Komarkowa ja proponuje TinyPic Video and Photo Sharing bo tamta stronka strasznie szwankuje, a tu foteczki szybciutko sie załaczają!!! kopiujesz adres zaczynający sie od URL czyli środkowy, wklejasz w tekst i masz fotke!!!!!!!! dużą a nie miniaturkę :-):-):-)
reklama
jejku dziewczyny, ja myslałam ze sie znam na kompie a Wy mi tu machacie jakimis niestworzonymi rzeczami, teraz juz wiem ze sie guzik znam, nawet nie moge usmieszków wklejac, ale w nowy rok cos pokombinuje bo bedzie maz to sie małym zajmie. Kubulek strasznie mi ulewa, czasem to nawet po godzinie od jedzenia. nie wiem czy sie chwaliłam ze dostał mate edukacyjna.....alez charce na niej wyprawia, juz smiga z plecków na boczek, brzuszek i z powrotem.
Komarkowa, a Roni "udalo sie" i przyjeli ja tydzirn po terminie z miesiaczki/dwa tygodnie po terminie wg usg. a ordynator-kawal chama i sq...syna-czekal na lapowke.jak jej robili juz cesarke,bo wody odeszly,to te,co w niej zostaly,byly zielone.maciejewski jest ok tylko dla swoich pacjentek,na ktorych zbija kaske-inne ma gleboko w dupie.
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
betka, a gdzie ona rodziła???
my mieliśmy przedwczoraj w nocy wlamanie do auta. Rozwalili zamek, wybili szybe i ukradli tylko glosniki.. jakieś sQr...... <tit>
Ponadto chcieli nim odjechac, ale dzieki dodatkowemu zabezpieczeniu im się nie udao. Za to poprzecinali jakies przewody elektruyczne i auto trzeba było na lawecie wlec do elektryka.
I weź sie tu człowieku nie zdenerwuj przed końcem roku
my mieliśmy przedwczoraj w nocy wlamanie do auta. Rozwalili zamek, wybili szybe i ukradli tylko glosniki.. jakieś sQr...... <tit>
Ponadto chcieli nim odjechac, ale dzieki dodatkowemu zabezpieczeniu im się nie udao. Za to poprzecinali jakies przewody elektruyczne i auto trzeba było na lawecie wlec do elektryka.
I weź sie tu człowieku nie zdenerwuj przed końcem roku
Abeja,ona w Wejherowie rodzila,jak Komarkowa i Asiuk.po prostu pan ordynator jest zadny kasy i tyle.
kiedys mojemu ojcu probowali ukrasc mercedesa dostawczego.zamek w drzwiach byl zniszczony,ale sq...synowi lamak utkwil w stacyjce.wyobraz sobie mine mojego ojca,gdy wsiadl do samochodu okolo 5 rano zdziwiony,czemu zastawil otwarte drzwi i klucze w stacyjce-tak pomyslal,bo swiecily sie wszystkie lampki na tablicy rozdzielczej.gnojowi sie nie udalo,ale byl blisko-on mial pecha,bo wystarczyl jeszcze jeden obrot i papa.klodka,choc byla calkiem gruba,zostala przecieta.ojciec z matka byli w szoku.
kiedys mojemu ojcu probowali ukrasc mercedesa dostawczego.zamek w drzwiach byl zniszczony,ale sq...synowi lamak utkwil w stacyjce.wyobraz sobie mine mojego ojca,gdy wsiadl do samochodu okolo 5 rano zdziwiony,czemu zastawil otwarte drzwi i klucze w stacyjce-tak pomyslal,bo swiecily sie wszystkie lampki na tablicy rozdzielczej.gnojowi sie nie udalo,ale byl blisko-on mial pecha,bo wystarczyl jeszcze jeden obrot i papa.klodka,choc byla calkiem gruba,zostala przecieta.ojciec z matka byli w szoku.
Jezu Martka_79 Ty mnie chcesz chyba wykończyć;-) nie jestem (podobnie jak Asiuk) informatykiem, niestety:-( ale muszę sobie jakoś poradzić, ostatecznie zmuszę męża, żeby coś pokombinował ze zdjęciami, choć już raz próbował i się nie udało :-( poza tym musi znaleźć chwilę wolnego, a z tym ostatnio ciężko, bo nawet jutro pracuje :-( Abeja współczuję:-( W zeszłym roku nam się włamali do samochodu, który swoją drogą stał pod blokiem:> wybili tylną szybę, połasili się na głośniki SONY, więc wyrwali jest razem z tylną półką...po prostu super...nie muszę dodawać, że na górce jest posterunek policji, ale jak to mówią pod latarnią najciemniej...Betka17 nie wiedziałam, że Roni21 miała takie przeboje, ale z tego co pisała u nas, chciałaby jeszcze raz urodzić w Wejherowie, więc chyba nie było tak źle...Asiuk matka edukacyjna to super sprawa, bardzo rozwija dziecko, moja lubi na niej lezeć, a co do przewracania się na brzuszek, to Kubuś pobił chyba rekord, moja dopiero teraz powoli zaczyna się przewracać na boki, więc muszę na nią bardziej zważać, o zostawianiu jej samej niestety nie ma już mowy :-( mi ostatnio wysiada kręgosłup, drętwieją mi ręce:-( muszę iść do neurloga i zrobić sobie prześwietlenie kręgosłupa, przydałyby się jakieś masaże...jakoś muszę się kilka dni przemęczyć, mam tylko nadzieje, że lekarze coś mi pomogą, moje dolegliwości miną i nie będę już się budzić w nocy przed zdrętwiałe ręce :-( pozdr.
Witam po przerwie :-)
Nie zaglądałam jakiś czas, więc składam spóźnione życzenia świąteczne - nieustającej pociechy z maluszków, cierpliwości, zdrowia i pogody ducha!
U nas święta minęły wesoło - przyjechała do nas cała rodzinka, więc było miło.
Jeśli chodzi o tort, to tak jak pisały dziewczyny - ze zdjęciem robią np. u Pellowskiego. Ja taki zamawiałam i był bardzo fajny
Nie zaglądałam jakiś czas, więc składam spóźnione życzenia świąteczne - nieustającej pociechy z maluszków, cierpliwości, zdrowia i pogody ducha!
U nas święta minęły wesoło - przyjechała do nas cała rodzinka, więc było miło.
Jeśli chodzi o tort, to tak jak pisały dziewczyny - ze zdjęciem robią np. u Pellowskiego. Ja taki zamawiałam i był bardzo fajny
reklama
Podziel się: