reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

z mala mam nadzieje że będzie ok na razie czekamy na wyniki badań
.WPuckim szpitalu na oddziale dziecięcym lezalam z nią
.Jestem bardzo pozytywnie nastawiona do tego szpitala ,piguły i lekarze to zwracają się do dzieci jak do swoich;przytulają i głaszczą .:-)bardzo mila ordynator tego oddziału,doktor Tarnowska ,jest super lekarzem i udziela naprawdę bardzo wyczerpujacych odpowiedzi na temat stanu zdrowia Roksanki .Nie życze nikomu aby miało chore dziecko ale jak już nie daj Boże trafi do szpitala to naprawdę tam mają wielkie serce dla malych pacjentow .Jutro robimy usg brzuszka u malej i wtedy już mysle że będzie dobrze :-):-):-):tak::tak:na razie nie mam głowy na pisanie bo moje mysli kraża przy dziecku .wiec wybaczcie...:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Jest Ok Wyniki W Normie I Jestesmy Wszyscy Doma :-):-):-)hurrrrra:-d:-d:-d:-djak Dobrze Jest W Domciu Z Maleństwem Przy Boku.

witam w nowym roku :)
dawno mnie nie bylo ale swieta byly pod znakiem choroby ...

anulka super ze z malutka wszystko ok :)
betka dobrze ze nic wam sie nie stalo ...

abeja bierzcie sie do roboty :) przyspieszajcie :)

martka takie place zabaw sa w wiekszosci hipermarketow i centrow handlowych: manhattan, madison, alfa, auchan

Idzia dzięki!!

Betka dobrze że ćiebie w tym aucie nie bylo :szok:

Anulka wszędzie dobrze ale w domciu najlepiej...fajno ze z mała ok, to najważniejsze!!! czekam na fotki

dzieki dziewczyny.ja sie ciesze,ze chlop w jednym kawalku.

a wieceie co?? a wiecie co?? :laugh2: moj leniwy "obcy" daje oznaki zycia :laugh2: :laugh2: to jednak nie sa ani baki,ani zarcie w jelitach,tylko cos mi sie w srodku majta po organizmie :laugh2: :laugh2: :laugh2: az kupilam kilka ciuchow w smyku i h&m: dwa pajacyki,sweterek,dwie bluzeczki, skarpetki,butki niemowlece i sliniaczek.najgorzej z tymi pajacykami,bo kto moze przewidziec rozmiar "olbrzyma"? :confused: poniewaz Jasiek Roni mial 59,to kupilam na 62cm,a jak beda za duze,to po dwoch miesiacach sie dopasuja ;-)

Abeja, Dawidowa-gdzie na Zabie sa second handy?przy skmce,czy w tym pasazu?pytam,bo wreszcie trzeba sie ruszyc i zaczac cos kupowac z mysla o "obcym"-dopiero we wtorek dowiemy sie,kto to jest,albo sie nie dowiemy,jak sie na nas wypnie :laugh2:

betka, szmateksy, lumpki, ciucholandy (zwał jak zwał) w większosci znajdują się na początku deptaka (od strony skm). Ja przynajmniej znam tam 3. I kupilam tam tony ciuchow dla Zuzy. Ale nie chodze codziennie. Czekam aż bedzie promocja - wszystko za 1 zl :-D

A propos przyspieszania to lipa jak chodzi o sexik. Za to przegonili mnie dziisaj (mama na polecenie doktora) po schodach na 8. piętro. Chyba ze 3 razy. Jutro nie bede umiala się ruszyc, tak mnie będą bolaly mięśnie :-D

aha, betka i czytalalm razem z mężem całą relację na majowkach 2007.
Po tej lekturze normalnie braklo mi slów:sick:

reklama
Michaska jak sie urodziła miała 53 cm i wage 3200 ( a była przenoszona 2 tyg) i wszystko było na nia za duże, nawet body dla wcześniaka na 2800 było duze, sa rózne rozmiary....ciężko sie w tym połapac ...dwie inne firmy ten sam rozmiar a różnica spora!!!! Ale jak za duze to nie szkodzi..dorosnie maleństwo!!!1.

Do góry