reklama
kurna, dziewczyny, dziś termin, a tu cisza... masakra jestem tak wykończona tą ciążą, mam totalnie dosyć, już myślę nad tym żeby rozstawić namiot pod szpitalem, umieścić transparent z napisem "wyjmijcie ze mnie moje dziecko" i rozpocząć strajk głodowy desperacja totalna.
minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
kurna, dziewczyny, dziś termin, a tu cisza... masakra jestem tak wykończona tą ciążą, mam totalnie dosyć, już myślę nad tym żeby rozstawić namiot pod szpitalem, umieścić transparent z napisem "wyjmijcie ze mnie moje dziecko" i rozpocząć strajk głodowy desperacja totalna.
heheh a ja myślałam, że Ty już tulisz Milenkę!!! Może jakiś spacerek po schodach?? Mycie okien itp?
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Natalia za kilka dni mała i tak bedzie na swiecie :-) Tylko spokoj Cie uratuje :-) (teraz mi latwo mowic)
A te wszystkie niby przyspieszacze to o kant d... rozbic... Dziecko i tak wyjdzie jak przyjdzie czas :-) Roksi 6 dni po terminie, mimo wczesniejszych skurczy, leków, stresow, wysilania się itd... Ja tez tą ciaze bardzo ciezko zniosłam i raczej nigdy wiecej...
A te wszystkie niby przyspieszacze to o kant d... rozbic... Dziecko i tak wyjdzie jak przyjdzie czas :-) Roksi 6 dni po terminie, mimo wczesniejszych skurczy, leków, stresow, wysilania się itd... Ja tez tą ciaze bardzo ciezko zniosłam i raczej nigdy wiecej...
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Minka ja nie znam niestety a czuję że i Dominikowi się przyda. Dentysta powiedział, żeby jeszcze poczekać pół roku aż wyrosną mu ostatnie zęby, bo dopiero co latem stracił ostatnie mleczaki. I wtedy będzie wiadomo czy aparat będzie konieczny, chociaż ja na moje nieprofesjonalne oko widzę, że się nie obędzie.
A jak tam zdrówko Julianki? Już po katarku?
Natalia - jak samopoczucie? Mocno ściskam!
Martynka - a jak tam Twoje maluszki?
Iwonka - brzuszek już rośnie? Wow, szybciutko Mam ochotę nawiedzić groty mechowskie, to chyba blisko Ciebie, to może bym wpadła po drodze jak mi się uda męża namówić na wycieczkę krajoznawczą. Ale to dam jeszcze znać... Mieliśmy w ten piękny weekend jechać ale okazało się że badania auta nieaktualne.
U nas mały problem, Pat po chorobie nie chce do przedszkola chodzić...
Miłego dnia kobietki!
Natalia - jak samopoczucie? Mocno ściskam!
Martynka - a jak tam Twoje maluszki?
Iwonka - brzuszek już rośnie? Wow, szybciutko Mam ochotę nawiedzić groty mechowskie, to chyba blisko Ciebie, to może bym wpadła po drodze jak mi się uda męża namówić na wycieczkę krajoznawczą. Ale to dam jeszcze znać... Mieliśmy w ten piękny weekend jechać ale okazało się że badania auta nieaktualne.
U nas mały problem, Pat po chorobie nie chce do przedszkola chodzić...
Miłego dnia kobietki!
minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
Miłego dnia kobietki!
u nas szpital na całego: Julianna, Wiktor i Ja....
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Uuu no to dużo zdrowia życzę!
reklama
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Natalia - jeszcze raz ogromne gratki Wspaniałe wieści z rana!
U nas nadal opór Pati przed przedszkolem, opowiada jakieś historie że pani tak ją wystraszyła, że się zsikała, ale to nieprawda bo była w tym samym ubraniu co rano.
A ja sobie wzięłam dziś rano i zemdlałam :O Wstałam wyłączyć budzik a potem tylko pamiętam jak mąż mnie z podłogi zbierał wołając "wstawaj". Myślałam że zasnęłam na podłodze Ale jest siniol na ramieniu bo przywaliłam w rower stacjonarny.
U nas nadal opór Pati przed przedszkolem, opowiada jakieś historie że pani tak ją wystraszyła, że się zsikała, ale to nieprawda bo była w tym samym ubraniu co rano.
A ja sobie wzięłam dziś rano i zemdlałam :O Wstałam wyłączyć budzik a potem tylko pamiętam jak mąż mnie z podłogi zbierał wołając "wstawaj". Myślałam że zasnęłam na podłodze Ale jest siniol na ramieniu bo przywaliłam w rower stacjonarny.
Podziel się: