reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Hej. Ale pogoda do bani... Masakra... P wczoraj wyjechał, wiec sama z dzieciakami, a tu nawet wyjsc nie mozna... Ehhh. Maluchy spia, a ja lece do wanny i tez spac, ciekawe do ktorej moj cycus pospi, bo z nią to róznie :-)

Bry:) Muszę się pochwalić:) Adaśko pierwszy raz był na Helu. Płynęliśmy statkiem więc także pierwszy rejs (nie zważając no swoją chorobę lokomocyjną wyszłam dzielnie z nim na pokład pooglądać morze wszędzie a Adaś tylko ,,łooooo"i ,,łoooo" i nie mógł się nadziwić. Matkę szybko choroba zmogła więc zaległam za stolikiem) pierwsze moczenie stópek, pierwsze babki z piasku i nareszcie pierwsze normalne kontakty z dziećmi. Nie uciekał, nie płakał, nie spinał się na ręce. (Wcześniej panikował strasznie)

Izabelinda, odwiedziłam Twojego bloga. Jaka ta Twoja córka jest śliczna! W ogóle jestem pod wrażeniem zdjęć. Jak będę brała ślub kościelny będę Cię błagać o sesję;d dopóki się nie zgodzisz.

Już się zgadzam :D Tylko tak z rok wcześniej rezerwuj termin, bo w tym roku musiałam paru osobom niestety odmówić, bo miały te same terminy...

Wspaniała podróż na Hel, też bym się wybrała, ale ostatnio Pati wyciągnęła mnie na galeon w Gdyni, i ona oczywiście reagowała jak Adaś, za to ja myślałam że zobaczę żołądek ;)

Dokładnie tak;p A Adaś był zachwycony i wsadzał tą swoją główkę pomiędzy barierki bo koniecznie musiał zobaczyć co jest pod statkiem a ja myślałam, że zaraz mnie krew zaleje. Już oczami wyobraźni widziałam jak leeci. Małż stwierdził, że jestem nudna i nie można się ze mną bawić.

Do ślubu tez jeszcze trochę:) Właściwie uzgodniliśmy, że po czterech, pięciu latach od cywilnego weźmiemy kościelny. Dam znać;p

reklama
Laski co z wami?? Gdzie sie podziewacie??
Ale mamy lato w tym roku... Masakra jakas...
P zmienił prace i jest juz na miejscu w warsztacie samochodowym, mam nadzieje, ze bedzie ok :-) Troche mniejsze pieniadze ale jakos damy rade :-)

Do góry