reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Magda - jak byś poczytała relacje z porodu, to byś sie dopiero popłakała... ze śmiechu, tak mnie szanowny małżonek załatwił!! a blog... chyba trzeba coś tam zacząć notować, juz czas... może jutro się zawezmę za to.

Martyna - idę w pon przyszły do gina, mam nadzieje że sie tym razem ta moja wiercidupa ustawi w taki sposób żeby było widać... zresztą nie zamierzam schodzić z tej kozetki usgsowej dopóki mi lekarka nie powie kto to taki tam siedzi i mnie kopie!

idę do wyrka, nawet sie przebierać nie musze, wykąpana, wybalsamowana, włosy nawet uczesane, M jak masakra leci, idę. Dobrej nocki wszystkim!

reklama
Witam wieczorowo:)
u nas ok choć miałam przygody i nie dojechałam do celu , nic straconego,bo na długi weekend się wybiorę. Oto co mnie zatrzymało - autostrada 140km/h i na szczęście wcześnie rano więc nie było ruchu, dobrze,że nowe auto więc wszystkie cud systemy odpowiednio zadziałały:
IMG_0278.jpg
Poza tym spokojnie :)
pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki .
Fotki z dzisiaj wrzucę do zdjęciowego.

no Magda żebyś wiedziała! do Zamościa miałam wyjazd i jak widać nie miałam jechać. W sobotę ze szczęścia się spiłam,bo mogło być źle a skończyło się na kupieniu kompletu nowych opon (te miały tylko 3 lata)

Witam się:-)
Nie mogę otworzyć oczu do końca....ale dobrze się spało:tak:
Wczoraj byłam pierwszy raz w Tiger Gym...pierwsze wrażenia...chciałyśmy z koleżanka uciekać...potem już było ok jak okazało się ze większość czasu spędzimy na sprzęcie kardio a nie na siłowni z tym tłumem testosteronu:blink:
Emkajot - kobieto miałaś cholerne szczęście? opona sama pękła czy najechałaś na coś?
Ja ma prawko od roku, mój M. jest po poważnym wypadku sam. i przyznam że z Zosią dalej jak do tesco nie miałabym odwagi póki co się wybrać:baffled:
Dziuba - a kto mógłby siedzieć w brzuszku???:-) Studiujesz resocjalizację?
Magda - patologia ciąży brrrr...mam nadzieje ze długo tam nie byłaś?....miałam tam trafić w poniedziałek na szczęście w sobotę urodziłam
Martynka - trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i po Twojej myśli...najdłuższy jest koniec:-(
Kelebek - witam:tak:

Muszę się pochwalić! Adaś zaczął raczkować:))

Witam nową mamę.

Ja na brak magnezu polecam po prostu pić magnez rozpuszczalny w wodzie. Ja piłam prawie całą ciążę.. bo co noc trzy skurcze a rano ból, że nie mogłam z łóżka wstać..

reklama
Muszę się pochwalić! Adaś zaczął raczkować:))

Witam nową mamę.

Ja na brak magnezu polecam po prostu pić magnez rozpuszczalny w wodzie. Ja piłam prawie całą ciążę.. bo co noc trzy skurcze a rano ból, że nie mogłam z łóżka wstać..
GRATULUJE to teraz będziesz miała więcej zajęcia:tak::-D zatęsknisz za leżącym maluszkiem
Jak masz możliwość uwiecznij te pierwsze raczkowanie będzie co wspominać
:tak:

Do góry