reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

nooo, Nestle mleczno- bananowa i od 10 miesiąca i z terminem ważności do sierpnia 2006 :) więc Julka jej nie podje raczej i albo ja sobie kiedyś zrobię albo pójdzie do kibla.
A ciekawe czemu nie dawali wszystkim???? Hmmm ?? może dlatego, że my 2 bilety kupiliśmy?

a o tym alergologu to już nie rozmawiajmy hehehe, szkoda literek ;D ;D ;D

reklama
Kaszki Nestle do picia? Polecam mamom.. bardzo dobre..  ;) A jeśli te sypkie, to już kiedyś je dawali.. Pozbywają się asortymentu?

Edzia, Tośka już prawie raczkuje, a nie pełza, co napawa mamę dumą przeogromną  ;D A na zdjęciu na prawdę wyglądasz, jakbyś schudła...
A co do korpeczek na poliku, to moja też ma.. I to chyba od chemii na warzywach... Ale nie bardzo mam skąd wziąć takie czyste ekologicznie  ::)

Może dziś na spacerek??????????????????

e_mama pisze:
a o tym alergologu to już nie rozmawiajmy hehehe, szkoda literek ;D ;D ;D
Pozwól jeszcze, Edytko, że i ja się zachwyce pomyslem podawania niemowlęciu mleka acidoflnego ;D ;D ;D a takie z dodatkiem czarnej porzeczki może być? Normalnie uśmiałam się z tej lekarki.

Super, Ola, że już wam szpital nie grozi. :)

Dziękujemy za komplementy :)

a Majka lata... no ładne rzeczy... wiesz, Agulka, może Twojemu słonku spadochron przymocuj?
u nas też sę robi ciekawie pod względem przemieszczania ;). Jak Kinga lezy na brzuchu na przewijaku (np przy zapinaniu guziczków na bluzce), to sie przesuwa tak, zeby sprawdzić, co jest pod przewijakiem - głowa w dół i łapie za szczebelki. Wszystko musi obejrzeć i skontrolować ;)

Widać na fotkach, że fajnie w kinie było... :) To co, spotkanko jak mrozy zelżeją? :)

Ikpi, pytałaś jakiś czas temu o terminy szczepień. Byłam dziś w przychodni po receptę na mleko i zapytałam przy okazji pielęgniarkę, czemu teraz mamy dłuższą przerwę, a nie 6 tygodni jak zwykle. Powiedziała, że to szczepienie musi być 5 miesięcy od ostatniego szczepienia na WZW, czyli nasze będzie po 9 lutym, bo tamto szczepienie miałyśmy 9 września.

Basia-dziękujemy Ci za informacje dotyczące szczepień.Ja też się zastanawiałam na czym te terminy polegają.

EDYTKO- BAAARDZOOO WAM DZIĘKUJEMY ZA FOTKI>Dopiero teraz je zauwazyłam.Nam też było miło E-mamę , Ikpi no i Basię poznać.Macie super dzieciaczki.Mam nadzieję, że niebawem poznam też resztę foremek razem ze swoimi aniołkami.

Aniu K no ja myślę :laugh:
Jak ktoś będzie wiedział co grają za tydzień - proszę o info.. Chyba narazie nie zmienili repertuaru na stronie...

Agula, ja sprawdzałam i grają za tydzień jakiś thiller amerykański "Wykolejony".

Treść:
Charles Schine jest przykładnym mężem i czułym ojcem dla chorej córeczki. Codziennie rano wychodzi do pracy - jest dyrektorem w agencji reklamowej - i pociągiem o 8:43 jedzie do biura. Któregoś dnia spóźnia się jednak i nieoczekiwanie poznaje Lucindę Harris, piękną mężatkę, która najpierw kupuje mu bilet, a potem szepcze do ucha, że jest najseksowniejszym facetem, jakiego kiedykolwiek spotkała. Krótkie rozmowy w porze lunchu prowadzą nieuchronnie do coraz dłuższych spotkań po pracy. Wreszcie oboje decydują się na wspólną noc w hotelu. Zamiast romantycznych uniesień, kochanków czeka jednak koszmar.
reżyseria: Mikael Hafstrom
scenariusz: Stuart Beattie (na podstawie powieści Jamesa Siegela)
obsada: Clive Owen, Jennifer Aniston, Vincent Cassel, Melissa George
gatunek: thriller
czas trwania: 110 min

Kurcze super film dla naszych dzieci.Powinna lecieć jeszcze jakaś psychodeliczna muzyczka i nasze pociechy będą częściej siusiać do pampersów.To ja wolę jakąś knajpkę.Co wy na to?.W przyszłym tygodniu ma być cieplej.Oczywiście jak postanowicie pójść na ten film to ja też się wybiorę.W przyszłym tygodniu mam wolne.

reklama
Sorry dziewczyny, ale albo cos na tej stronie zmieniają, albo ja źle patrzę (pewnie to drugie :-[), ale grają coś innego, więc się poprawiam. Grają film "Siostry" - to komedia.

OPis:

Maggie i Rose Feller to dwie siostry, których poza więzami rodzinnymi nic nie łączy. Maggie z trudem ukończyła szkołę średnią i żyje w przekonaniu, że jej największym atutem jest to, że podoba się mężczyznom. Nie ma stałej pracy i mieszka kątem u przyjaciół i znajomych. Nie wierzy we własne możliwości i wydaje jej się, że przetrwa dzięki nienagannemu makijażowi i bezcennej umiejętności dobierania odpowiednich ciuchów na właściwe okazje. Rose ukończyła studia na prestiżowym uniwersytecie i pracuje w jednej z najlepszych kancelarii prawniczych w Filadelfii. Pięknie urządzone mieszkanie w przedwojennej kamienicy jest azylem, w którym chroni się przed światem.
reżyseria: Curtis Hanson
scenariusz: Susannah Grant (na podstawie powieści Jennifer Weiner)
obsada: Cameron Diaz, Toni Collette, Shirley MacLaine
gatunek: komedia
czas trwania: 131 min

Do góry