reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

A CO TU? ZNOWU CISZA? Trzeba podrzucic jakis drazliwy temat to sie znowu kobiety rozpiszecie!!!!

A może cos lekkiego i przyjemnego tym razem???:tak:

Jak wasze nadmorskie spacerki?:confused::confused::confused:

Taka piekna pogda dzisiaj była, że wybrałwśmy sie na spacerek załapac ostatnie promienie słonka...

Jak mieszkałam w Gdyni to sobie obiecałam że co niedziele będe "wozić się" z Mała po bulwarze.....:-)a tak... niech widzą wszyscy, i podziwiaja...;-), a tu dupa tylko po wiejskich drogach mi spacerek zostaje, więc fotkę wklejam, wy sobie popodziwiajcie hihihih:-):-):-) (żarcik taki)

i jeszcze jedno!!!:happy::happy::happy:

reklama
Martka, jak masz ochotę podrażnić do zapisz się jakieś prawicowej partii :)
A te widoki z Twoich zdjęc to mi Osowę przypominają..
Michasia urocza.
Nam spacerki nie wychodzą wcale, bo mała ma stan zapalny znowu i siedzimy w domu i atakujemy wstrętnego wirusa. :wściekła/y:

Nie to nie Osowa, tylko wiocha pod Puckiem, moja "mała smierdząca łajnem krowim ojczyzna" od roku!!!

A nie mam ochoty podrażniać:no:, jam spokojna wiejska dziołcha:-):-):-)

Ja to poszłam dzisiaj na łatwiznę i wystawiłam małą w wózku na balkonik :-) mała sobie spała, a ja ten czas spędziłam z mężem, bo znowu w tym tygodniu ma 2 zmianę :-( i widujemy się mniej więcej do 3h dziennie :-( Martka_79 super fotki, mała śliczniutka :-) Agula dużo zdrówka dla Was! spokojnej nocy!

No, Michasia extra :-D i taka uhahana :-D

Ja, z racji braku zdjęć dzidziorka (zdjęcia brzucha przestałam robic bo się w kadrze nie miesci) pochwalę się zdjeciem, ktore przed chwilą znalazłam w sieci. A przedstawia ono mojego męża przy pracy (to akurat w ostatni weekend);-)

A było już tak fajnie...Przez kilka ostatnich nocy mała wstawała do jedzonka 2 razy, a pobudkę robiła mi ok. 7 rano :-) za to dziś karmiłam ją chyba z 5 razy, a pobudkę zrobiła mi już o 6 :/ żyć nie umierać ;-) Abeja fajnego masz bloga :-) pozdrowienia dla wszystkich !

reklama
Martka,ale Ty jestes "plodna" :D w posty oczywiscie :D
Abeya,ja kiedys chodzilam do klasy z hokeista.On juz chyba nie jest sportowcem,bo skonczyl ekonomie czy cos w tym stylu i wpadl w szarosc dnia :D nazywal sie Adam Wrobel i mieszkal na Zabiance.

Do góry