reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Aaaaaaa.... bym zapomniala... _Basiu i AniuK jak nowa fryzura??? Zadowolone jestescie??? Chyba mezowie Was w rak nie wypuszczaja, ze sie nie odzywacie nic ;D ;) :p

reklama
Ikpi-nie dostałam potwierdzenia odnośnie basenu.Zajmę się tym.Dzięki.
Dawidowa-osiwiejemy z tymi naszymi "aniołami".
Keterek-podziel się winkiem!

Keterek-zmieniłam sobie kolor włosów na ciemny brąz z pasemkami i odświerzyłam fryzurę.Wszystko super tylko brak 160 złotych booliiii !
A jeżeli chodzi o męża to poszedł spać o 20.30 , zaraz po Adzie.I tyle z tych objęć.Ale ma to swoje dobre strony-rankiem on wstaje do Dusi ( dzisiaj było o 5.30)
Dzisiaj zmieniamy czas o godzinę czyli z 2 na 3.Tak tylko przypominam !

Ania to dziwne, że nie dostałaś potwierdzenia. Dzwoń i walcz! ;) Powiedz potem czy Ci się udało.

Dziewczyny, czy możecie mi powiedzieć jak zatrzymać laktację? Będę wdzięczna.

AniaK ja wlasnie chcialam byc cwana i wstala dzisiaj z malym o 7.30, po to by moc sie imprezce z kumpela wyspac... a wyszlo na to, ze losia nie ma (z Tata do Gdanska zjechal..., bo wczesniej w Salsie u nas na osiedlu imprezowali)... i pewnie szybko nie wroci... ale Jego problem- Jego kolej  ;D Ja spie pzynajmnie do 10!!!!

A co Ty z ciemnego na ciemny? Moglas sobie cosik zmienic... rudy lub chocby jakies inne pasemka... hmmmmmm.... ale i tak dobrze wygladasz! Az 160!!! Duzo jak na nowo otwarty zaklad. Ja placilam zawsze w salonie 150, a teraz biore swoja slubna fryzjerke do domu i place niewiele mniej (babka ma mistrzostwo Polski i jest sedzia w zawodach fryzjerskich- ceni sie), bo 140... no, ale jestem w domu i moge przez czas dzialania farby zrobic to i tamto...

A! Zapraszam Cie AniuK na winko! Masz calkiem niedaleko.... Tata mi jeszcze dzis podrzucil butelke samorobnego  ;D Chyba kaucja za wypozyczenie meza  ;D B E Z W R O T N A :p

Keterek-zmieniłam sobie kolor z wypranego brązu na bardzo ciemny brąz z pasemkami o lekkim fioletowym odcieniu.Wiem drogo trochę ale ja do tego fryzjera mam zaufanie , zrobi to o co poproszę.Bez podtekstów-chodzi tylko o fryzurę.

Witam niedzielnym porankiem!

Moje dziecko mnie dziś zadziwiło. Spało całą noc i obudziło się dopiero o 8 starego czasu, czyli o 9 według nowego. Ale się wyspałam.Super!!!

Keterek
, zgadza się. Ja wczorajszy wieczór spędziłam w objęciach męża, więc tu nie zaglądałam. :D
A co do włosów, to ja tylko podcięłam trochę, no i wyprostowałam sobie. WIem, że po myciu znów będą kręcone, ale i tak warto czasem sie odmienić. A fryzurka Ani super. Bardzo mi się podoba w takich ciemniejszych włosach.

Edyta, to powodzenia podczas nauki jazdy. I szerokiej drogi.

Damayanti
, ty chcesz dobę wydłużyć, a ja nie mam co z czasem robić. No ale ja w domu siedzę. Mogę ci (na razie) oddać ze dwie godzinki z mojej doby. Chcesz? ;)
No i oczywiście zdrówka życzę.

reklama
Cześć dziewczynki, dawno mnie tu niebyło u was :p
Widzę, że Nathalie sie u was zadomowiła :)
Wszystkie te wasze dzieciaczki juz takie duże, a moja Weronisia taka malutka w porównianiu z wami, dlatego mam wrażenie, że niepasuje tu :p pewnie głupoty gadam :p :-[
Mąż spi po nocce, małą dziadek buja, a ja oczywiście na forum bo gdzieżby indziej ;D

Postaram się częściej zaglądać i jakoś wkręcić do was ;) jak pozwolicie ;D ;)

Do góry