reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Faktycznie, pustki. Gdzie się dziewczyny pochowały?:)

Cieszę się,że już jest w porządku. Pamiętam, że jak byłam dzieckiem mi schodził zupełnie bezboleśnie. Nawet nie zauważyłam kiedy odpadł.

reklama
Hej dziewczyny,
Ja urodziłam dziecko pierwsze w 1998r, a drugie w 2003r. Szkoda, że nie bylo wtedy takich forów, bo zawsze można z kimś pogadać.
Dziewczyny mam prośbę. Robię badania na temat dostępności ubrań dla kobiet w ciąży. Czy mogłybyście wypełnic tę ankietę?

Czas wypełnienia do 7 minut. Z góry dziękuję.

Ostatnia edycja:
Hej :) U nas w sumie ok. Mała rosnie i tyje, jeszcze na samej piersi ale strasznie sie domaga czegos innego, jak my jemy albo Rafał to ona aż buzie otwiera, wiec lada dzien zaczynam wprowadzac marchewke, ziemniaka itd... Musze jej zmienic pampki na 4, bo 3 za wąskie w udach i jej sie strasznie odciskuja. Ciuchy nosi juz na pół roku, niektore nawet na 9miechów, spodnie czy polspiochy po Rafale musiałam pochowac bo jej w pasie za wąskie
laugh.gif

Rafał zapomina ostatnio wolac siku. W sumie w majtkach zadko siku ląduje, ale ja musze pilnowac i go zaprowadzic tak co godzinke, sam zawoła, ale czesto juz w ostatnim momencie albo jak lekko popusci. Co ciekawe na dworzu czy gdzies w sklepie itd jeszcze nigdy nie zrobił. Kupa ląduje zawsze w kibelku prawie codziennie lub co 2 dzien, wiec ok
biggrin.gif
No i młody z reguły sika na stojąco, przez co czasem mam troche scierania na około kibelka, bo zdarza mu sie nie trafic
biggrin.gif
Co do pampka na noc to ja dopiero od 3 dni nie zakładam, ale juz dlugo były suche pampki. Jak bedzie zasikiwał łozko to załoze mu spowrotem i sprobuje za jakis czas, bo wole zeby spał spokojnie
biggrin.gif

Patryk pracuje juz na miejscu jako mechanik, ale wraca czesto po 18, kiedy ja juz z reguły padam na cycki, no ale przynajmniej wieczorem sie chwile robakami zajmie czy wykapie
yes2.gif

A pogoda w tym roku straszna. Może z 3 razy na plaży bylismy...brrrr
No i ja załuje ze młodego to przedszkola nie zapisałam... Tyle ze on mega niesamodzielny... Ubrac sie nie, jesc sam nie... musze go karmic, bo inaczej nie zje... W ogole ostatnio katorga z nim, musze prawie biegac za nim z talerzem, bo on nie ma czasu jesc, ale tesciowa mowi ze z P było to samo, ze nawet po dworzu za nim biegała, wiec wiem po kim młody to ma
laugh.gif
Ale to męczące...
Za to pogadac z nim mozna jak ze starym, gada strasznie mądrze i czasem takie texty rzuci, ze nie wiem jak mam reagowac
yes2.gif

No i nie wiem co mu mowic jak sie pyta co ma mama i roksana zamiast siusiaka
sorry2.gif
laugh.gif
laugh.gif

No i chrzest w koncu zrobic małej musimy, tylko jakos ciagle kasy i czasu brak. A młody w tym roku urodzin raczej nie bedzie miał, bo na 15 pazdziernika mamy isc na wesele, tylko jakos sobie nie wyobrazam z 2 dzieciaków, chociaz tesciowie sie zapowiedzieli ze jadą, wiec z dziecmi pomogą, wiec moze pojedziemy tez. Z rafałem to luz, ale z małą gorzej...
No nic uciekam, bo młoda sie cyca domaga
biggrin.gif

------------------------------------------------------

A nie wiem czy ktoras słyszała o tej 13latce zgwałconej i zamordowanej na Dąbrowie. Tu link:
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs....SWIAT/42213603
To niedaleko moich tesciow, i była to siostra jakiegos Sylwii (P siostry) kolegi z klasy. Masakra. Zgineła jakies 300m od domu i zmarła matce na rekach... brrr. Dzisiaj był pogrzeb, Sylwia strasznie to przeżyła... Ehh chociaz teraz czytałam że niby policja nie potwierdziła gwałtu, ale w prywatnych kręgach niby to juz potwierdzone...

hej ka ....

Jejku Martyna wlasnie słyszałam w radiu....masakra..
Gratki dla Rafała , super chłopak , że się tak rozgadał, a z tym , że nic koło siebie nie robi , ja miałam takie uwstecznienie jak mi Maciek sie tez urodził:tak:.
a ty juz wprowadzasz jedzonko Roki , ona jest na cycu tylko tak ?

ale tu chwilowo cicho co :-D
Iza kiedy wracasz czy juz jesteś a tak sie nie pokazujesz?
dziewczyny halooooo:szok:

Hej dziewczyny, jestem ale lato się skończyło i mam mega dużo zdjęć do obróbki, zaległości wrzeszczą o pomstę do nieba i obróbkę na wczoraj ;)

Dziuba - jak tam samopoczucie?

Martyna - u Pati też uwstecznienie, umyśliła sobie że jest małą dzidzią i jak każę jej coś samej robi to stęka i mówi, że nie umie, potem gdy nalegam to jęczy, beczy, rzuca czymś na złość, feee....

Ale bym się z Wami na jakimś zlociku spotkała i pogadała, organizujemy coś? Gdzie wolicie i kiedy?

No niestety, długo Pat do przedszkola nie pochodziła. W nocy z soboty na niedzielę dostała katar, potem doszła gorączka nie za wysoka, ale zawsze i gardło. Wczoraj w nocy coś brzydko rzęziła przy oddychaniu i chrypiała, więc poszłam z nią do lekarza i na tydzień jesteśmy uziemione...

Wasze maluszki mam nadzieję zdrowe?

reklama
hej dziewczyny
ja póki co na L4, wiec na zlocik gdzieś może też udałoby mi się dotrzeć?:)

u nas ok, znaczy młody zdrowy, chociaż marudzi i wymusza ;) a brzuszek rośnie :)

Iza - zdrówka dla Pati!!

Do góry