Jestem jestem
Ikpi
Czytam na bieżąco,ale mam małą deprechę- mój pierworodny doprowadza mnie do białej gorączki!!! Zrobił się z niego taki urwis,ze normalnie wymiękam :
Jak nie dostanie tego co chce,to od razu histeria.On ma już taki syndrom dwulatka- ładuje mi sie na schody (strome,piwniczne),a jak go ściągam,to sie kładzie na podłodze i drze :-[ Na spacerkach jest w miarę,więc jak jest tak ciepło,to staram się z nim wychodzić jak najwięcej,ale wczoraj go wyjełam na chwilę z wózka,on oczywiście nie lubi iść za rękę,tylko sam,no i łapiąc go,co by nie wpadł na ulicę,zachaczyłam nogą o koło wózka i sobie oderwałam pół paznokcia dużego palca u stopy ;D Rewelka! Potem moje dziecię darło się na całą ulicę,bo go wpakowałam do wózka.Dziś pojechałam do szpitala,bo chciałam,co by jakiś przystojny chirurg dokończył dzieła i oderwał ten paznokieć do końca brrrr.Ale bez skierowania mogę zapomnieć
No tak nasza kochana służba zdrowia!Więc już dałam sobie spokój,w końcu sam odpadnie.A mnie on nie boli,tylko drazni mnie ta myśl. Dziś rano dostałam w łeb bączkiem od mojego synka- mówię wam- kochany jest!Ale to przez ostatnie dni sie taki zrobił,wiec ja oczywiście tłumacze sobie jego nerwy wychodzącymi 4 ;D Jakoś muszę,żeby mieć nadzieję,że to minie,bo inaczej osiwieję...
Abeja Gratuluję gratuluję zamążpójścia!!!Pięknie wyglądaliście! A ja chyba starą panną zostanę
Isska no niestety taka rzeczywistośc w naszym kraju.A nie możecie wyjechać razem ??? Skoro dają twojemy Łosiowi takie warunki,to przecież by was wyżywił.Powiedz mi,jak ci sie sprawdza spacerówka?Bo moja 4 raz w reklamacji,więc mam nadzieję,że czeka mnie kupno nowego.Tylko jaki wybrać ???
No to miłego weekendu i do "zobaczenia" w poniedziałek na nowym forum