Dziewoje ;-) życzę Wam i Waszym rodzinom wszystkiego dobrego w Nowym 2007 roku. Niech spełnią się Wasze marzenia i plany, a czasem niech Was także pozytywnie życie zaskoczy, no i niech Wam się dobrze chowają Wasze najkochańsze pociechy:-) Wnoszę za Was toaścik o 24,00:-) pozdr.
reklama
Anulka33
Fanka BB :)
Dla wszystkich mamus z trojmiasta [i nie tylko],życze Wam dużo zdrowia dla Was ,Waszych pociech i dla rodzin .Trochę mam 'przeboje' z moją malą ,ale szczegoły napiszę pózniej bo lezalam z nią w szpitalu w Pucku na zoltaczke i nie wiadomo czy jutro tam nie wrocimy spowrotem.
AbEjA ja próbowałam tyle sposobów...ehhh....i nic nie pomogło, urodziła sie 14 dni po terminie a dokładnie rok temu krzyczałam do brzucha ze ma wyłazić.......i kicha
dopoiero 27 stycznia!!!!!!!!!!!
Ciesz sie AbEjA i delektuj ostatnimi dniami "wolności"!!! Dziecko to najwieksze szczęście świata, ale jeszcze zatęsknisz nie raz do tych dni z przed porodu :-):-)
Dziewczyny pytam raz jeszcze: znacie jakies miejsce w Gdańsku gdzie dziecko może się pobawić, takie z chińskim basenem...itp??? Znajoma poszukuje!!!!
dopoiero 27 stycznia!!!!!!!!!!!
Ciesz sie AbEjA i delektuj ostatnimi dniami "wolności"!!! Dziecko to najwieksze szczęście świata, ale jeszcze zatęsknisz nie raz do tych dni z przed porodu :-):-)
Dziewczyny pytam raz jeszcze: znacie jakies miejsce w Gdańsku gdzie dziecko może się pobawić, takie z chińskim basenem...itp??? Znajoma poszukuje!!!!
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
Co to jest chiński basen?
Pewnie pewnie, delektuje sie tymi chwilami tak, że aż się nudzę. I mam już na serio dość. Tyle miesiecy w domu i tylko zakupy,.......obiady - można oszaleć.
Wiem, że nie bedzie lekko, ale niech juz będzie!
Pewnie pewnie, delektuje sie tymi chwilami tak, że aż się nudzę. I mam już na serio dość. Tyle miesiecy w domu i tylko zakupy,.......obiady - można oszaleć.
Wiem, że nie bedzie lekko, ale niech juz będzie!
wiem wiem!!!ja tez sie nie dałam poszekonac taką gadką hihi, a teraz sama to stosuje
Oj abEjA czas sie uczyc , niedługo Zuzka ci powie że chce do Chińskiego basenu a Ty co??? hihihihihhi!!! To taki a'la basen z piłkami plastikowymi , na pewno widziałas nie raz!!!!
Oj abEjA czas sie uczyc , niedługo Zuzka ci powie że chce do Chińskiego basenu a Ty co??? hihihihihhi!!! To taki a'la basen z piłkami plastikowymi , na pewno widziałas nie raz!!!!
reklama
dobrze,ze nie siedzialam obok.autko dzis pojechalo na zlom.dzis lub jutro pojdziemy wyrejestrowac.jak sobie pomysle,ze moglo go obrocic i walnalby swoja strona,to krew mi z twarzy odplywa-po dobrym roku po slubie wdowa...
Podziel się: