reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Damayanti, moja córcia tez nie chce stać. Jak ją biore pod paszki to zaczyna kicać i bardzo ją to bawi. Ale żeby stanąć?

Właśnie, mam pytanie, czy wasze dzieci siedzą już same bez podparcia? ???

reklama
Basiu,faktycznie Amelka śpi bosko ;D ;D

keterek, może mu mleko nie smakuje! może daj mu inne..... może przejadło/przepiło mu się po prostu

Ola, baw się dobrze! zazdroszczę Ci tego wyjścia... ja ostatni raz na zabawie byłam w sierpniu 2004 roku ::) ::) ::) mówię o imprezie pełną parą.... teraz to owszem, wychodzimy, ale z młodym... i albo już w domu jesteśmy o 22 albo tak jak na sylwka, uszy miałam w pokoju obok gdzie on spał, zabawy nie było wogóle, bo nie mogłam się rozluźnić, cąły czas czuwałam czy płaczu nie słychać... a i tak przed północą w domu wylądowaliśmy

no i powodzenia z Didkiem....

Ewcia-super fotki.Mamy kolejnego kawalera.To super bo Amelka już jednego zaklepała.

Basia Damayanti-proszę podziwiać Adę a nie listonosza.Basiu ja już teraz wiem po kim Amelka ma zapędy do facetów.Nie daleko pada jabłko od jabłoni-he he ! Amelka to modelka-superowe fotki!

Dawidowa-wytrwałości i powodzenia z Didkiem.

img21491tx.jpg

Basia tego kicania to i Mati sie nauczyl... wlasnie od Amelki, podpatrzyl i teraz tak mi skacze po brzuchu  ;D A niech skacze... on moze wszystko ze mna zrobic  ;) Ostatnio uzarl mnie w brode, a pozniej podrapal po policzku- lobuz jeden!!!
Mati siedzi sam bez podpracia, ale jeszcze go giba na boczki...
A moze Basia daj jej mleczko z kleikiem ryzowym? Nie zmienia prawie smaku, tylko zageszcza. Moze polubi?

Damayanti a jak w pracy??? Wdrozylas sie juz? A uczniowie? Grzeczni? No i jak Kinga znosi rozlake z Toba???

Magdabial, ale on pije od konca 4 miesiaca to samo mleczko... jeszcze 2 dni temu mu smakowalo... A co do przejedzenia to po 14 godzinach powinien zglodniec, nie? A on uparcie odmawia...

AniaK zobacz jak one sie wszystkie tym listonoszem zainteresowaly... ;) ;D ;D ;D

keterek, no właśnie, może za długo już pije.... a może masz nowe opakowanie? i coś u nie pasuje w nim?
nie wiem co to może być... bo dziwne

w kaszkach nic Wam nie pomogę, bo ja jeszcze nie daję kaszek.. Mikołaj i tak jest duży (chociaż dzisiaj się dowiedziałam że niektórzy jego rówieśnicy już potroili wagę urodzeniową, a my jeszcze nie! a to Mikołaja przezywali grubaskiem!!!)
no ale jeszcze nie jemy, nie ma takiej potrzeby...

Keterek-Ada ostatnio przestała jeść jabłko tarte.Oczywiście było słodkie i ten sam gatunek.A po tygodniu sie przeprosiła i od nowa wcina.Nasze dzieci takie są-ciagle nas czymś zaskakują.

Ale wesoło tu dziś.

A propos listonosza, to nie wiecie, że najbardziej interesujące jest nie to, co jest na widoku, tylko to, co tylko troszkę odsłonięte, ale daje dużo do myślenia? ;)

Keterek, ja nie wiedziałam, że Amelka ma taki wpływ na Mateusza. A od tego jej kicania, to mi czasami aż ręce mdleją. Ale za Chiny nie chce usiąść.

Basiu-nie poznaję koleżanki.My tu grzeczne foremki o kaszkach, kupkach a Basia nam tutaj co jest interesujące a co odsłonięte!!!

reklama
Basia - święta racja w sprawie listonosza, którego nie widać  :)
Ania_K - pewnie nawet nie myślałaś, że zrobiłaś takie intrygujące zdjęcie, że połowa foremek jest teraz ciekawa jak w całości wygląda 'tło'   8);D ;D ;D

Do góry