Martka_79 super zdjecia! Ciekawe do kogo Michalina wystawia ten tyłek ;-) Idzia Twoja córcia też fajowa, ładniutkie ma oczka :-) no i widać, że zwierzątka lubi :-) z innej beczki, Idzia poszłam za Twoim przykładem i daję się małej wyspać zanim wychodzimy na spacer (dziś zasnęła o 10 na południową drzemkę i śpi do teraz:-) ), dzięki temu mam czas, by zrobić coś w domku lub odpocząć przed spacerkiem :-) Małej znowu się przestawiają pory spania :/ ciekawe, kiedy to się unormuje. No i też bym chciala, żeby Paulinka zasypiała jak Michasia, tj. w swoim łóżeczku bez mojej asysty, ale na razie to raczej niemożliwe...Ostatnio Paulina nauczyła się śpiewać do św. Mikołaja (mamy takiego, który po włączeniu buja się na boki w rytm kolędy), no i świetnie jej to wychodzi, mam to uwiecznione na kamerze, ubaw po pachy :-) wczesniej zdarzało się, że mała wydawała dźwięki do żyrandola ;-)
reklama
Anulka33
Fanka BB :)
MARTKA,o nic mi nie chodzi z tą Mydlarką ciekawa bylam tylko czy wy też czytacie jej bloga bo mnie te jej opisy czasami po prostu śmieszą ale to moje skromne zdanie ....Musicie wpisać tylko nazwę Mydlarka no i juz jesteście na jej blogu, no ale to tak dla zainteresowanych ,po prostu chciałam poznać waszą opinię o tej pisaninie.:-)chciałam dzisiaj też wyjść na spacerek a tu d..a zimna i tyle ,pogoda pod psem ,zimno i dmucha na dodatek czyli dziś jesteśmy uziemnieni w domu.
Oj dziewczyny muszę się Wam wyżalić. ja już nie mam siły!! Czy to jest normalne? Kubula jutro kończy 3 miesiące, a do tej pory śpi max 12 godzin na dobę łacznie czyli w nocy co 2 godz. pobudka na żarło, przy czym jego jedzenie trwa zawsze 10 minut (noc to u niego 22-7) a wdzień to spi ledwo i to zmuszany 3-4 razy po 30 minut. Do tego okropnie z tą skazą trze buźkę widać że go bardzo swędzi, z tego też pewnie powodu jest nerwowy i często marudzi, jakiś leżaczek, bujaczek, huśtawka, mata edukacyjna to max 5-10 minut i już znudzony i płacze. Do tego ja nie mam już co jeść! Od 7 tyg nie jem wogóle nabiału poza jajkami sporadycznie, ale od kilku dni to i wyrzuciłam z jadłospisu jajka, bo ciągle ma to uczulenie. Jadłam ziemniaki marchewkę i kurczaka-to teraz i tego nie jem na próbę, bo mu wysypywało ciągle na buzi. Do tego serwuje nam los co wieczór po kapieli niezłą kolkę. A ja nawet upić się na to wszystko nie mogę.
Trzymaj sie Asiuk.....jeszcze trochę 2-3 miesiące i będzie ok!!! Moja doktor zawsze powtarzała że najważniejsze jest aby dziecko miała dzien i noc...reszta się ułozy........Jeszcze troche i bedziesz mogła małemu przed cyckiem dać w butli modyfikowane...jest bardziej syte i dłużej sie trawi a w nocy w połowie snu cycka a reszta sama wode tez z butli.....na prawde polecam taki sposób...miś dzieki temu przesypiała całe .....tyle ze kubus jest jeszcze maly i powinien jeśc w nocy, a poza tym nocne mleko jest treściwsze i jego nocne jedzenie pobudza laktacje!!! jeszcze trochę tak do 5-6 miesiecy i radze spróbować mojego sposobu.....jak nauczy sie wieczorem butli i zasmakuje w mleku mod ( u nas trwało to 3 tyg) to potem nie bedziesz miała tez problemu odstawic go od cycka!!!!
Anulka Sole morskie do noska sa super......bardzo dobrze nawilżaja szczególnie teraz w sezonie grzewczym.....rodzaj mało istotny,jakie kto lubi my przetestowałyśmy 4 i wszystkie ok!!! Używam ich razem z mała, i nie miałam kataru od jej urodzenia a kiedyś ciagle!!! (ja po użyciu wycieram)!!!
Kurcze Abeja a ja dałabym se rękę obciąć że to już!!! Oj śniła mi się dziweczynka mała na BB i wiem że to o "Trójmiastki" chodziło.......hmmmm może to córcia Betki? Daj znac jak się dowiesz !!!
niestety Martka,mialas racje.
reklama
betka czemu niestety......córeczki są kochane i słodkie tak samo jak synkowie!!!!!A co chcieliście synka? może sie jeszcze okazać że tak będzzie...znajoma rodziła córke, miała wiekszość różowych rzeczy, kombinezon dla dziewczynki różowy, fotekik we fioletach i taki sam wózek, pokój rózowawy i w ogóle wszystko na córcie..............jej dziecko nazywa sie Sebastian i ma 2 latka hihi...smiesznie wygladał w różowym kombinezonie, wózek dało sie wymienic.....!!!!
Podziel się: