reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hej :-)
U mnie była Ania na kawce. Ale Macius już duzy i słodki... ahhh :-D No i zateskniłam az za moim Rafałkiem, ale wieczorem jade do niego, wiec ok :-) hehe
A teraz pije herbatke sobie, zaraz wstawiam pranko i cos tam moze zrobie... Jak mi się zachce :-D hehe

Marta zdrówka dla Oliwki. Na gardło psikaj Hasco-Sept'em (albo tantum verde), a pod nosek masc majerankowa :-)

reklama
A nas Ania wybawiła zakupami :) Wielkie dzięki :)

Martyna to odłożę to co mam :)

Ja tak czekam na Grześka i na znajomych i mogę jechać do lekarza.Może przy okazji się dowiem,że ciocią będę :)

Młoda gorączki dostała.Maścią majerankową smaruje ale ja Oliwka śpi bo tak to ją wyciera o rękaw :(

EDIT

Oliwka dzisiaj od rana nie chce pieluchy.Mówi,że jest duża i będzie siusiu i kupkę na nocnik robić :)
Miała dwie małe wpadki,bo troszkę popuściła zanim poszła po nocnik,ale mam nadzieję,że szybko pożegnamy pieluchy już na zawsze :)

Ostatnia edycja:
hej
no rzeczywiście slonko ..ale zimno jak cholera , jestem przemarzieta na kosc ...

no i padnieta od 7 na nogach bo Czarka do przedszkola potem szybko do banku na koniec obłuża ,potem na pieszo do Martynki i zakupki dla Marty potem po prezent dla Tesciowej jszcze pare rzeczy do zalatiwenia i potem znowu Czarka odebrac i w końcu w domu....

Martynka dzieks za pyszna kawusie
Marta myslalam , że troche jestem upierdliwa z tymi zakupami ale teraz czytam ,że ty w potrzebie...
czekamy na wiesci ...
Minka co tam ????jestes ???/

No u mnie pralka pierze, ja spakowałam sobie ciuchy do tesciow, do torby szpitalnej dorzucilam ostatnie rzeczy, w razie co u tesciow dorzucam tylko kosmetyki i gotowe :-D W sumie nie chce mi sie jechac, no ale bede przynajmniej z Rafałem, a za duzo robic nie bede musiała, wiec ok :-)

Ania
ja dziekuje za towarzystwo, bo ja ostatnio non stop sama...
Minka wlasnie zyjesz?? Ja bede najblizszy czas (do porodu) na dąbrowie, wiec mozemy sie jakos spotkac jak mi siły pozwolą :-)

Boshe co za dzień miałam!!!! słuchajcie, jade rano z małą do przedszkola, ledwo co ruszyłam spod budynku, dwa zakręty i policja :wściekła/y: jade bez świateł. Chyba z 20min z nimi straciłam, mandatu nie ma, bo pani w ciązy, starsi tacy w porządku. Jade do domu, wpadam wściekła na S że nawet z łóżka jeszcze nie wstał tylko to swoje święte cholerne TVN Turbo od rana męczy :wściekła/y: potem jade odebrać małą, S został w domu sprzątać miał i jakieś dokumenty szukać zawieźć swojemu ojcu, jade do mamy, ale mama na rynku na Przymorzu to mowie że przyjedziemy z małą. Mama sie obkupiła w bazie i gałązki świąeczne, dojechałyśmy od rynku kawałek i stoję. Nagle wszystko mi zgasło, masakra. Resztkami sił udało mi sie zjechać na trawe, no i co, trzeba jakoś se radzić, to zostawiłam samochod jak stał, nie mogłam znaleźć trójkąta (bałam sie że mi zara zablokują koła), to napisałam kartke że pojazd uszkodzony, zostawiłam na desce jak bilet parkingowy (tylko ja mogłam wpaść na taki pomysł!!!!) i pojechałyśmy do domu z mamą i małą tramwajem, tłok jak ja piernicze, a tu mama z tymi badylami, no dramat!! S przyjechał dopiero po ponad godz, pojechali z kumplem i zawieźli auto na podwórko na Kilińskiego pod blok taty i tam sprawdzili co i jak, niby już wszystko gra, ale jak mi sie by to stało gdzieś na Armii Krajowej albo gdzie nie można zjechać na bok a tu 3pasmowa ulica, to nie wiem co!!!!!!

Marta - zdrówka dla Oliwci!!!! i gratki postępów!

Beata - dopiero co zajechałam do domu, tel mi już siadł całkowicie, idę włączyć, pewno dzwoniłaś milion razy!!!! ja sie ogarnę troche małą nakarmie i moge jechac do Tesco, jak nie byłaś jeszcze to dawaj!

Natalia to rzeczywiscie ciekawy dzien miałas :szok:

Ja zaniosłam kumpeli prace zeby oddała za mnie w niedziele, wiec ze szkola juz mam luz. Jeszcze te cholerne praktyki do 05.06 musze zalatwic... No i egzaminy maj/czerwiec...
Tesciowa przed chwila dzwoniła ze własnie wyjezdza, wiec sie ubieram i zaraz jade... Ehh ale mi sie chce...
Buziaki laseczki :-)

Dziuba - jednak bycie w ciąży ma swoje plusy czasami ;) Można mandatu uniknąć :p Jak mi się nie uda zdać jutro na prawko to też zajdę bo podobno przepuszczają ciężarne hihi.

Marta - no co za niespodzianka wspaniała :D Oliwka jest naprawdę mądrą dziewuszką. Ciekawe czy na noc da sobie pieluszkę założyć?

Martynka - fajnie że do synusia jedziesz. Wywołałam dziś okładkę na Waszą płytkę i myślę, że jeszcze w tym tygodniu Ci podwiozę.

Ja też kiedyś w Witawie "zgubiłam" Patkę. Stałam przy kasie w Carrefurze i płaciłam, DD obok i myślałam że się zajmie siostrą. Obracam się a jej nie ma. Kazałam mu szukać w Carrefurze a sama pognałam do wyjścia czy na dwór nie wyszła, do autek i wind. Okazało się że poszła Truskawkę zwiedzać (papierniczy). Ale strachu się najadłam :/

W sobotę kumpel zaprosił mnie na otwarcie salonu fryzjerskiego Alternative w Gdańsku, podobno ma być jakiś bankiet. Wybiera się któraś z Was?

Dziuba co za akcja, dzwoniłam tylko dwa razy chyba :) ja na 19tą na trening pojechałam i teraz odpoczywam, jutro ma przyjechać mama i brat więc odpada.
Iza to trzymam już kciuki !!!!!

reklama
Iza ja tez trzymam ..mocno mocno ...

Dziuba no fakt przejscia mialas ...:szok:

ja dzisiaj meg zmeczona , bol glowy jakaś taka czepliwa ogolnie bylam a w drodze powrotnej mega upierdliwa , ze w aptece pan farmaceuta zaproponowal mi maseczke z ziajki antystresową:-D więc sie skusilam , wpadam do domu a tam@@@no i juz wszystko jasne ....teraz narczałam mezowi do słuchawki zwymyslalismy sie troche od dzieciaków, boshe te hormony...:-D
dobranoc

Ostatnia edycja:
Do góry