reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

dzięki za porade o muratorze. zerknę tam-choc w sumie to juz ekipe wybralam-tzn wybralismy:tak: postawią dom w 2-3 dni :szok::szok::szok: tyle,ze stan pod kucz będzie trwał ok 6-8 tyg(jeśli nie będzie -60
wiosna dziś piękna, tylko dlaczego ten zimny wiatr się nie ociepla?
miłego dnia:cool2:

reklama
Ja dziś po Gdyni będę jeździła 3 godziny więc uważać tam na przejściach dla pieszych ;)

Wczoraj DD miał dzień wyrwany z życiorysu, wymiotował, miał dreszcze, słaby jak kot. Za to dziś nie widać że wogóle był chory :)

Marta - jak tam po wizycie u lekarza?

Ania - w 2/3 dni postawią dom? Wow!

Dzień dobry,
Magda widzę,że się ostro wzięłaś za siebie, tylko na początku się nie przeforsuj,bo jeszcze kontuzji nabawisz.
Wild powodzenia jednym słowem, będzie potrzebne! u mnie teraz parkiet kładą i miesiąc leżakowania go czeka i obróbka końcowa. Planuję się przeprowadzić na początku czerwca. ze stałych elementów domu brakuje jeszcze parapetów (już zamówione) i blatu do kuchni oraz szaf zabudowanych, reszta jakoś zmontowana.

Wczoraj byłam z Dziubą nad morzem, było trochę wietrznie ale ok. Dziuba wygląda kwitnąco! Martynka grzeczna i opiekowała się Tymkiem:) Tylko powrót koszmarny przez tą przebudowę we Wrzeszczu same korki ;/ godzina powrotu gdzie normalnie 20min... kilka fot na zdjęciowym.

Iza fotka Tymka super, ech ty to potrafisz!!!! z cierpliwością czekam na resztę.

Dziś mam w planach ogarnąć chatkę i po południu jadę po nowe alu i zmienić opony w mojej furze, teraz normalnie będzie lans na drodze hihi;-)
a na obiad mam bitki wołowe w sosie z winem - zobaczymy co to za wynalazek ten sos.

Ania chętnie bym się wybrała na spacerek ale jak mam godzinę stać w korku to odpuszczam a jeszcze wczoraj dziewczyny z fitnesu mówiły,że obwodowa coś zwężona i tam też korek...chcę helikopter!!!

Iza powodzenia:)
emka, spoko daje rade:) dzieki! a gdzie chodzisz na ćwiczenia? szkoda, że nie mówiłyscie o spacerku, bysmy dołączyli.
Damiano juz spi, dzis jakos wcześniej zasnął. wstał o 5:30 to pewno dlatego. ja zaraz lece sie kapać.

Magda chodzę do fitness klubu już ponad rok , mam nawet swoją szafkę z numerem 13 :) zawsze jest dla mnie wolna hihi. Nie pisałam do Ciebie,bo mam tak w głowie,że Damianek ma drzemkę w południe a my tak się wybrałyśmy, następnym razem dam cynk:zawstydzona/y:
Zauważyłam,że mój też jakoś wcześniej się budzi- wcześniej potrafił do 9 pospać a teraz 7 pobudka.

no slyszałam o tych korkach ...masakra!!!
Madzia wytrwałoci :)
Iza spokojnego jeżdżenia!!dzdrówka dla DD!!!
nie ma chetnych na spacer po gdyni a samej mi sie nie chce, wiec tylko tutaj po lesie pochodzę ..
mój T szuka autka , przed chwila dzwonil wkurzony same jaies padaki w necie jak zwykle fajne, a jak na zywo masakra....

edit

Emka pokaż fote!!!!

Ostatnia edycja:
Ana bo tak jest, ja pamiętam jak szukaliśmy to kilka miesięcy zanim znaleźliśmy odpowiedni...niestety odpicowane na zew. w środku padlina, teraz jeszcze trzeba uważać na auta po powodziowe .... miłego spacerku,ja nie dołączę niestety :-(

reklama
emka, dobrze Ci świta:) Damiano spi koło 11 ze 3 godzinki, dziś zrobił wyjątek i poszedł spać po 9, ale to dlatego, że wcześnie wstał. jak był malutki też wstawał o 5..powtórka z rozrywki;) a gdzie ten fitness klub:)?
kurcze szkoda, że tak daleko mieszkamy od gdyni, kolejką sie nie wybire, prawko trzeba robić:) ana tak to jest z tymi autami..nam akurat się udało, bo z neta a stan fajny i Jaca zadowolony:) heh a co do wytrwałości, to dziękuję;) narazie daje rade, ale rowerek stacjonarny nie dla mnie nudno mi, ale zapominam i jade:) tylko ta skóra taka mało jedrna, jakieś pomysły?

Do góry