reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Damayanti, moja córcia tez nie chce stać. Jak ją biore pod paszki to zaczyna kicać i bardzo ją to bawi. Ale żeby stanąć?

Właśnie, mam pytanie, czy wasze dzieci siedzą już same bez podparcia? ???

reklama
Basiu,faktycznie Amelka śpi bosko ;D ;D

keterek, może mu mleko nie smakuje! może daj mu inne..... może przejadło/przepiło mu się po prostu

Ola, baw się dobrze! zazdroszczę Ci tego wyjścia... ja ostatni raz na zabawie byłam w sierpniu 2004 roku ::) ::) ::) mówię o imprezie pełną parą.... teraz to owszem, wychodzimy, ale z młodym... i albo już w domu jesteśmy o 22 albo tak jak na sylwka, uszy miałam w pokoju obok gdzie on spał, zabawy nie było wogóle, bo nie mogłam się rozluźnić, cąły czas czuwałam czy płaczu nie słychać... a i tak przed północą w domu wylądowaliśmy

no i powodzenia z Didkiem....

Ewcia-super fotki.Mamy kolejnego kawalera.To super bo Amelka już jednego zaklepała.

Basia Damayanti-proszę podziwiać Adę a nie listonosza.Basiu ja już teraz wiem po kim Amelka ma zapędy do facetów.Nie daleko pada jabłko od jabłoni-he he ! Amelka to modelka-superowe fotki!

Dawidowa-wytrwałości i powodzenia z Didkiem.

img21491tx.jpg

Basia tego kicania to i Mati sie nauczyl... wlasnie od Amelki, podpatrzyl i teraz tak mi skacze po brzuchu  ;D A niech skacze... on moze wszystko ze mna zrobic  ;) Ostatnio uzarl mnie w brode, a pozniej podrapal po policzku- lobuz jeden!!!
Mati siedzi sam bez podpracia, ale jeszcze go giba na boczki...
A moze Basia daj jej mleczko z kleikiem ryzowym? Nie zmienia prawie smaku, tylko zageszcza. Moze polubi?

Damayanti a jak w pracy??? Wdrozylas sie juz? A uczniowie? Grzeczni? No i jak Kinga znosi rozlake z Toba???

Magdabial, ale on pije od konca 4 miesiaca to samo mleczko... jeszcze 2 dni temu mu smakowalo... A co do przejedzenia to po 14 godzinach powinien zglodniec, nie? A on uparcie odmawia...

AniaK zobacz jak one sie wszystkie tym listonoszem zainteresowaly... ;) ;D ;D ;D

keterek, no właśnie, może za długo już pije.... a może masz nowe opakowanie? i coś u nie pasuje w nim?
nie wiem co to może być... bo dziwne

w kaszkach nic Wam nie pomogę, bo ja jeszcze nie daję kaszek.. Mikołaj i tak jest duży (chociaż dzisiaj się dowiedziałam że niektórzy jego rówieśnicy już potroili wagę urodzeniową, a my jeszcze nie! a to Mikołaja przezywali grubaskiem!!!)
no ale jeszcze nie jemy, nie ma takiej potrzeby...

Keterek-Ada ostatnio przestała jeść jabłko tarte.Oczywiście było słodkie i ten sam gatunek.A po tygodniu sie przeprosiła i od nowa wcina.Nasze dzieci takie są-ciagle nas czymś zaskakują.

Ale wesoło tu dziś.

A propos listonosza, to nie wiecie, że najbardziej interesujące jest nie to, co jest na widoku, tylko to, co tylko troszkę odsłonięte, ale daje dużo do myślenia? ;)

Keterek, ja nie wiedziałam, że Amelka ma taki wpływ na Mateusza. A od tego jej kicania, to mi czasami aż ręce mdleją. Ale za Chiny nie chce usiąść.

Basiu-nie poznaję koleżanki.My tu grzeczne foremki o kaszkach, kupkach a Basia nam tutaj co jest interesujące a co odsłonięte!!!

reklama
Basia - święta racja w sprawie listonosza, którego nie widać  :)
Ania_K - pewnie nawet nie myślałaś, że zrobiłaś takie intrygujące zdjęcie, że połowa foremek jest teraz ciekawa jak w całości wygląda 'tło'   8);D ;D ;D

Do góry