reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

betka17 bo nudnawo mi ostatnio, moja Chaśka to istny skarb, bawi sie porawie grzecznie sama i nie marudzi, ja mam zawsze obiadek rano juz przygotowany, ostatnmio sama w domku siedze ti i po kim sprzatac nie ma, na dwór nie wychodze często bo błoto zamiast ulic, tylko mała jak zasypia w wózku to ją na taras wystawiam.....i co ja mam bidulka wynudzona robic? zanudzać was swoimi postami :-):-):-) hihi! Jak mój Darek wróci, to sie skończy, bo wtedy to juz czasu nie bede miała tyle;-);-);-)!!!

reklama
no tak :) i wszystko jasne :D a ja bylam aktywna zawodowo, zapieprzalam,jak maly samochodzik w aptece calodobowej,w ciaze chcialam zajsc w pazdzierniku,a wyszlo inaczej-w sierpniu.wiec poszlam z dnia na dzien na chorobowe,zeby zostac przy wysokiej sredniej.w koncu nie po to siedzialam w robocie co druga noc i 2-3 weekendy,zeby gie z tego miec.moj koordynator (tak to sie nazywa,a inaczej-przedstawiciel pracodawcy)mial mi to za zle.ale ja w tym roku tak jak do tej pory przez 6 lat nic,tak teraz az 3 razy zmienialam prace,wiec sie nastawilam juz te az,ze albo wroce i jesli nie dostane lepszej oferty,to czegos poszukam,albo cos znajde i zwolnie sie sama.z gdanska do wejherowa dojezdzac nie bede.ale sie nie stresuje,bo to jeszcze tyyyyle czasu :) ja na razie mam co robic-przeprowadzamy sie i pakiren, pakiren, pakiren... a chlopu sie prawie jajka obrywaja,jak wszystko nosi :D coz,po to kobieta bierze sobie faceta,zeby jej pakunki nosil! :D nic na to nie poradze,ze bidok tak trafil.a jak juz pisalam,27 przywioza nam meble,to chlop bedzie je skladal :D sam sie zglosil na ochotnika.

Ty Martka to nas tu zaorasz, ja nie nadązam............:))))))))))) Ale Ci zazdroszczę miejsc spacerowych!!!!! Zielono, pusto, cicho, czyste powietrze.nawet nie wiesz. ja nad morze to musiałabym autobusem dojechać-bez sensu. A "spacerki" wokół szarego blokowiska z wielkiej płyty wpędzą mnie w depresję. Próbuję sobie jakoś je urozmaicać, ale nie wychodzi, a mały itak śpi zawsze więc mu to rybka. A wolimy zapach krowiego łajna niż spaliny samochodów, albo dymy z kominów domków (czym oni palą w tych piecach).Betka ja się już martwie, że nie znajdę pracy po macierzyńskim, a oczywiście mnie zwolnili po porodzie (debile tak dla zasaday bo zaraz dali ogłoszenie że szukają na moje miejsce kogoś). U nas jest nadal taka mentalność że jak ma malutki dziecko to będą z nią same kłopoty i nie chcą zatrudniać- będziemy jeść chleb z masłem:( jak na msło wystarczy.Komarkowa możemy sobie podać ręce. My od 5tej nie śpimy. Kubula tak to ładnie już spał, a od kilku dni znowu szaleje nocami, co bym nie zrobiła od ok 5 rano walka z cycem (kopie mnie po ranie, wyrywa sutka, pręży się- nie wiem jak długo jeszcze wytrzymam to, bo krążą mi mysli o podaniu mu butelki). Miał tak już pierwszy dzień w szpitalu, więc nie sądzę żeby to była kolka.nie wiem co się dzieje.

nic na to nie poradze,ze bidok tak trafil.a jak juz pisalam,27 przywioza nam meble,to chlop bedzie je skladal :D sam sie zglosil na ochotnika.

hehhe, Betka a gdzie meble kupowaliście ? Bo my wtopiliśmy paskudnie w firmie Agata Meble, otworzyli się niedawno w Centrum Matarnia- PORAŻECZKA:szok: :szok: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: ! Mam teraz cel- mówić na prawo i lewo, że ta firma to jest beeee firma,:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: bo sprzedaje tandetę- ładną i drogą tandetę!

Asiuk - jak to zwolnili Cię po porodzie? a urlop macierzyński? a prawo do przejścia zaraz po nim na wychowawczy?

Baby gdzie można kupić fajną sofę do salonu? a najlepiej taką w kształcie litery L ? Macie jakieś miejsce godne polecenia?

my do salonu ku[owalismy sofe z fotelem w meblomaku - maja swoje stoisko w top meblach na pietrze zaraz na przeciwko windy i schodow :) nie pamietam czy maja sofy w L ale mozna sprawdzic na stronie internetowej - my jestemy zadowoleni ... nawet pozyczalismy do domu probnik z materialami zeby dopasowac do pokoju :)
my mamy taka, tylko ze w dwoch kolorach i ta wieksza :) na zywo wyglada duzo lepiej;
Meblomak - Oferta

my do salonu ku[owalismy sofe z fotelem w meblomaku - maja swoje stoisko w top meblach na pietrze zaraz na przeciwko windy i schodow :) nie pamietam czy maja sofy w L ale mozna sprawdzic na stronie internetowej - my jestemy zadowoleni ... nawet pozyczalismy do domu probnik z materialami zeby dopasowac do pokoju :)
my mamy taka, tylko ze w dwoch kolorach i ta wieksza :) na zywo wyglada duzo lepiej;
Meblomak - Oferta

dzięki Idzia :elvis: (elvisek vel buziaczek)

My szukamy czegoś bardzo prostego w kształcie, wręcz ascetycznego powiedziałabym :laugh2: :szok:
Teraz mamy taką puchatą sofę i nam się strasznie opatrzyła, zresztą kompletnie nie pasuje nam do całości.
Jest całkiem fajna sofa w Ikei, ale mają tylko wersję czarną lub brązową, a do naszej podłogi i ścian musimy mieć jasną.

reklama
Do góry