reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Ikpi mówisz i masz :-) tym razem dzięki instrukcji martki_79 odnośnie załączania zdjęć chyba się uda :-)
29w09ap.jpg

probuje Ci pomoc-przed http daje sie
wtedy wszystko gra :-D

reklama
moj sie tlumaczyl,ze jechal tak,jak zawsze,tyle ze mu sie zupelnie tego dnia nie chcialo isc do pracy.ale to nie jest wytlumaczenie.teraz to tak sobie mysle,ze lepiej by bylo,gdyby nam tamtego opla ukradli w noc sylwestrowa,ale takich gratow nie biora :no: szkoda.

betka, nam nawet osiedlowi złodzieje powiadali, że takich jak nasz, nie kradna, bo "nie ida dalej i czlowiek z problemem zostaje" a tu taki klops.. 29 moj maz schodzi zeby zabrac dziada do gazownika bo cos sie znow spierdzielilo i robi tak :szok: nie ma szyby od kierowcy, wylupany zamek i brakuje glosnikow razem z połką z tylu. A co najgorsze - chyba próbowali go uruchomic i tak skutecznie go zepsuli, że trzeba bylo lawetę wzywać.

Anulka lek. Szelągowski czy jak mu tam to fakt kawał g.... jak ja leżałam z Kubulkiem to na obchodzie był raz i wystarczyło mi go "poznać", morde wydarł na mnie i koleżanke dlaczego dzieci jeszcze nie rozebrane do badania, a na korytarzu to nigdy nie odpowiadał na "dzień dobry". Debil jakiś i tyle. Na szczescie potem juz dwa razy była taka miła pani doktor. Betka ja tez myslałam ze rozm. 56 bedzie za mały bo Kubuś szykował sie ponad 4 kg i kupiłam poza 56 tez kilka 62, ale mimo 59 cm i 4220 wagi to te 56 były dobre, a 62 zaczełam uzywac dopiero w drugim miesiacu.

dziewczyny z tymi rozmiarami to prawda - ja bardzo dlugo kamilce nakaladalam 62 (56 tez zaliczony) teraz zas 68 i 74 - ale to oczywiscie zalezy od firmy :) i w efekcie kupujemy ciuszki na oko ...

A nam to rejestracje od auta ukradli, a dodam że mieszkam na zapyziałej ale bezpiecznej wsi!!! To był beka ale smiałysmy sie z mamą do czasu gdy w urzędzie odmówili wydania nowych bo auto na tate, a tato nie zyje (zmarł 10 dni po urodzeniu sie małej :((( ) i sprawa spadkowa jeszcze w toku i tak jezdziła mama bez przez 2 miechy (tekturowe se nakleiła), ale miesiac temu przegląd sie skończył i dupa bo bez rejestracji nie dadza i strach jezdzić......przyszło pismo z sadu o nabyciu spadku, pojechałysmy po blachy to okazało sie że moja siora jeszcze musi byc bo auto w części jej a ona mieszka w gdańsku io przcuje w durnych godzinach i nie moze teraz wziąć wolnego!!!! dopiero pod koniec przyszłego tyg. co za syf nie? Auto stoi !!!!

Stoje w kuchni i słysze że moje dziecko wyje ze smiechu!!! O co chodzi myslę??? wpadam do pokoju, a Miśka stoi sama na srodku i sie chichocze!!!! kucnęłam i rozłozyłam ręce, a ona potuptała do mnie całe 5 kroków śmiejąc sie przy tym jak nigdy!!!! Aż sie poryczałam!!!Ale jestem dumna, teraz co chwile sama staje i się śmieje!!!
:-D:laugh2::-):tak::happy::laugh2::cool2:

ogromne gratulacje dla Michaski :)

a ja dodam ze swojej strony ze moja mala od tygodnia raczkuje do przodu - teraz to dopiero pelno jej wszedzie :)

No to jeszcze kilka fotek :-) Mam nadz., że tym razem będzie już ok ;-) Betka17, Martka_79 jeszcze raz wielkie dzięki!!!
2wqziaq.jpg
,
2mhbi2q.jpg
,
3yotrwj.jpg
,
2enywic.jpg
,
2ag0kts.jpg
Pozdrawiamy :-)

Martka_79, Idzia gratulacje dla Waszych córek:-) odnośnie ubrań to ja jestem troszkę zszokowana, bo moja Paulina skończyła 4 miesiace, a nosi już rozmiar 74...spora z niej baba rośnie ;-)

reklama
Do góry