reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hej :-)
Ja chwilowo sie z domku witam :-D Przyjechałam podlac kwiatki i sprawdzic czy wszystko ok... Zaraz chyba pojade do mamy na chwilke, a potem spowrotem do tesciow, ahhh jak ja uwielbiam miejska komunikacje... bleee
Jeszcze sobie dzisiaj chwile po hali targowej połaziłam, bo musiałam Patryka siostrze jakis prezent kupic, bo dzisiaj młoda 17stke ma, a sobie przy okazji kupilam koszule do karmienia :-D hehe

Gosia długo Cie nie było... Nieładnie :-)

reklama
witam

okropne korki we wrzeszczu,slowackiego w rozsypce, grunwaldzka tez wyglada jak po bomardowaniu, miodzio:tak::tak::tak:ale udalo mi sie dzis przejechac z dzieciaczkami bez problemu, pojechalysmy po nadinke do przedszkola , w matblewie dlugi spacer i powrot bez korkowy co mnie zdumialo ogromnie, horror byl w druga manke:nerd::nerd:dziewczynki grzeczne w samochodzie sa wiec luzik;-)

spacer na zaspie bardzo prosze, mozemy sie umowic;-)

dom w 2-3 dni postawic oj aniu chyba nierealne:confused:

co do elastycznosci skory to po pierwszym dzicku bezporblemowo wygladalm ok, teraz hmmm duzo do zyczenia wyglad skory:baffled:waga wrocila do normy ale nadwyzki skory nie zrzuce jak piersza lepsza gadzina:sorry2:wiec wisi tu i uwdzie:cool2:

Martynka sorki, ale kurcze jakoś tak się mocno zasiedziałam na kwietniówkach 2009, i to tylko na zamkniętym, nigdzie indziej przez długi czas nie wchodziłam, ale obiecuję poprawę.
PS Masz cudny brzusio i jak widzę na suwaczku że prawie 39tydzień to Ci powiem że ja Alexa urodziłam właśnie w pierwszy dzień 39tygodnia także uważaj, może jutro będziesz tulić maluszka......

Fryzjer :D Miałam nie iść póki nie zdam, ale lustro pęka na mój widok to i ja pękłam i jednak idę.

Muszę się pochwalić, że umyłam wreszcie okna, bo krzyczały o pomstę do nieba, cóż z tego gdy wolę w zdjęciach siedzieć :p

Gosia - fajnie że zajrzałaś, oby udało Ci się częściej :) Alex jest przesłodki, super czuprynka.

Ile ich masz? Ja tylko 3 uff :D

Mąż na kanapie zalega, odsypia zaległości to mogę okupować kompa. Beatka, coś mnie wzięło na procenty, co masz w barku?

Kochana u mnie barek zawsze pełny, zapraszam serdecznie!!!

Na fejsie Anja zamiesciła reportaż zdjęciowy z porodu, normalnie się poryczałam oglądając.

U mnie tylko jakiś likierek na który mam średnią ochotę i winko męża, wolę mu bez pytania nie otwierać. No to się będę kompotem truskawkowym raczyć :D

Ciężki temat taki reportaż z porodu, trzeba pokazać co się dzieje, ale w delikatny, nie ingerujący sposób. Też widziałam te zdjęcia i współodczuwałam z rodzącą.

reklama
Do góry