Hej dziewczynki!
Znów tu nie zaglądałam przez ponad tydzień i znów mnóstwo zaległości... ale pretensje moge mieć tylko do siebie.
KOMARKOWA SERDECZNE GRATULACJE!!!! Niech się córcia zdrowo chowa!!!!
I serdecznie witam nowe foremki z brzuszkami ;D
Ja dalej temat opiekunek drąże- narazie przychodzi do mnie przesympatyczna pani Zosia- myśle, ze to będzie super niania dla mojego malucha. Jest ciepła i serdeczna, śpiewa pioseneczki, opowiada bajeczki. Miód malina- a przy okazji jakie dobre obiadki robi
(oczywiście jak Kubula śpi). Do pracy wróce na koniec września, a w październiku czeka nas przeprowadzka.
Dzis bylismy z małym na szczepieniu- nziósł tak dzielnie, tlyko leciutko pisnął, ze się sama zdziwiłam, ze to już po szczepieniu. teraz dopiero szczepienie ma być jak mały skończy 5 lat. A na 2 latka bilans.
Kurcze jakoś mi tu dziwnie na tym forum. Bardzo brakuje mi spotkania z Wami- chodźcie jeszcze jakieś zorganizujemy z pociechami. Żałuję, z enie mogłam dojechac, na to Wasze babskie wieczorne, ale niestety za bardzo nie miałam na to wpływu.
Acha mam jeszcze jedno pytanie. Ostatnio dostałam maila z baby boom, ze KOmarkowa podzieliła forum- wogóle nie wiem o co chodzi- wytłumaczy mi ktoś???
Pozdrawiam serdecznie i wielkie buziaki
Ewka