rety, ale jesteście w temacie!! też bym chciała zamienić mieszkanie na większe... w ogóle to dziś mam jakąś jazdę na przemeblowanie, chciałam u małóej w pokoju trochę zmienić i pewnie gdyby nie basen to bym z szafami po domu biegała... a na basenie super, mała sama już w kółku pływa, z panem ratownikiem prawie na TY bo ciągle krzyczała do niego czy wskoczy do niej jak będzie krzywda itp...
Anja - hinduskie... mniaaaaam!! kiedyś poproszę o jakiś fajny nietrudny ciekawy przepis na typowo hinduskie danie, bo nie znam sie nic a nic a kuchnia hinduska wydaje się cholernie ciekawa...
ja zmykam do łóżka, zmieniam nawyki od kilku dni, nauka gotowania to po pierwsze, po drugie - książka zamiast telewizora. Więc żegnam miłe panie, śmigam pod kołdrę czytać
dobrej nocki wszystkim!
Anja - hinduskie... mniaaaaam!! kiedyś poproszę o jakiś fajny nietrudny ciekawy przepis na typowo hinduskie danie, bo nie znam sie nic a nic a kuchnia hinduska wydaje się cholernie ciekawa...
ja zmykam do łóżka, zmieniam nawyki od kilku dni, nauka gotowania to po pierwsze, po drugie - książka zamiast telewizora. Więc żegnam miłe panie, śmigam pod kołdrę czytać
dobrej nocki wszystkim!