reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dziewoje ;-) życzę Wam i Waszym rodzinom wszystkiego dobrego w Nowym 2007 roku. Niech spełnią się Wasze marzenia i plany, a czasem niech Was także pozytywnie życie zaskoczy, no i niech Wam się dobrze chowają Wasze najkochańsze pociechy:-) Wnoszę za Was toaścik o 24,00:-) pozdr.

reklama
Dla wszystkich mamus z trojmiasta [i nie tylko],życze Wam dużo zdrowia dla Was ,Waszych pociech i dla rodzin .Trochę mam 'przeboje' z moją malą ,ale szczegoły napiszę pózniej bo lezalam z nią w szpitalu w Pucku na zoltaczke i nie wiadomo czy jutro tam nie wrocimy spowrotem.:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Dziewczyny, jako ze przed porodem ciezko mi o wene tworcza, zycze Wszystkim wam, po prostu: Dosiego Roku.

i idę "przyspieszać" conieco :-D

łeeee... lipa z tego wyszla. jedna wielka! Czlowiek sie czuje jak cieżarowka na 18 kolach! i na dodatek boli :wściekła/y:

no coz, bedziemy dalej probowac. Moze sie Zuzka zlituje.

AbEjA ja próbowałam tyle sposobów...ehhh....i nic nie pomogło, urodziła sie 14 dni po terminie a dokładnie rok temu krzyczałam do brzucha ze ma wyłazić.......i kicha
dopoiero 27 stycznia!!!!!!!!!!!

Ciesz sie AbEjA i delektuj ostatnimi dniami "wolności"!!! Dziecko to najwieksze szczęście świata, ale jeszcze zatęsknisz nie raz do tych dni z przed porodu :-):-):tak::tak::tak:

Dziewczyny pytam raz jeszcze: znacie jakies miejsce w Gdańsku gdzie dziecko może się pobawić, takie z chińskim basenem...itp??? Znajoma poszukuje!!!!

Co to jest chiński basen?:szok:

Pewnie pewnie, delektuje sie tymi chwilami tak, że aż się nudzę. I mam już na serio dość. Tyle miesiecy w domu i tylko zakupy,.......obiady - można oszaleć.
Wiem, że nie bedzie lekko, ale niech juz będzie!

wiem wiem!!!ja tez sie nie dałam poszekonac taką gadką hihi, a teraz sama to stosuje:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Oj abEjA czas sie uczyc , niedługo Zuzka ci powie że chce do Chińskiego basenu a Ty co??? hihihihihhi!!! To taki a'la basen z piłkami plastikowymi , na pewno widziałas nie raz!!!!

auto mojego meza.zrobil to w poniedzialek-ledwo wyjechal do pracy.szczegoly sa na majowkach 2007.

img1326yk0.jpg

img1324sz0.jpg

img1321lk3.jpg

reklama
dobrze,ze nie siedzialam obok.autko dzis pojechalo na zlom.dzis lub jutro pojdziemy wyrejestrowac.jak sobie pomysle,ze moglo go obrocic i walnalby swoja strona,to krew mi z twarzy odplywa-po dobrym roku po slubie wdowa...

Do góry