reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

hej laski:)
mam nadzieje, że rany wojenne zagojone:)
Damiano wstał przed 6 (ana chyba zgapił od Maciejki:p) zaniosłam kaszke i połozyłam sie do wyrka- zasnęłam! on tez jest 9:04 a on spi:p gdybym go nie przetrzymała pewno szedłby zaraz na drzemke..
zamówiłam prostownice, ta co ma caroline, dzieki jeszcze raz za rade:)
emka a jaka masz szczote obrotowa? zadowolona jestes? prosze o linka:) kiedys miałam loki, ale farbowanie, rozjaśnianie i wieczne prostowanie je gdzies wygnały:p teraz mam szope!!! więc taka szczotka może pomoże? i tak czesto prostownica nie bedzie musiała byc w ruchu? jak macie ochote, to możecie nas nawiedzić:) tylko nie wiem jeszcze o której.
laski dacie mi linka, do tego albumu na zamknietym? może juz mam dostep, a nie wiem? a tez jestem ciekawa jak Oliwka spi w wózku z Ikea:)
ja znowu na diecie 4ty dzień..zamieszkał z nami brat mojego Jacy, dzis sie wyprowadza, a szkoda bo wesoło było, ale odbiło sie na kg..tu piwko, tu dwa, tu chipsy, tam pizza..zaniedbałam ćwiczenia i siebie, a trzeba jakos wygladać!
my w nbiedziele mamy rocznice komunii moje siostry, może głupie pytanie, ale wystarczy bukiet kwiatków? rok temu mega sie spłukaliśmy 2 komunie, ja 2x chrzestna, plus nasz kościelny i chrzciny Damiana- wszystko w maju:p ciężko było;) ale ja nie kupowałam zabawek, tylko serduszka z białego złota z brylancikiem w aparcie. kupiłam coś co bedą mogły załoyć jak podosną.
laski żadnych pomysłów na panieński?? (Iza dzięki)
tez mam nadzieję, że żółw wydobrzeje..jest ze mna od 16 lat!!
miłego 13 w piatek:)

reklama
Magda, nie czytałam o panieńskim, ja jak organizowałam dla mojej przyjaciółki zrobiłam tak: zebrałyśmy sie wszystkie razem, ona niczego nieświadoma w domu z przyszłym mężem, my odpicowane w jakieś lateksy i z szalami boa każda pukamy do nich do drzwi (Przemo oczywiście wiedział i pilnował żeby Magda z domu nie czmychnęła w tym czasie), otwiera on, my z krzykiem, a on w gaciach i t-shircie mówi do niej zaspanym głosem: Ty, jakieś laski do Ciebie! Magda podchodzi do drzwi, dajemy jej strój w który ma się wbić (tak żeby sie dobrze z nami komponowała), zasłaniamy oczy i porywamy :) wsiadamy do samochodu (pożyczyłyśmy taki 7-osobowy od kumpla, a było nas i tak chyba z 10 czy 11), ona nie ma pojęcia gdzie jedziemy, oczywiście alkohol się leje, wysadziłyśmy ją na Monte Cassino i odjechałyśmy, dałyśmy jej kopertę z 'instrukcją'. Ona miała iść do jakiegoś tam pubu, podejść do kelnera, wypić szota ;) i zapytać co dalej ma robić, więc tak zrobiła, tam dostała karteczkę z kolejnym adresem, gdzie miała zrobić to samo, w kolejnym miejscu jeszcze jedną karteczkę i już mały prezencik żeby się nie wkurzała na nas ;) a w czwartym miejscu czekałyśmy MY :-D miałyśmy zamówiony stolik w Versalce, ładnie udekorowałyśmy to miejsce i oznajmiłyśmy że t oczywiście chodzi o panieński (jedna z nas zna właściciela knajpy wiec mogłyśmy sobie na to pozwolić), tam ubralyśmy ja oczywiście jeszcze w welon i tańcowałyśmy ostro do rana, a jak zaczęło się robić jasno, to każda dostała balona nadmuchanego helem (załatwiłyśmy też w punkcie), poszłyśmy wszystkie na molo machając ostro dupskami i boa naszymi (niestety już bez butów, bo nie dały rady wytrzymać z nami tańców wiec każda na bosaka) i puściłyśmy wszystkie balony do nieba, potem usiadłyuśmy na plaży i zjadłyśmy torta którego same przyrządziłyśmy, oczywiście w wiadomym kształcie, hihi, którego przywiózł nam jeden z facetów, potem już dojechali faceci i zabrali nas do domku :-D meeeeega udany wieczór!

witamy sie i my

ja mam problem z dziecmi, chorzy,, Kacper oskrzela a Maja gardlo

caroline dobrze ze sie nic nie stalo:tak:

magda ja uzywam brauna od 2 lat, godny polecenia naprawde, dostalam na urodziny od meza , kosztowala okolo 200 zl, zaraz znajde na allegro i wstawie:tak:
o mam , strasznie staniala
Prostownica BRAUN ES1 Regulacja Temperat. GWAR PL (1599622962) - Aukcje internetowe Allegro

dziuba ale macie pomysly:-D swietne panienskie:-D

robie kawka ktoras chetna???

Iza - "Podobno to żaden problem włożyć do zmywarki, potem gorzej z wyjmowaniem, kto ma to zrobić. Prawda to?" -- no niestety też prawda

Marta - zdjęcie Oliwki w wózku Ikei faktycznie powalające :) ona zasnęła i później jej podłożyliście podusię, czy jeszcze przed? :)

Magda - tak, usta Maćka wyglądają już o niebo lepiej :) A jeśli chodzi o prostownicę, nie ma sprawy :) mam nadzieję, że będziesz tak samo zadowolona jak ja :)
Czy ja dobrze rozumiem, że Twój Urwis ma jeszcze 2 drzemki w ciągu dnia?
A zdjęcie Oliwki jest na FB :)

dziuba - wow! Twoja przyjaciółka będzie ten wieczór pamiętać do końca życia! Mnie dziewczyny wzięły po prostu na imprezkę do knajpy, w której kiedyś bywałam co weekend + prezenty i tańce :) A sama nigdy nie organizowałam panieńskiego.

dziuba, dzieki, kurde co za pomysłowość:) petarda!! z tym wieczorem, my mamy chyba zbyt mało czasu na przygotowanie. poza tym Natalia nie jest z gdańska i by sie zgubiła jeszcze:p

caroline Damiano ma jedną drzemke:) zwykle koło 10 ale, że dzis wstał z nocnego snu w czasie drzemki to poszedł spać koło 14:30, to druga taka syt w jego zyciu odkąd ma jedną drzemke;) kurde chyba sie wysłowić nie umiem porzadnie;) mam nadzieję, że zrozumiałaś;)

laseczki jak cos to ja tez chętna na spotkanko:) emka może byc przyszły tydzień:)

oleńka ja chce kawke:)

Magda - tak, zrozumiałam Cię :) I tak sobie myślę, że każde dziecko jest naprawdę BARDZO indywidualne. Mój jakoś pomiędzy 10 a 11 miesiącem przestał chcieć spać przed południem, więc zaczęłam kłaść go tylko południu. Najpierw 14:00, 15:00, później musiałam coś pozmieniać, bo sam nie wiedział czego chce :) Teraz ma drzemkę między 12 a 13.
Super, że Twój wytrzymuje do wieczora z jedną drzemką przed południem! :)

magda to zapraszam.
a co do drzemki Majka jest stroszke starsza od twojego synka i spi tez raz dziennie ale kolo 14. ale juz sie buntuje , lezy w lozeczku i lezy i ostatnio zasypia po 2 godzinach. ale grzecznie siedzi nawet nie wola:tak: gdzie kacper do 2 latek spal 2 razy dziennie, a dzis juz spi raz o 12 pada ze zmeczenia.... obydwoje zasypiaja kolo 20

reklama
emka, dzieki za linka:)
ja was podziwiam..jakby mi dziecko do 22 szalało to chyba bym zwariowała..u nas w zależności jak wstanie, ale średnio po 4 godzinach aktywnych jest drzemka i tez trwa jak u ciebie emka do 3 godzin, czasem ciut dłużej. koło 19:30 kąpiel i ok 20 juz papa do łóżeczka, woda w butelce i kima:)
oleńka ja znam tez twoje okolice, ja w strone kotuszewa sie poruchałam(o fak dobrze, że spojrzałam co napisałam:p miało być oczywiście poruszałam..ale jak to mówia głodnemu:p..) czyli okolice czarnej dąbrówki:) gofry choć nie przepadam;) wygladają zajebiscie!! jak z jakiejś gazety foto;)

Do góry