Po drugie TO BYŁ 24 GODZINNY WIRUS I JUŻ OD WCZORAJSZEGO POPOŁUDNIA JESTEŚMY ZDROWI! Gorączka sobie poszła i młody zaczął krzyczeć,że chce jeść..![]()
Fajnie, że już jest zdrowy.
I jedno piwo już nie pamiętam na co.
Nerki
Słuchajcie laseczki jaka beka, mój mąż nie wie jak mam na imięWpisał w pita uwaga: IZABELINDA
![]()
Udało mu się

Hej :-)
Widze ze u wszystkich juz majówka i korzystają z pogody :-) My tez przed chwilka do domku wrocilismy. Zaliczylismy spacer bulwarem, zabawy na plaży i jedzonko w knajpie, Rafał juz przysypiał ale na szczescie jakos go przeciagnelismy i teraz sie bawi i mam nadzieje ze pozniej padnie jak zabity :-) Ja wstawiłam pranko, teraz chwilka odpoczynku i zabieram sie za remanent w szafie :-) hihi
A po spacerze tylko kregoslup i nogi bola, a skurczy dalej nie ma... phhhii Mama mi od poczatku mowila ze 1 maja urodze, wiec mam nadzieje ze miała racje, chociaz wczesniej sie kłocilam ze wczesniejNiech bedzie ten 1 maja
![]()
I dało radę na 1 maj?
Zazdroszczę wszelkich wyjazdów. My siedzimy w domu i nawet na taras nie można wyjść bo sąsiad codziennie, około 12 zaczyna palić w ogrodzie śmieci. Smród nieziemski. Ani prania wystawić, ani okna otworzyć ale tym bardziej usiąść z dzieckiem. Chociaż moje dziecko i tak woli siedzieć w domu, pod moim krzesłem niż na tarasie