetestowałyśmy 4 i wszystkie ok!!! Używam ich razem z mała, i nie miałam kataru od jej urodzenia a kiedyś ciagle!!! (ja po użyciu wycieram)!!!

Kurcze Abeja a ja dałabym se rękę obciąć że to już!!! Oj śniła mi się dziweczynka mała na BB i wiem że to o "Trójmiastki" chodziło.......hmmmm może to córcia Betki? Daj znac jak się dowiesz !!!

reklama
Dzięki Idzia przetestuję i zobaczymy :-)Betka, najgorsze to czekanie prawda ?ale już niedlugo zobaczysz jak to szybko zleci .Moja córcia jutro kończy miesiąc a nie tak dawno pamiętam jak darłam sie przy porodzie :zawstydzona/y:i to już miesiac minął.BETKA,TO TRZYMAJ SIę KOBIETKO ,JESTEśMY Z TOBą W GODZINIE '0':tak:

Anulka potwierdzam to co napisała Idzie o solach do noska- dokładnie to samo powiedziała nam pani laryngolog jak byliśmy z Jakubkiem. Sterimar sobie odpuść bo cyt pania doktor "przewentylowałby aż przez uszy", taki ma ostry psik. A przecież do nawilżania to niepotrzebne nam i dzieciaczkom wietrzenie zatok. Co do chrząkania najprawdopodobniej to to co u mojego Jakubka, poszukaj mój wcześniejszy post na ten temat.

betka17 zagłosowane...a co wygrasz jak wygrasz???

a za eviMedem nie przepadam, to tam poszłam jak podejrzewałam że jestem e ciąży (w Gdyni) i pani doktor stwierdziła że nie wystawi mi karty ciąży bo to dopiero 2 miesiąc i to jeszcze może sie poronić!! Nie była miła,.......2 dni póżniej w Pucku pani dr. Chrostkowska powiedziała że dziecko sie prawidłowo rozwija i założyła karte......poza tym zapłaciłam 30 zł tego dnia za cytologie, mieli mi wysłac do domu i nie dostałam!!!!ale to nie świadczy zle o wszystkich lekarzach w eviMedzie oczywiście!!!

Ja coś takiego usłyszałam w swojej przychodni i tego samego dnia poszłam do evi-medu do lek. gin.pani Głuchowskiej- przyjeła mnie, wystawiła kartę i od razu zwolnienie, leki, bo już nie było dobrze (tak coś czułam) a byłam w 4 tygodniu ciąży!!! I pewnie bym poroniła gdyby nie to że jestem uparta i nikt nie będzie mnie odsyłał z kwitkiem.

asiuk trafiłaś na dobrą lekarkę!!! A Kubuś ma szczęscie że ma taką upartą mamę!!! Ja tez trafiłam na dobrą, ale już w Pucku........dobry lekarz prowadzący, to połowa sukcesu, a w każdej przychodni, czy szpitalu sa i dobry i nie....niestety

Anusia pytałas o dr. Chrostowska....ona ma dorosłe dzieci, więc nie jest juz młoda, tak ok 50_55 lat, ma ciemne (ciemny blond?) krótkie włosy, jest normalnej postury, ma miły usmiech i tak szybko sie zawsze krząta po szpitalu...gdzies na stronie szpitala jest jej fotka, ale nie moge znaleść!!

Martka ja już zaglądałam na stronkę szpitala i są tam same nieznane dla mnie osoby...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:nie widziałam zadnej z nich na oddziale:szok:

reklama
A tak zasnęła dzisiaj nasza córa.......dodam że podusia jest po drugiej stronie łóżeczka.......:baffled::baffled::baffled: i tak zasypia ostatnio zawsze i pupa w górze obowiazkowo...............:confused::laugh2::eek:

44j6of9.jpg

a tak uśmiecham się po cztero kroczkowej samodzielnej wędrówce w rączki mamay..................(nie udała nam sie jeszcze zrobić jak "idzie":no:)

35jcynm.jpg

na tym awidać tą piatke? cojej wyrosła!!! dolnych dwójek nie widac, bo za malutkie!!!!

Anulka o co chodzi z ta Mydlarką???

Do góry