reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Iza - marsz na badania! kurcze niefajnie tak zemdleć, dobrze że mąż był w domu!

co do grot mechowskich- to 4 km od nas:) także koniecznie wpadnijcie do nas na kawkę :)

Natalia - gratulacje!!!

reklama
Iza:szok:co jest z Tobą:-(, boshe weź sie za siebie , bo padniesz ...mam nadzieje , że to przemeczenie...
Ivi jeszcze raz mocno sciskam z powodu perełki:-)!
Dominika zdrwi juz ?

Natalia gratulacje!!!!
geddes.jpg

Hej laseczki :-)
Natalia ogromne gratulacje :-D

Moje dzieci chwilowo śpią, to jakis cud normalnie, bo Rafała udało mi się położyc w dzien chyba pierwszy raz od jakiegos pol roku conajmniej, ale on od rana jakis polprzytomny dzisiaj. Mała ostatnio tez cos w dzien mało spi, znaczy zasypia przy piersi, ale jak ja odloze to koniec spania albo drzemka 15min i koniec... Rosnie jak na drozdzach, wczoraj byłysmy na szczepieniu, waży już 7.800 :-)
Młody za to dalej czasem zapomina wolac siku, znaczy woła, ale czesto jak juz ma troche popuszczone, jak ja go pilnuje i tak co godzine zaprowadze to jest ok. Ja ostatnio tez nie mam na nic siły, nic mi sie nie chce i czesto mi sie kreci w glowie, ale to chyba przemeczenie...
No nic ide zrobic jakis obiad, bo zaraz młoda pewnie wstanie...

to grtaki dla małej , slicznie rośnie:0):tak:
A Rafcio do przedszkola chodzi ?nie przejmuj sie tym popuszczaniem , często sie zdarza i nie raz jeszcze będą gaciorki mokre:-D.

Dominika zdrowka dla Was!!!

Nieee nie zapisałam go i teraz załuje. Jak sie uda to chyba teraz poszukam chociaz na te 5h godzin dziennie bym chciała, ale pewnie ciezko bedzie...

Ana - dziękuję :) jutro mam kontrolę, mam nadzieje że z dzidzią wszystko dobrze:) ostatnio zaczęła mi nawet delikatnym pukaniem przypominać że wszystko u niej ok :)

zdrówka dla chorutków!
ja nie wiem co z moim smykiem zrobić.. przykleja się do mnie na placu zabaw i nie odstępuje ani na krok.. jakby się trochę obawiał obcych dzieci... I nie wiem czy go "zmuszać" - prowadzać do dzieci i zachęcać do zabawy z innymi, czy raczej to taki moment i przeczekać spokojnie?

Martyna mniej ręke na pulsie , często we wrześniu duzo rodziców rezygnuje , bo dzieciaki chorują , dzwon pytaj i sprawdzaja listy , atakuj -to mówie Ci znajdzie sie miejsce, mały zdziczeje w domu :tak:.

Ivi nie mialam takiego problemu ...hmmm może przeczekaj, nic na siłe, moze to minie .
daj znac jak kruszynka i Ty oczywicie , jakieś zdjęcie fasolki...czekamy :)

Martynka, u nas w przedszkolu wisi lista innych przedszkoli gdzie mają jeszcze wolne miejsca, zrobię fotkę i Ci prześlę, może coś znajdziesz. No i faktycznie poczekaj i co jakiś czas sprawdzaj, dzieci dużo chorują i rodzice czasem rezygnują.

Iwonka - ja bym nie zmuszała, ewentualnie co jakiś czas inicjowała na próbę spotkania w bardziej intymnym gronie, z jednym dzieckiem, może jakimś znajomym?

Wpadłam dziś do lekarza, zrobili mi ekg, rtg czaszki, dostałam skierowanie do neurologa (na ten rok limit miejsc w mojej przychodni wyczerpany, zobaczę jak w innych), badanie krwi i tarczycowe. Zobaczymy, oby nic się nie kroiło. Obstawiam skoki ciśnienia w pogodzie albo zbyt szybko się z łóżka zerwałam.

reklama
wygląda na to, że siusiaka nie ma.. i wg gin, raczej nie powinien się pokazać:))))
wyglada na to, że... będzie dziewczynka:))))))

Do góry