reklama
betka17 zagłosowane...a co wygrasz jak wygrasz???
a za eviMedem nie przepadam, to tam poszłam jak podejrzewałam że jestem e ciąży (w Gdyni) i pani doktor stwierdziła że nie wystawi mi karty ciąży bo to dopiero 2 miesiąc i to jeszcze może sie poronić!! Nie była miła,.......2 dni póżniej w Pucku pani dr. Chrostkowska powiedziała że dziecko sie prawidłowo rozwija i założyła karte......poza tym zapłaciłam 30 zł tego dnia za cytologie, mieli mi wysłac do domu i nie dostałam!!!!ale to nie świadczy zle o wszystkich lekarzach w eviMedzie oczywiście!!!
a za eviMedem nie przepadam, to tam poszłam jak podejrzewałam że jestem e ciąży (w Gdyni) i pani doktor stwierdziła że nie wystawi mi karty ciąży bo to dopiero 2 miesiąc i to jeszcze może sie poronić!! Nie była miła,.......2 dni póżniej w Pucku pani dr. Chrostkowska powiedziała że dziecko sie prawidłowo rozwija i założyła karte......poza tym zapłaciłam 30 zł tego dnia za cytologie, mieli mi wysłac do domu i nie dostałam!!!!ale to nie świadczy zle o wszystkich lekarzach w eviMedzie oczywiście!!!
Anulka33
Fanka BB :)
Odoktor Chrostowskiej słyszałam same dobre rzeczy i nawet sama chciałam sie do niej przenieść ale stwierdziłam że pod koniec ciąży to niewarto .Ajak ona wygląda ta lekarka bo przy porodzie u mnie była taka fajna czarna lekarka ,mloda taka i może to ona była ?;-)Acha ,laski co wiecie o tej soli morskiej Sterimar bo chcę ją podawać mojemu maleństwu ,o sobie też myślałam tylko nie wiem jak ten aplikator jakoś dezynfekować mam żeby małej moich bakterii nie podawać ,no a kupić takie dwa to trochę kosztuje.moja malutak od wczoraj chrząka jak prosiaczek i może ta sól oczyści nochalek ,jak myślicie ?Atak wogóle to nie wiem czy ten Sterimar jest dobry czy szkoda kasy i kupić coś innego?Kiedyś stosowałam u synka takie chomeopatyczne Absorboin czy jakoś takoś ,ale nie pomagaly .Poradżcie dziołchy
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
Hej babeczki ;-)
Ja dalej w dwupaku :-) Dzieki, że o mnie pamiętacie. Jakoś nie było dzis czasu, żeby coś naklepać, zaliczylyśmy z Zuzą kolejny mecz przyszlego taty ;-) bylo troche nerwowo, wiec moze to cos da.
Tak wiec Zuza, póki co obie stopy ma jeszcze wewnatrz
Dzisiaj mialam termin wg USG, (wg. jednego lekarza) wg. Doeringa urodze 11 wg OM - 9.
A ja i tak czuję, że do Zuzki bedę musiała wezwać Supernianie
Właśnie mój mąż napompowal mi spowrotem pilke do cwiczeń. Ide sie pobujać, moze sie Zuzia "wstawi" :-)
Nic sie nie martwcie, jak by sie coś działo, to jakoś Was poinformuję.
Tymczasem buziaki :-)
spoko Betka jak nie zapomnę to napewno zagłosuję .Ajaka jest nagroda w tym konkursie ?;-)
nagroda to aparaty fotograficzne i koszulki.na aparat sie nie zalapie,ale na koszulke-kto wie?
Hej babeczki ;-)
Ja dalej w dwupaku :-)
nie martw nic,kciuki trzymamy i myslimy o Tobie,siostro :-)
ja ide do Doeringa na 3d czy 4d we wtorek.moze sie dowiem,kto we mnie mieszka?
anulka mysle ze wystarczy jak koncowke dobrze umyjesz po uzyciu; ale tak na marginesie sterimar ma bardzi silny psik i wielu osobom on nie odpowiada; proponuje disnemar - my go uzywamy i jest ok; jest tez tetrisal ale to nie jest zupelnie to samo ale podobne dzialanie; popytaj sie moze w aptece;
abeja czekamy na informacje
abeja czekamy na informacje
reklama
a i jeszcze cos; moze to nie jest odpowiednie miejsce ale moze sie komus przyda; mam do sprzedania wozek gleboki emaliunga po moich dzieciaczkach - jest w dobrym stanie ale pewnie zakurzony bo stoi na klatce schodowej; zeby nie zasmiecac to wiecej informacji na priva
Podziel się: