reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

cudownie sie lekendzk zaczol:no:
nadia posikuje co 5min pecherz, wlasnie wypija 3cia szkl zurawin a gabi ma katar, 37.7 plus zeby ida na calego strasznie marudna i zero apetytu.

aby bylo bardziej ciekawie w drodze do apteki rano L padl w aucie silnik:no: chyba trzeba bedzie kupic mitsu szybciej niz zaplonowalismy na grudzien:confused:

fajnie mamy co nie:baffled:

reklama
Pfffy u mnie nic... Jakies tam słabe skurcze czasem i to wszystko, nawet wieczorne małe fiku miku nic nie zdziałało...
My dzisiaj troszke sprzatamy bo syf w domku, na obiad robie spaghetti bo nie mam weny, a Rafał wybredny jak nie wiem. Znajomi nas na grilla zaprosili, ale mi sie w sumie nie chce, a po za tym powiedziałam P z gory ze zero picia teraz, bo w kazdej chwili sie cos dziac moze, a u tych znajomych to watpie zeby sie obyło bez tego...

Okrutne co się dzieje z Nadi, na Swiętokrzyskiej na Orunii jest dyżur świąteczny i nocny pediatry więc może podjedź, ja wiem co to ból pęcherza i żurawinka nie pomoże, mi tylko furagina na to działa a nie wiem czy dziecku można dać, w każdym razie z tym trzeba do lekarza,bo nie będzie lepiej!!!

Martynko Maja jak nic, mówiłam!

Czeka nas zmiana pogody to może na tą zmianę się rozpakujesz!!!A fiku miku to trzeba często i długo żeby sie oxy uwalniała!

Udanego grilla, my wczoraj siedzieliśmy w domu,bo ten katar brzydki leciał ale dziś się ruszę i pojadę do mamy.

Na czesto i długo to ja niestety nie mam siły ani ochoty teraz, wiec zmuszac sie nie bede... A ja przestałam wierzyc w jakies przyspieszacze, mała i tak wyjdzie kiedy bedzie chciała, chociaz mam nadzieje ze do srody sie wyrobi, bo inaczej P bedzie musial wyjechac, a ja mam przyjechac na KTG i juz chyba zostane w szpitalu...

Kurcze Anja no jakaś plaga tych chorÓbsk Was dopada...przykre jak nic ..i te auto ...

ja tez bez autka i siedze jak ten jelen w domku od dwóch dni , dobrze , że teściowie Czaruchne wzieli na Mosty to maly mial jakies atrkcjon:) i sie wyszalal na trampolinie , teraz juz spi ....

Emka szkoda , że teraz zajrzałam , bo ja naprawde sama , moglysmy sie styknac:(

Hej Ana a kiedy wyjeżdżasz ? Raczej bym nie przyjechała,bo mój Tymo miał tego wira a teraz katarek i nie wiem czy by Twoich nie zaraził...za dwa , trzy dni już będzie po katarku jak myślę...

Ostatnia edycja:
Hej Ana a kiedy wyjeżdżasz ? Raczej bym nie przyjechała,bo mój Tymo miał tego wira a teraz katarek i nie wiem czy by Twoich nie zaraził...za dwa , trzy dni już będzie po katarku jak myślę...

nie wiem dokladnie , ale jeszcze bym sie spotkała ....moze ja do gd. sie wybiore bo mam sprawew urzedzie marsz.

no wira nie chce :0 ale katarek nie taki zly ...hi hi :)

Hello,
Ana to się jeszcze spikniemy,bo ja w Gda siedzę i nigdzie teraz nie jadę.
Anja jak Nadinka?
Martynko masz już Maję ???

Dziewczyny zachorowałam na shuttersy....ale cena już zabiła na dzień dobry
Ceny - Jasno Shutters

reklama
Do góry