reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

rety, ale jesteście w temacie!! też bym chciała zamienić mieszkanie na większe... w ogóle to dziś mam jakąś jazdę na przemeblowanie, chciałam u małóej w pokoju trochę zmienić i pewnie gdyby nie basen to bym z szafami po domu biegała... :cool2: a na basenie super, mała sama już w kółku pływa, z panem ratownikiem prawie na TY bo ciągle krzyczała do niego czy wskoczy do niej jak będzie krzywda itp...

Anja - hinduskie... mniaaaaam!! kiedyś poproszę o jakiś fajny nietrudny ciekawy przepis na typowo hinduskie danie, bo nie znam sie nic a nic a kuchnia hinduska wydaje się cholernie ciekawa...

ja zmykam do łóżka, zmieniam nawyki od kilku dni, nauka gotowania to po pierwsze, po drugie - książka zamiast telewizora. Więc żegnam miłe panie, śmigam pod kołdrę czytać :laugh2:

dobrej nocki wszystkim!

reklama
dziewczyny!!!! nosz toć nie uwierzycie!!
byłam z Martyną na festynie DLA DZIECI Z OKAZJI DNIA DZIECKA. Jedyne atrakcje to lody na gałki, muzyka w tle, trampolina i strzały z pistoletu takiego do paintballa żeby trafić butelki (całe szczęście chociaż butelki po Nacie były...)
20110528019.jpg

dla niedowidzących:
5zł - 7strzałów
nagrody:
2piwa (za karteczką stoi zgrzewka Okocim)
trampolina
wata cukrowa
3gałki loda

ŻENADAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! średnia wieku oczywiście lat ok. 4, potem długo długo nic i takie chłopaki 11-12latki co to sie chcą popisać jak tańczą do "Jesteś szalona". Co najlepsze, stoisko prowadził chłopak w wieku lat 16 (gadałam z nim, pytałam się). MASAKRAAAAAAAA!!

łooooo matko....nagroda dla dziecka the best ....żenua....

Zapomniałam się Wam pochwalić, że korzystamy z nocnika!!! kilka dni temu zrobiłam test - chodził bez pieluchy i co chwila się pytałam czy chce siusiu na nocnik to zagra melodyjka.. i nagle mi mówi,że chce siusiu- to ja siadaj na nocnik i słyszę jak melodyjka gra..... i teraz codziennie w domku bez pieluchy( jest afera jak chcę założyć i od razu biegnie zrobić na nocnik ) , na noc i na wyjscie jeszcze pielucha ale już w domku majtki z pepą i dajemy radę:) było kilka wpadek ale to pikuś! jestem happy! i proszę- zanim 2 latka skończył :)

Ostatnia edycja:
Natalia no nie moge ...przeciez to jakaś farsa ...he he....

Emka gratulacje , ale TYmko zdolny chlopiec , i to jeszcze przed urodzinkami taki prezencik :) juppiii1!!!

kto wie co z Izą ??/dzwonie i nic ...

ja dzisiaj u gina byłam , tablety wzięlam , na razie ..potem zobaczymy czekam na cytologie ..kurcze drugi lekarz , ktory mowi , że trzecie moge urodzic jeszcze wczęsniej ...i lepiej uważac ...
no druga rzcze zęby skonczone moge do ludzi!!! hurraa ...pani w sklepie dziwnie ostatnio na mnie patrzała ..he he trochę mnie bawiła reakcja ludzi jak patrzeli na mnie :-D

no a maly zasypia z butlą , przesypia noc tfuu tfuu nie zapeszam , bo pochwale i sie popsuje:-D:rofl2:

emka - gratuluje!! super prezent na 2urodzinki!!!

Ana - Ty uważaj z tym trzecim, to byś miała sajgon w domu!! no i super że zębole w porządku już :)

my włąśnie wstałyśmy, tzn. ja, bo mała jeszzce w łóżku się tarmosi, jedziemy do rodziców na śniadanie, no i ja się wybieram do Praktikera po poduszke do małego pokoju taka w kształcie kwiatka, popatrzę od razu na farby, nosz normalnie rządzi mną niepohamowana chęć zrobienia drobnego remontu w pokoju dzieci!!

hej

ja nie dalam rady , rano pojechalam na badanie krwi z Czarkiem więc tak ciepło nie bylo , ubralam siebie i dzieicikai jak na sybir wszystko z długim rękawem i spodnie tez ...co mi odbiło OMG!!!:zawstydzona/y:CHCIALAM TEZ NA PLAŻE NA TEN WIELKI PLAC ZABAW no ale nie dalAM RADY , strudzona pogoda zrobiłm odwrót na chate..jeszcze mały zwalił kupsko ...pełna ewakuacja:eek:
wieć posile sie lodami naladuje akumulatorki i potem wybyje sobie na skwerek jak te slońce troche minie...
Emka miłego plażowania :)
Iza zyje :) odzywała sie zajęta pewnie...

reklama
hej laseczki:)
jestem, żyje:)
wczoraj wrócilismy z małego wypadu, we dwoje, było extra:) Damian dzielnie zniósł rozłąkę, my również. brakowało nam tego czasu sam na sam:)
podczytuje was dzielnie, więc wiem co i jak:)
pozdrawiam:)

Do góry