reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

iza dzisiaj to ja tez bym nie zdala:zawstydzona/y:, zrob sobie moze przerwe 2/3 tyg dzien przed egzaminem wez 2 godz jazdy i zdasz na bank

dzis przymula okrpnie. wlasnie wstalysmy z gabcia z drzemki bo obie jestesmy mega zakatarzone:no::no:i noc do bani byla:baffled:

reklama
Zdrówka dla wszystkich smarkatych, u nas też Pat katarek podłapała, ale nie jest źle. Broi tyle co zwykle i nie marudzi zbytnio ;)

Teraz jak właśnie ze spacerku wracałyśmy to piękne słoneczko wyszło, bo jak wychodziłam to zima. Jeszcze się dziś chyba wybierzemy, bo szkoda w domu siedzieć, tak się wytęskniłam za słońcem. Może aparat wezmę i się popocieszam...

Anju, siłą rzeczy muszę sobie zrobić przerwę bo mam wykupić 5 godzin jazd i wtedy dopiero pójść się na egz zapisać. A zdołowana jestem bo normalnie taki debilizm wtórny na placu strzeliłam i jeszcze potem drugi raz repeta to samo :/ Na ręcznym jechałam. No w życiu bym nie pomyślała że na hamulcu auto może pojechać... No i widzę że kontrolka świeci, auto piszczy, facet każe jeszcze raz bo jest niepoprawnie a ja swoje dalej... Normalnie muł do kwadratu... Zero pomyślunku.
Dziękuję Ci za linki na zamkniętym i podniesienie na duchu.

Hej. Ja u tesciow. Tu wielkie porzadki a ja sobie siedze na dupce Rafał od wczoraj mnie na krok nie odstepuje, nawet do łazienki czy kibelka za mną chodził, spał wtulony we mnie i nawet w nocy siku isc nie moglam...Na dzien dobry sie wczoraj wtulił, powiedział ze mnie kocha i ze tesknił, wiec mama w piórka obrosła hihi

Ja juz ostatnio wymiekam, postoje albo pochodze za dlugo i jest wielki bol kregoslupa i dziwny bol brzucha, wiec odpuszczam i czekam na godzine 0...

Iza nie poddawaj sie, ja tez 2 razy na placu (rekaw) oblałam, 3 razy na miescie i w koncu za szostym zdałam i to bez uwag zadnych :-) A dzisiaj dziwny dzien.
Ja oka nie zmruzylam, bo tu mega duszno, do tego moja zgaga i mdlosci, wiec całą noc mleko pilam, rennie wcinałam i gumy zułam, bo nie wyrabiałam... Zanioslam tutaj mocz do badania, pozniej ide po wynik... Mam nadzieje ze bedzie ok... No i jak nie urodze do poniedzialku to powinnam do mojego gina na Oksywie jechac, tylko nie wiem jak to zrobie... heh
Chyba ze uda mi się tu do jakiegos wcisnac... ehh

Iza a co do płytki to mysle ze dopoki jestem tu u tesciow to sobie odpuscimy, jak P przyjedzie to po nią podjedziemy :-) Moze tak byc??

U nas dziś katar u Tymka i zęby bolące,w nocy ze trzy razy pobudka z płaczem, teraz dałam mu paracetamol dla dzieci i psikam do noska. Bidulek mały. Ja przymulona też.

Witam się z pracy:tak:
Rano straszna zamuła, teraz słonko daje troszkę powera.
Iza masz prawo być zła, człowiek jest tak zestresowany, że nie potrafi trafić kluczykiem w stacyjkę a potem dziwi się jak można było zrobić taki beznadziejny błąd.
Ja ryczałam przez 3 dni po oblanym egzaminie taka byłam zła na siebie....humor poprawiły mi zakupy:-D
Miałam genialnego instruktora z anielska cierpliwością na drugiej godzinie nauki złapałam gumę musiał w 40 st. upale zmieniać koło i kilka lekcji później złapałam na raz 2 gumy :baffled:
Martynka miłego wypoczywania i oczekiwania w zapakowanym stanie na małżonka:tak:
Marciaag zdrówka dla Oliwki
Anja78, Emkajot również zdrówka dla Was i łącze się w bólu. U nas noc też okropna co godzinę wstawałam do płaczącej Zosi:-(
ostatnio ma kiepskie noce budzi się z krzykiem a do tego ten katar:baffled:

katar wszędzie co to bedzie ....
a no u nas też...
ale zamulona nie jestem juz obeszłam gdynie dookoła więc sie rozbudziałam , spacerek wymeczył mi dzieci:), zaliczyłam badanie sluchu Czarka , wyszło szystko prawidlowo, leki pomogly widocznie juz nie ma plynu w uszacha do glosnego mówienia sie przyzwyczaił , ale i tak n kontrole do laryngologa bo nie wiem co z tym migdałem ...

Hej :) Ja peiknie wykapana, wypachniona ide zaraz do lozeczka :-) U tesciow na razie miło i bez zgrzytow wiec jest ok :-)
Zdrowka dla chorowitków... U nas (odpukac) na razie sie nic nie dzieje... :-)

pozdrawiam Was serdecznie dziewczynki. czasem czytuje co piszecie:tak:;-):-)

p.s Izabelinda, dziś fryzjerka się pytala, czy wszystko u Ciebie dobrze, bo dawno Cie nie bylo:)

caluski

reklama
Ania sie odkopała:) super
kurcze jak ten czas leci , Jasminka ma juz rok!!!wow
jak zdróweczko ?

u na katar dalej leci a u czarka kaszel ....nie wiem kurcze co jest , dzisiaj T przylatuje a one chore ...dobre , że pogoda sie poprawia:0)
milego dzionka dla wszystkich!!!

Do góry