reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Cris - ciśnij kobito, teraz ja pokibicuję :D

Martynka - powodzenia w odpieluchowywaniu :) Gdzie byliście na plaży? My w centrum na placu, jestem skwarka ;)

Martynka bedzie dobrze , oj no i na Rafałka przyszedl czas !!SUPER CHŁOPAK !!!

U mnie tez z nowosci mój dał noge :) przedszedl kilka kroków , ale radocha nawet Czaruś szczęśliwy krzyczał hura a to sie tatuś zdziwi !!ale widze , że ma cięzką dupke i woli pełzać\;0)

Martyna - w końcu do nas zajrzałaś!! kurcze, boje się że przy dwójce też nie bede miała czasu, już teraz jest tragedia żeby mieć chwile dla siebie... no i powodzenia w odpieluchowaniu!! niech od razu załapie i wie gdzie TO się załatwia!!

Iza - jeszcze raz gratuluję!! jak sie bedziemy na sesje spotykać to mam nadzieję że już się pochwalisz nowiuśkim lśniącym prawkiem!!

ja znowuż padam na ryj, idę do łóżka, śpię z Tyśką, nie mam nawet siły rozścielić...

hej laski :) ja padnięta po całym dniu w ogrodzie, basenie... i na wieczór trening - padła w klubie klima i wróciłam mokra jak szczur! masarka!

Martynko trzymam kciuki, u nas dziś też 2 siczki na podłogę ,bo zapomniał :))) ale spoko :)

Iza skwarko fajnie,że masz to prawko w kieszeni!!! :tak:

Dziuba jak brzuszek?

Hej. Bylismy w centrum na plaży, na placu zabaw, a potem na frytkach i spacerku jeszcze, musiałam dac malej cyca w knajpie, ale jakos sie tetrówka zasłoniłam i było ok :-)

Co do odpieluchowania Rafała to u nas dzis jedna wpadka jak poszedł z tata na podworko i raz troche popuscil a reszte na nocnik albo kibelek poszło :-) No i na spacer miał pampka ale było w nim dosłownie raz sikniete, a w knajpie tez siusiu w toalecie wiec ok :-) Na noc załozyłam pampka, ale zobaczymy, bo wczoraj był suchy i dopiero rano siusiu na nocnik zrobił :-)

rety, dziewczyny, doła mam... czuje się... grubo :-:)-( mam nastroje chwiejne że aż S już sie zaczyna wściekać że ciągle mu rycze o wszystko...

Martyna - powodzenia w odpieluchowaniu, oby dalej szło tak dobrze!!

My dzisiaj mielismy do zoo jechac, ale jakos nie wyszło, wiec zaliczylismy park w Chyloni i place zabaw, a do zoo chyba jutro jak ladnie bedzie.
Co do odpieluchowywania to u nas wczoraj i dzisiaj zero wpadek z sikaniem :-) W centrum zaliczona toaleta na plazy i w barze jakims, a dzisiaj w Mc donaldzie i krzaczki koło placu zabaw, wiec super :-) Na noc tylko pampers na razie, ale dobrze, przynajmniej i Rafał i ja spimy spokojnie, a z czasem i to przyjdzie :-)
Gorzej z kupą, bo dalej sie boi i wstrzymuje i przez to majtki lekko brudzi, no ale moze tez jakos z czasem pojdzie... Nie mam pomysłow jak go tego strachu kupy pozbyc... ehhh

Dziuba Ty jeszcze w ciazy jestes, wiec nie masz sie czym przejmowac, ja sie masakrycznie czuje po tej ciazy, jestem wielka ogolnie i mam full rozstepow, nie wiem jak sie ich pozbyc :-(

reklama
Hej laski ,
Magda ja cię chyba kopnę w Twoje szanowne 4 litery! Widziałam dziś Ciebie i wyglądasz świetnie, żadnych dąsów i dołów.
Dziuba a widziałaś kiedyś babkę w ciąży bez dodatkowych kg? bo ja nie! zejdzie jak weszło i koniec dołka kochana!

Martynko ogromne gratki dla małego! a co u coreczki? nic nie piszesz??
Rozstępów się nie pozbędziesz - chyba,że ingerencja lekarska, co najwyżej można je spłycić i rozjaśnić....taka już nasza skóra jest niedobra... a fe! ;)

aaa laski nowa lektura, już zamawiam:
http://www.gwp.pl/9092,szczesliwi-rodzice-szczesliwe-dzieci-praktyczny-przewodnik.html

Ostatnia edycja:
Do góry