reklama
Ola, trzymamy kciuki za Dawidka, żeby szybciutko wracał do zdrowia i nie musiał iść do szpitala. Trzymaj się!!!
Ikpi, Viburcol są to homeopatyczne czopki dla niemowląt. Wskazania: stany niepokoju u niemowląt i małych dzieci, infekcje wirusowe (leczenie wspomagające), bolesne ząbkowanie.
Ikpi, Viburcol są to homeopatyczne czopki dla niemowląt. Wskazania: stany niepokoju u niemowląt i małych dzieci, infekcje wirusowe (leczenie wspomagające), bolesne ząbkowanie.
Isska
Majowa mamusia 2005 :)
DUŻO ZDRÓWKA DLA DAWIDKA!!!!!!!!!!!!
Wiktoria jak na razie zdrowa. Tylko mnie dopadly zatoki . Czuje sie fatalnie, ale na szczescie w domku byl mój mąż i mi pomógł. Dziś zresztą mamy 3 rocznicę poznania się))
WSZYSTKIM SOLENIZANTOM STU LAT ŻYCIA W ZDROWIU!!!
Wiktoria jak na razie zdrowa. Tylko mnie dopadly zatoki . Czuje sie fatalnie, ale na szczescie w domku byl mój mąż i mi pomógł. Dziś zresztą mamy 3 rocznicę poznania się))
WSZYSTKIM SOLENIZANTOM STU LAT ŻYCIA W ZDROWIU!!!
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
ikpi pisze:E_mamo - jak pomagasz Julce zrobić kupkę? U nas dziś na razie kupy brak i zastanawiam się tak na wszelki wypadek co sie robi, jak długo kupki nie ma.
ja robię to starym jak świat sposobem, naoliwiony termometr rtęciowy do pupci i za chwilkę jest to co trzeba. Już 3 razy jej tak pomagałam, wiem, że nie wolno tego robić stale bo się przyzwyczai do takiego wspomagania, ale jak mi stęka 2 dni i robi się aż pomidorowa na buzi i nic z tego nie wynika, to nie mam sumienia, żeby się tak męczyła...
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Agnes- Weronika śliczna panna i jak świetnie trzyma główkę !!!, no no no, niech rośnie zdrowo i mamy nadzieję, że kiedyś zobaczymy ją w realu
To jak z jutrem, kto ewentualnie reflektuje do kina? Ja jestem tak napalona na ten film, że nawet mróz mi nie straszny. Oczywiście tylko maszyna musi być na chodzie, ale na razie jeździ
Acha, tylko my będziemy z e-tatą
To jak z jutrem, kto ewentualnie reflektuje do kina? Ja jestem tak napalona na ten film, że nawet mróz mi nie straszny. Oczywiście tylko maszyna musi być na chodzie, ale na razie jeździ
Acha, tylko my będziemy z e-tatą
Witajcie
Nie wiem jak Wy znosicie te zimowe dni ze swoim maleństwem. Moja córeczka ma już prawie rok i jest bardzo aktywna. Są dni, że wariuję, wykonując setny raz te same czynnosci wokół niej. Nie dajmy sie zimie i mrozom. Wymyślmy coś, aby było radośniej! Niech powstanie tu bank pomysłów i spróbujmy wdrożyć to w życie
Pozdrawiam ciepło i serdecznie
Nie wiem jak Wy znosicie te zimowe dni ze swoim maleństwem. Moja córeczka ma już prawie rok i jest bardzo aktywna. Są dni, że wariuję, wykonując setny raz te same czynnosci wokół niej. Nie dajmy sie zimie i mrozom. Wymyślmy coś, aby było radośniej! Niech powstanie tu bank pomysłów i spróbujmy wdrożyć to w życie
Pozdrawiam ciepło i serdecznie
reklama
Najlepsze życzenia dla Kingusi z okazji ukończenia pół roczku!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Widzę, że coraz więcej dzieciaczków wkracza w drugie półrocze swojego życia. Już niedługo będziemy tu obchodzić pierwsze urodzinki naszych pociech.
E_mamo, my do kina sie piszemy pod warunkiem, że nie będzie dużo poniżej -10 stopni. Ale zapowiadają, że mróz ma od jutra zelżeć, z tym że z kolei ma zacząć padać śnieg. Jak porządnie sypnie tym śniegiem, to chyba nie damy rady, bo my będziemy się poruszać komunikacją miejską, a wiadomo jak to jest, jak sypie. Ale generalnie, to nastawiamy się, że będziemy.
Isska, trzymaj się cieplutko, zdrówka życzę i gratulacje z powodu rocznicy.
Widzę, że coraz więcej dzieciaczków wkracza w drugie półrocze swojego życia. Już niedługo będziemy tu obchodzić pierwsze urodzinki naszych pociech.
E_mamo, my do kina sie piszemy pod warunkiem, że nie będzie dużo poniżej -10 stopni. Ale zapowiadają, że mróz ma od jutra zelżeć, z tym że z kolei ma zacząć padać śnieg. Jak porządnie sypnie tym śniegiem, to chyba nie damy rady, bo my będziemy się poruszać komunikacją miejską, a wiadomo jak to jest, jak sypie. Ale generalnie, to nastawiamy się, że będziemy.
Isska, trzymaj się cieplutko, zdrówka życzę i gratulacje z powodu rocznicy.
Podziel się: