reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Martynka, super że jesteście już razem na miejscu całą rodzinką :) A kasa nie jest najważniejsza.

Sorki że sie nie odzywam ale nadrabiam zaległości zdjęciowe ze ślubów (niebawem na blogu moje pierwsze spełnione marzenie i najpiękniejsze zdjęcia jakie for ever zrobiłam) no i remont pokoju dzieciaków daje po głowie.

A jeśli chodzi o lipcopad - no comments !!!! :(

reklama
a ja jestem z dobrymi wieściami :) bylam u gin, z dzidziolem wszystko ok, ma już 1,75cm!! :) wielka fasolka mi rośnie :D

ale straszliwie pusto się tu zrobiło! co to, sezon urlopowy??

Ivi ciesze sie , super , troche Cie ie było i tak sobie myślałam jak tam sytuacja globalna:-D!!gratki !!!
Iza kurcze poszłabym ale filmy nie w moim guscie ...ja i minka na 12% idziemy w piatek na bibe , moze sie stykniemy też??

ivi - cudowne wieści!! niech Ci spokojnie czas w ciąży mija i maluszek ma się zdrowo :)

Martyna - nareszcie jesteście razem! kasa nie najważniejsza, jak się wkręci to może dostanie parę zł więcej, na pewno będzie dobrze! a jak tam malutka rośnie? i jak Rafał się dogaduje z siostrą??

faktycznie pusto tu, wszystkie odpoczywają. My też się lenimy, jak nie na działce to w domu. Oczywiście S w pracy a my z małą w domu, kompletujemy resztę wyprawki dla Mileny, został jeszcze wózek, wanienka, materac do łóżeczka i jakieś tam pojedyncze drobiazgi. Skurcze mam co chwile i mega bolesne, więc jest nadzieja że się sypnę wcześniej, mała już waży ponad 2,5kg a za parę dni zaczyna się dziewiąty miesiąc, więc już jestem spokojna. Muszę tylko jeszcze w domu trochę przyszykować, okna umyć, lustro w zabudowie w przedpokoju, poprasować wszystkie ciuszki i przygotować zestawy ubranek i rzeczy które mogą sie okazać potrzebne. Ostatnio S pomylił rocznicę naszego ślubu z urodzinami Martyny (co z tego że rodziłam w środku zimy??), a wczoraj miałam imieniny to dzwoni z życzeniami urodzinowymi. Także na niego jakoś nie liczę specjalnie...

piszcie co u Was, buziaki!

Mam nadzieję, że się dziewczynki porządnie wyszalałyście :) Myślałam czy się do Was nie podłączyć, ale byłam po dwóch dniach pracy po 10h pod rząd i myślałam że dzisiaj remontu będzie ciąg dalszy. Ale, nie był dzień zakupowy bardziej, więc wypoczęłam :)

Iwonka - no faktycznie super wieści, tak trzymaj :)

Ana, jak tam paznokieć?

Dziuba, zazdroszczę tych gór.

Anja, nie doczytałam wcześniej o tej dziewczynie. Przykre..

Ivi, jak Twoja kruszynka?

Straszna pogoda. Nic nie można zrobić.. Nawet do sklepu wyjść bo mój Adaś nie znosi być pod tą folią. ;/ Nie mam pomysłu jak go do niej przekonać.

reklama
no przekichane jak nie chce tej foli, ja tez nie mam pomysla ,
co do pazura juz jest nowy , ale długo mu wyrastał , strasznie to wyglądalo , ale stanelo na tym , że nic nie robiłam , tylko obserwowałam czy jakaś ropa czy zakażenie , ale nic sie nie wdało i żyło własnym zyciem.

mój jutro juz wraca do N ja tu na razie zostaje bo na polanki co tydzien mamy testy przez pare tyg...

ogolie puchy na forum , co :szok:

Do góry