reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Emka nic nie mów mamy pare dni na znalezienie autka bo on musi ten silnik do lodzi przewieś do N ..zycze mu powodzenia ...dziisja sroda.....a po swiętach ma byc juz w pracy...
Madzia fajnie no nie raz sie uda....ale jak tak malo czasu to cięzko znależc
no a z ta skóra tochyba ruch ruch i cwiczenia , mi sie nie che ja padam na mordke przy wiekszym wysiłku ...ale masaże plus peelingi tez pomagaja ....

reklama
ana wam też życzę żeby się udało znaleść coś fajnego:)
a jakieś sposoby domowe? mi się wydaję właśnie, że ćwiczenia nie dadza rady..bo skóra straciła swoja naturalna elastyczność:( buu kurcze zostało mi wyciecie tego kawała chyba:p

Magda ja już rok ćwiczę na brzuch (chodzę 2-3 razy w tyg. po godzinie zajęć) i widzę efekty, bo powoli znika ten "worek" no i tłuszczyk ucieka, talia się wyrabia, poza tym oliwka na całe ciało po kąpieli aby uelastycznić skórę, można kupić jakieś suplementy diety dodatkowo. klub mam u siebie na osiedlu więc kawał od Ciebie.

oliwka mówisz, ja sie balsamuje garnierem ujedrniającym, ale to chyba pic na wodę..ja mam mega rozciągnieta ta skóre, serio. moge ją naciągnać na 10 cm conajmniej!!masakra..dupa też nie taka, ehh. talii nigdy nie miałam, teraz po ciązy wyszła troszenke w ukrycia;) albo jest jak było tylko dupsko i biodra urosły..cyce tez słabe..
ehh dzień narzekania mi sie włączył:p

Hej!!!

Podczytuję Was sobie czasem ale tyyyyle mnie tu nie było że jakoś nie mogę sie wdrożyć od nowa.

Witam nowe trójmiastki na forum.

My żyjemy spokojnie. Dziewczyny wiecznie zajęte sobą i szkołą i praktycznie nie mam ich w domu wcale.
Alex zdrów jak ryba. Mieliśmy problem przez pewien czas z nawracającymi gorączkami, odkąd skończył 1 rok i 3miesiące nagle dostawał gorączki bardzo wysokiej bo nawet 41st do tego gardełko zawsze było rozpulchnione, czerwone albo nawet z czopami ropnymi, i tak co 3tygodnie, byliśmy na Polankach na badaniach, w akademii medycznej robili wszystkie możliwe badania i nic nigdzie nie wyszło, wszystkie wyniki ok. W końcu dostaliśmy się do CZD w Wawie i 3dni na badaniach byliśmy tez nic nie wyszło. Okazało się że ma takie coś co się nazywa zespół nawracających gorączek i już, dodatkowo powiększony trzeci migdałek. Na razie nic z tym nie robimy bo z obserwacji wynika że powoli przechodzi, tzn gorączki nawracają coraz rzadziej i trwają coraz krócej, więc być może obędzie się bez jakiejkolwiek ingerencji.

No to tak w skrócie tyle u nas.

A tak w ogóle to zaczął się sezon ogrodowy więc większość dnia siedzimy w ogrodzie przed domem, wygrzewamy się na trawie i bawimy się w piaskownicy.

Pozdrawiam cieplutko ze słonecznego Przywidza

FARMOWĄ?? czy chodzi o tą grę w necie?? jeżeli tak to moja bratówka i jej psiapsióła też farmerują ;)

Magda ja całe życie (odkąd pamiętam) używam po kąpieli oliwki johnsona, żadnych balsamów , kupuję jeszcze co jakiś czas ( najczęściej gdy skóra zbyt sucha się robi ) body butter - taki gęsty kream z dead sea.
No i tyle.

reklama
Magda- pokazałas mi się na stronie głównej FB w propozycjach znajomych, może dlatego że mamy wspólne znajome właśnie z tutejszego forum, a jak weszłam na Twój profil to zobaczyłam że grasz w Farmville no i wysłałam zaproszenie.

Co do smarowania skóry to ja polecam z Nivea,w granatowej butelce mleczko do bardzo suchej skóry, nie zostawia tłustej mokrej skóry, błyskawicznie się wchłania i ja wyraźnie czuję po nim różnicę.

Aluś własnie niedawno padł na drzemkę, ja skoczyłam na chwilę do sąsiadki zobaczyć Jej córeczkę bo urodziła niedawno i teraz na spacerek z Nią wyszła, Jezuuu jakie cudo takie maleńkie, ten czas zdecydowanie za szybko dla mnie leci, jeszcze przecież niedawno usilnie staraliśmy się z mężem o Alexa a to juz ponad 2lata jak mój bąbelek jest na świecie.

Pora spadać do kuchni obiad gotować, na razie.

Do góry