reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Ola, trzymamy kciuki za Dawidka, żeby szybciutko wracał do zdrowia i nie musiał iść do szpitala. Trzymaj się!!!

Ikpi, Viburcol są to homeopatyczne czopki dla niemowląt. Wskazania: stany niepokoju u niemowląt i małych dzieci, infekcje wirusowe (leczenie wspomagające), bolesne ząbkowanie.

DUŻO ZDRÓWKA DLA DAWIDKA!!!!!!!!!!!!
Wiktoria jak na razie zdrowa. :) Tylko mnie dopadly zatoki :(. Czuje sie fatalnie, ale na szczescie w domku byl mój mąż i mi pomógł. Dziś zresztą mamy 3 rocznicę poznania się:)))
WSZYSTKIM SOLENIZANTOM STU LAT ŻYCIA W ZDROWIU!!!

ojej Ola trzymaj się, współczuję i wysyłamy do Was dużo ciepła, żeby Didkowi jak najszybciej przeszło i obyło się bez szpitala !!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Serdeczne gratulacje dla Kingusi i Damayanti z okazji wkroczenia w drugie półrocze !!!! :-* :-* :-*

ikpi pisze:
E_mamo - jak pomagasz Julce zrobić kupkę? U nas dziś na razie kupy brak i zastanawiam się tak na wszelki wypadek co sie robi, jak długo kupki nie ma.

ja robię to starym jak świat sposobem, naoliwiony termometr rtęciowy do pupci i za chwilkę jest to co trzeba. Już 3 razy jej tak pomagałam, wiem, że nie wolno tego robić stale bo się przyzwyczai do takiego wspomagania, ale jak mi stęka 2 dni i robi się aż pomidorowa na buzi i nic z tego nie wynika, to nie mam sumienia, żeby się tak męczyła...

Agnes- Weronika śliczna panna i jak świetnie trzyma główkę !!!, no no no, niech rośnie zdrowo i mamy nadzieję, że kiedyś zobaczymy ją w realu:)

To jak z jutrem, kto ewentualnie reflektuje do kina? Ja jestem tak napalona na ten film, że nawet mróz mi nie straszny. Oczywiście tylko maszyna musi być na chodzie, ale na razie jeździ :)
Acha, tylko my będziemy z e-tatą :)

Witajcie
Nie wiem jak Wy znosicie te zimowe dni ze swoim maleństwem. Moja córeczka ma już prawie rok i jest bardzo aktywna. Są dni, że wariuję, wykonując setny raz te same czynnosci wokół niej. Nie dajmy sie zimie i mrozom. Wymyślmy coś, aby było radośniej! Niech powstanie tu bank pomysłów i spróbujmy wdrożyć to w życie
Pozdrawiam ciepło i serdecznie

reklama
Najlepsze życzenia dla Kingusi z okazji ukończenia pół roczku!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Widzę, że coraz więcej dzieciaczków wkracza w drugie półrocze swojego życia. Już niedługo będziemy tu obchodzić pierwsze urodzinki naszych pociech.

E_mamo, my do kina sie piszemy pod warunkiem, że nie będzie dużo poniżej -10 stopni. Ale zapowiadają, że mróz ma od jutra zelżeć, z tym że z kolei ma zacząć padać śnieg. Jak porządnie sypnie tym śniegiem, to chyba nie damy rady, bo my będziemy się poruszać komunikacją miejską, a wiadomo jak to jest, jak sypie. Ale generalnie, to nastawiamy się, że będziemy.

Isska, trzymaj się cieplutko, zdrówka życzę i gratulacje z powodu rocznicy.

Do góry