reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

A CO TU? ZNOWU CISZA? Trzeba podrzucic jakis drazliwy temat to sie znowu kobiety rozpiszecie!!!!

A może cos lekkiego i przyjemnego tym razem???:tak:

Jak wasze nadmorskie spacerki?:confused::confused::confused:

Taka piekna pogda dzisiaj była, że wybrałwśmy sie na spacerek załapac ostatnie promienie słonka...

Jak mieszkałam w Gdyni to sobie obiecałam że co niedziele będe "wozić się" z Mała po bulwarze.....:-)a tak... niech widzą wszyscy, i podziwiaja...;-), a tu dupa tylko po wiejskich drogach mi spacerek zostaje, więc fotkę wklejam, wy sobie popodziwiajcie hihihih:-):-):-) (żarcik taki)

i jeszcze jedno!!!:happy::happy::happy:

reklama
Martka, jak masz ochotę podrażnić do zapisz się jakieś prawicowej partii :)
A te widoki z Twoich zdjęc to mi Osowę przypominają..
Michasia urocza.
Nam spacerki nie wychodzą wcale, bo mała ma stan zapalny znowu i siedzimy w domu i atakujemy wstrętnego wirusa. :wściekła/y:

Nie to nie Osowa, tylko wiocha pod Puckiem, moja "mała smierdząca łajnem krowim ojczyzna" od roku!!!

A nie mam ochoty podrażniać:no:, jam spokojna wiejska dziołcha:-):-):-)

Ja to poszłam dzisiaj na łatwiznę i wystawiłam małą w wózku na balkonik :-) mała sobie spała, a ja ten czas spędziłam z mężem, bo znowu w tym tygodniu ma 2 zmianę :-( i widujemy się mniej więcej do 3h dziennie :-( Martka_79 super fotki, mała śliczniutka :-) Agula dużo zdrówka dla Was! spokojnej nocy!

No, Michasia extra :-D i taka uhahana :-D

Ja, z racji braku zdjęć dzidziorka (zdjęcia brzucha przestałam robic bo się w kadrze nie miesci) pochwalę się zdjeciem, ktore przed chwilą znalazłam w sieci. A przedstawia ono mojego męża przy pracy (to akurat w ostatni weekend);-)

A było już tak fajnie...Przez kilka ostatnich nocy mała wstawała do jedzonka 2 razy, a pobudkę robiła mi ok. 7 rano :-) za to dziś karmiłam ją chyba z 5 razy, a pobudkę zrobiła mi już o 6 :/ żyć nie umierać ;-) Abeja fajnego masz bloga :-) pozdrowienia dla wszystkich !

reklama
Martka,ale Ty jestes "plodna" :D w posty oczywiscie :D
Abeya,ja kiedys chodzilam do klasy z hokeista.On juz chyba nie jest sportowcem,bo skonczyl ekonomie czy cos w tym stylu i wpadl w szarosc dnia :D nazywal sie Adam Wrobel i mieszkal na Zabiance.

Do góry