reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Iza jak auto już zrobią to z chęcią się wybiorę do Ikei :)

Martyna
to się szykuj na gorącą noc :D

Dziewczyny z Gdańska...Dzieci do ilu lat mogą jechać bezpłatnie i wózek też jest bezpłatnie?

Marta u nas w autobusach ZKM do 4 roku życia z wózkiem lub bez, tylko pozniej musisz niby miec dowod przedstawiajacy wiek dziecka... Hmm nie wiem jaki, moze ksiazeczke z peselem :D W kolejkach SKM tez do 4 lat tylko musisz kasowac ten bilet 0zł.
A ZTM Gdańsk (tramwaje i autobusy) też do 4 lat :-) hehe

Potem od 4-7lat bilet ulgowy, a pozniej juz dziecko musi miec legitymacje :-) hehe

Martyna - to pakuj się już, tylko buty o wszystkim włożysz i od razu na oddział!! życzę Ci tego...

Marta - do czterech chyba też jak w Gdyni, przynajmniej ja jeszcze nie kasuje biletów za Martyne...

Kurcze od lat nie jechałam komunikacją miejską i nie mam pojęcia, myślę,że na stronie zkm bedą takie info.

Jutro przed południem jadę do Any:) może któraś dołączy?? :)

hej laseczki:)
martynka trzymam kciuki, żeby Roksi wyszła kiedy sobie zaplanujesz;)
mata fajna kompozycja:) ja nie mam reki do takich cudeniek.
dziuba kiedy nawiedzasz mamke? moze sie spotkamy?
ana, dziuba miłego spotkanka:)
iza kciukasy mała:)

Ostatnia edycja:
Emka o ktorej jedziesz?? Moze bym dolaczyła... Rafał by sie pobawił troche z dziecmi... hehe Ale to zalezy jak jutro bedzie z siłami u mnie...

Marta ja sprawdzałam na stronce wiec na 100% do 4 lat :-)

U nas było dzisiaj pierwsze spotkanie z farbkami i ogolnie fajnie, ale jak zaczal po niecałej godzince sie wyglupiac i psocic to mamusia farbki schowała co skonczyło sie mega aferą, ale zostałam nie wzruszona i szybko w miare sie uspokoił...
Heh chyba ostatnio nie mam nawet siły juz na niego krzyczec, ale to mnie cieszy :-) Klapsa tez juz jakis czas nie było, wiec mamusia sie chyba troche wyciszyła, ciekawe na jak długo.... W ogole cos mi ostatnio odwala i mowie do Rafała ciagle bąbelku, słoneczko, kochanie, serduszko, ahh jak słodko :-D he he he A jak on przychodzi sie do mnie przytulic, poglaskac brzuszek albo dac buziaka w brzuszek to mnie normalnie rozwala... Ahh :D

Iza powodzenia :tak:

Ostatnia edycja:
Naj dla Patrycji 2287885206_c571dd7cbb.jpg

Ja mam humor do niczego...siedze i wyje :(
http://farm4.static.flickr.com/3156/2287885206_c571dd7cbb.jpg

reklama
Martynko ja po śniadaniu czyli przed południem, myślę,że po 10tej wybędę. Ana ma na 13tą szczepienie Maciejka choć nie wie czy będzie zaszczepiony.

Iza jutro Twój dzień!!! :*

Faktycznie Patunia dziś świętuje! oj ja nie patrzę na te nasz suwaczki, STO LAT PATUNIU , NIECH SŁOŃCE ZAWSZE ŚWIECI DLA CIEBIE!!!!

Martuniu zawsze po burzy przychodzi słońce! główka do góry!

Ostatnia edycja:
Do góry