betka17 bo nudnawo mi ostatnio, moja Chaśka to istny skarb, bawi sie porawie grzecznie sama i nie marudzi, ja mam zawsze obiadek rano juz przygotowany, ostatnmio sama w domku siedze ti i po kim sprzatac nie ma, na dwór nie wychodze często bo błoto zamiast ulic, tylko mała jak zasypia w wózku to ją na taras wystawiam.....i co ja mam bidulka wynudzona robic? zanudzać was swoimi postami :-):-):-) hihi! Jak mój Darek wróci, to sie skończy, bo wtedy to juz czasu nie bede miała tyle;-);-);-)!!!
reklama
no tak i wszystko jasne a ja bylam aktywna zawodowo, zapieprzalam,jak maly samochodzik w aptece calodobowej,w ciaze chcialam zajsc w pazdzierniku,a wyszlo inaczej-w sierpniu.wiec poszlam z dnia na dzien na chorobowe,zeby zostac przy wysokiej sredniej.w koncu nie po to siedzialam w robocie co druga noc i 2-3 weekendy,zeby gie z tego miec.moj koordynator (tak to sie nazywa,a inaczej-przedstawiciel pracodawcy)mial mi to za zle.ale ja w tym roku tak jak do tej pory przez 6 lat nic,tak teraz az 3 razy zmienialam prace,wiec sie nastawilam juz te az,ze albo wroce i jesli nie dostane lepszej oferty,to czegos poszukam,albo cos znajde i zwolnie sie sama.z gdanska do wejherowa dojezdzac nie bede.ale sie nie stresuje,bo to jeszcze tyyyyle czasu ja na razie mam co robic-przeprowadzamy sie i pakiren, pakiren, pakiren... a chlopu sie prawie jajka obrywaja,jak wszystko nosi coz,po to kobieta bierze sobie faceta,zeby jej pakunki nosil! nic na to nie poradze,ze bidok tak trafil.a jak juz pisalam,27 przywioza nam meble,to chlop bedzie je skladal sam sie zglosil na ochotnika.
Ty Martka to nas tu zaorasz, ja nie nadązam............)))))))))) Ale Ci zazdroszczę miejsc spacerowych!!!!! Zielono, pusto, cicho, czyste powietrze.nawet nie wiesz. ja nad morze to musiałabym autobusem dojechać-bez sensu. A "spacerki" wokół szarego blokowiska z wielkiej płyty wpędzą mnie w depresję. Próbuję sobie jakoś je urozmaicać, ale nie wychodzi, a mały itak śpi zawsze więc mu to rybka. A wolimy zapach krowiego łajna niż spaliny samochodów, albo dymy z kominów domków (czym oni palą w tych piecach).Betka ja się już martwie, że nie znajdę pracy po macierzyńskim, a oczywiście mnie zwolnili po porodzie (debile tak dla zasaday bo zaraz dali ogłoszenie że szukają na moje miejsce kogoś). U nas jest nadal taka mentalność że jak ma malutki dziecko to będą z nią same kłopoty i nie chcą zatrudniać- będziemy jeść chleb z masłem jak na msło wystarczy.Komarkowa możemy sobie podać ręce. My od 5tej nie śpimy. Kubula tak to ładnie już spał, a od kilku dni znowu szaleje nocami, co bym nie zrobiła od ok 5 rano walka z cycem (kopie mnie po ranie, wyrywa sutka, pręży się- nie wiem jak długo jeszcze wytrzymam to, bo krążą mi mysli o podaniu mu butelki). Miał tak już pierwszy dzień w szpitalu, więc nie sądzę żeby to była kolka.nie wiem co się dzieje.
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
nic na to nie poradze,ze bidok tak trafil.a jak juz pisalam,27 przywioza nam meble,to chlop bedzie je skladal sam sie zglosil na ochotnika.
hehhe, Betka a gdzie meble kupowaliście ? Bo my wtopiliśmy paskudnie w firmie Agata Meble, otworzyli się niedawno w Centrum Matarnia- PORAŻECZKA ! Mam teraz cel- mówić na prawo i lewo, że ta firma to jest beeee firma, bo sprzedaje tandetę- ładną i drogą tandetę!
Asiuk - jak to zwolnili Cię po porodzie? a urlop macierzyński? a prawo do przejścia zaraz po nim na wychowawczy?
my do salonu ku[owalismy sofe z fotelem w meblomaku - maja swoje stoisko w top meblach na pietrze zaraz na przeciwko windy i schodow nie pamietam czy maja sofy w L ale mozna sprawdzic na stronie internetowej - my jestemy zadowoleni ... nawet pozyczalismy do domu probnik z materialami zeby dopasowac do pokoju
my mamy taka, tylko ze w dwoch kolorach i ta wieksza na zywo wyglada duzo lepiej;
Meblomak - Oferta
my mamy taka, tylko ze w dwoch kolorach i ta wieksza na zywo wyglada duzo lepiej;
Meblomak - Oferta
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
my do salonu ku[owalismy sofe z fotelem w meblomaku - maja swoje stoisko w top meblach na pietrze zaraz na przeciwko windy i schodow nie pamietam czy maja sofy w L ale mozna sprawdzic na stronie internetowej - my jestemy zadowoleni ... nawet pozyczalismy do domu probnik z materialami zeby dopasowac do pokoju
Meblomak - Oferta
dzięki Idzia (elvisek vel buziaczek)
My szukamy czegoś bardzo prostego w kształcie, wręcz ascetycznego powiedziałabym
Teraz mamy taką puchatą sofę i nam się strasznie opatrzyła, zresztą kompletnie nie pasuje nam do całości.
Jest całkiem fajna sofa w Ikei, ale mają tylko wersję czarną lub brązową, a do naszej podłogi i ścian musimy mieć jasną.
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
o coś takiego
IKEA | home | Sofy i fotele | Sofy | Sofy skórzane | skórzane sofy KRAMFORS | KRAMFORS Szezlong lewostronny
plus coś takiego i byłoby bajecznie
IKEA | home | Sofy i fotele | Sofy | Sofy skórzane | skórzane sofy KRAMFORS | wszystkie elementy | KRAMFORS Sofa prawostronna 2 osobowa
zestawione razem
mmmmmmmmmmmm
ale co z tego jak są tylko ciemne...
IKEA | home | Sofy i fotele | Sofy | Sofy skórzane | skórzane sofy KRAMFORS | KRAMFORS Szezlong lewostronny
plus coś takiego i byłoby bajecznie
IKEA | home | Sofy i fotele | Sofy | Sofy skórzane | skórzane sofy KRAMFORS | wszystkie elementy | KRAMFORS Sofa prawostronna 2 osobowa
zestawione razem
mmmmmmmmmmmm
ale co z tego jak są tylko ciemne...
reklama
faktycznie calkiem przyjemny komlecik - i nie robia w innych kolorach ?
to moze cos takiego :
Meblomak - Oferta
to moze cos takiego :
Meblomak - Oferta
Podziel się: