reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dziuba127 to my z jednej branży :tak:. Dobrze ze to tylko gniazdo ptaka a nie np. szerszeni (jak na balkonie u mojej mamy w narożniku)
Martynka1987 już u teściowej?
A ja się dziś zgodziłam zamienić z szefem i pracuje w niedziele Wielkanocną:-( ehhh...a miał być obiadek u mamusi rolady, śląskie kluski i modra kapusta....

Wczoraj byłam w OBI i muszę sie przyznać ze prawie zgubiłam Zośke:baffled:. Qrcze a sama dziwiłam się jak można spuścić dziecko z oczu ....mało nie umarłam na zawał...oj skarciłam siebie w duchu i to bardzo....
:no:

Ostatnia edycja:
reklama
AgA, dlaczego ,,prawie"?

Bo durna zajęłam się oglądaniem narzędzi ogrodniczych licząc na to że moje dziecko będzie stało grzecznie przy mnie ( Nie muszę mówić jak wygląda dział ogród w OBI zawalony rzeczami ) Kątem oka widziałam że ktoś koło mnie przechodzi, gdy się odwróciłam jej nie było...znalazłam ją 2 regały dalej skubiącą stokrotki. Przeraziłam się ze mogli ja stamtąd wynieść i nawet bym nie wiedziała:szok::szok::szok:

HEJ

Martynka jak sie czujesz???jestes w domku osiągalna???

u mnie własnie dziewczyny wyszły , dzieki za mile towarzystwo , jak zwykle pełne wariactwo :)!!!!
przepraszam , że sie nie odnosze do wszystkich postów , ale nadrobiłam i czytam regularnie.

Hej ja jeszcze w domu. Chyba jutro pojade bo nie mam dzis humoru i jeszcze nie napisałam tej ostatniej pracy... ehhh
Ja dzisiaj do 13 w lozku lezałam, nie mialam sily wstac normalnie... Jeszcze taka dobijajaca pogoda...
Ania na razie jestem w domku.

Ania, Twój makaron to będę jeszcze wspominać gdy na świat wnuki przyjdą! Jesteś genialna! Mężowi też się pochwaliłam co jadłam, świnia ze mnie ;)

Dzięki dziewczynki za przyjemnie spędzony dzień!

Nooo ten makaron jeszcze czuję, mega super! Dziękuję dziewczyny za dzień, było z Wami jak zawsze przemiło !
Dziuba jasne, jutro chętnie się w tesco spotkamy, zdzwonimy się.
Ja właściwie dopiero usiadłam, odwiozłam Izę i zjechałam do mamy, później na 20tą na trening i teraz usiadłam.
Martynko dasz radę, za dużo może wzięłaś na siebie na raz.

ja tak mysle moze Cie Martyna nawiedze jutro ....
o ktorej wstajesz?moze jakieś zakupki , masz na coś chęc?

dzieki laseczki :)))

reklama
Ja własnie skończyłam i wydrukowałam ostatnią pracę, więc z tym mam już spokój... Umówiłam się z teściową i jutro po pracy po mnie przyjedzie, ale ma dniówkę, więc dopiero wieczorem. Dla mnie ok jeszcze sobie pranko zrobie i spakuje pare rzeczy do nich.
Ania jak masz ochote to wpadaj :-) O której Ci pasuje?? Tyle że ja sama, Rafał u dziadków... Ja do wieczora jestem wolna :-)

Buu szkoda, ze nie mowilyscie o spotkanku, mogła ktoras wpasc po mnie :-)

Do góry